Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی انجمن نورویورولوژی ایران؛ دکتر مهری مهراد در آستانه برگزاری دومین همایش بین‌المللی نورویولوژی افزود: این همایش با حضور متخصصان مغز و اعصاب، اورولوژیست‌ها، جراح زنان، فیزیوتراپ‌ها برگزار می‌شود و درباره جدیدترین دستاورد‌های علمی بخش نورویولوژی بحث و گفت وگو می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره بیمارانی که مثانه آن‌ها نوروژنیک می‌شوند، گفت: افرادی گرفتار دیابت مثانه آن‌ها تحت تاثیر قرار گرفته و دچار مشکلاتی همچون دفع نشدن ادرار، بی‌اختیاری ادرار، عفونت ادرار و در صورت بی‌توجهی به این مسأله گرفتار دیالیز می‌شوند، بنابراین درمان این بیماران با استفاده از علم نورویولوژی بسیار اهمیت دارد.

وی افزود: نخستین تظاهر ابتلا به ام اس بی‌اختیاری ادرار است و در واقع در ۳۰ درصد موارد این افراد گرفتار مشکلات ادراری می‌شود در حالی که هنوز دست و پای آن‌ها به دلیل ام اس درگیر نشده و یا دچار تاری دید نشدند.

رئیس انجمن نورویورولوژی ایران بیماران پارکینسون و افراد مبتلا به دیسک کمر که عمل نشده و یا مناسب عمل نشده‌اند را دسته دیگر بیمارانی برشمرد که مثانه آن‌ها عصبی می‌شود، گفت: کودکان با اختلال مادرزادی مننگوسل و میلومننگوسل نیز از افرادی هستند که گرفتار مثانه عصبی هستند و این افراد باید تحت نظر متخصص اورولوژی باشند تا کمک‌های لازم را برای آن‌ها انجام داد.

مهراد افزود: آلزایمر، سکته مغزی، بیماران گرفتار ویلچر و حوادث ترامایی نیز مثانه آن‌ها نوروژنیک بوده و یا نمی‌توانند ادرار خود را تخلیه کنند و یا دچار مثانه کوچک هستند و بی‌اختیاری ادرار دارند که درباره نوع اول نیاز به سوند و باتری است و برای نوع دوم می‌توان اقدامات لازم را انجام داد.

وی با اشاره به اینکه هر کسی که مثانه عصبی یا نوروژنیک دارد مشکلات اجتماعی، اقتصادی، جنسی، خانوادگی با او همراه می‌شود گفت: امیدواریم از طریق برگزاری چنین همایش‌هایی سرویس کاملی برای تشخیص مشکل این بیماران داشته باشیم.

دومین همایش نورویولوژی ایران در ۱۰ آبان در هتل اسپیناس تهران با حضور پزشکان، متخصصان و صاحب نظران برجسته برگزار می‌شود و دارای ۱۰ تا ۱۵ امتیاز بازآموزی است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: احتمال ابتلا مثانه نوروژنیک ام اس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۷۴۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، فاتحی نیا در نشست خبری با اصحاب رسانه مهریز گفت: در سال گذشته با کاهش ۳۰ درصدی بیماری‌های مشترک بین انسان و دام مواجه بودیم که ناشی از اقدامات پیشگیرانه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد بود.

وی افزود: سال گذشته برای پیشگیری از بیماری هاری به عنوان بیماری مشترک بین انسان و حیوان بیش از هشت هزار قلاده سگ صاحب دار واکسینه شده اند.

مدیرکل دامپزشکی استان بیماری تب کریمه کنگو را یکی از بیماری‌های بسیار خطرناک دانست و بر مصرف گوشت لیبل دار و خرید از فروشگاه‌ها و قصابی‌های مجاز تاکید کرد.

فاتحی نیا همچنین از افتتاح و بهره برداری ساختمان جدید شبکه دامپزشکی مهریز در آینده نزدیک خبر داد و گفت: ساختمان دامپزشکی مهریز با تلاش دو ساله به مراحل پایانی ساخت رسیده و با زیربنای ۲۸۰ متر تا هفته دولت به بهره برداری می‌رسد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت