Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بیمه دانا؛ پس از بازگشت مجدد دکتر کاردگر به شرکت بیمه دانا، دور تازه‌ای از تحرک و پویایی در ستاد و صف آغاز شده که هدف اصلی آن تقویت همکاری، همدلی و تعامل بین سطوح مختلف سازمانی به منظور رسیدن به اهداف متعالی و از پیش تعیین شده است.
 
در این نشست که در محل ساختمان سعدی بیمه دانا برگزار شد، روسای شعب قزوین و سعدی شیراز به نمایندگی از سایر شعب، به تشریح مسایل و مشکلات کاری خود پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
سید مسعود حسینی رئیس شعبه قزوین با اشاره به وضعیت نابسامان اقتصادی در کشور، حضور مجدد دکتر کاردگر در راس هرم مدیریتی شرکت را عامل موثری برای عبور از مشکلات کنونی دانست و افزود: با توجه به کمبود نقدینگی و ضرورت شارژ مالی، بحث ساماندهی پرداخت ها باید در اولویت برنامه ها قرار گیرد.
 
وی، بروز برخی مشکلات ناشی از انعقاد قرارداد با بیمه‌گذاران بزرگ را مورد اشاره قرار داد و خواستار تقویت ارتباطات و برقراری مناسبات ارتباطی بین کارکنان و مدیران ارشد شد و تعامل و همکاری کارکنان را عامل موثری برای افزایش پرتفوی دانست.
 
مسعود دهقان رئیس شعبه سعدی شیراز نیز در این نشست با اشاره به اینکه دانایی توانایی می‌آورد، طرح مسایل و مشکلات شعب از سوی همکاران را مورد تاکید قرار داد و افزود: برغم اینکه در همایش‌ها و جلسات این چنینی مسایل بررسی می شود، اما در عمل و اجرا متاسفانه دچار ضعف هستیم و مسایل طرح شده در عمل اجرا نمی شود.
 
وی، کمبود کیفی نیروی انسانی، شیوه کارسنجی و ساماندهی ارزیابان خسارت را از سایر مشکلات شعب عنوان کرد و در بخش پایانی سخنان خود بازنگری در چارت سازمانی را خواستار شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیمه دانا نقدینگی کمبود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۷۵۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند

آفتاب‌‌نیوز :

هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • شهر صدرا کمبود مدرسه دارد/ آماده استقرار ادارات مختلف هستیم
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • تسریع در حل مشکلات دهستان دستجرد سفلی 
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی
  • ثبت صادرات ۶ میلیارد دلاری در خوزستان
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد