Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: نشریه فوربز که معتبرترین مجله اقتصادی  دنیاست، در تحقیقات جدید خود، برترین برندهای بستنی دنیا در سال ۲۰۱۷ را فهرست‌بندی کرده است.


به گزارش خرداد، بنابر اعلام شرکت میهن، این مجله در ۱۵ برند برتری که در این فهرست اعلام کرده، به بستنی میهن رتبه دهم را اختصاص داده است. قابل توجه است که رتبه‌های اول تا نهم این فهرست، همگی شرکت‌های بستنی‌سازی کشورهای آمریکایی و اروپایی هستند و فوربز میهن را که محصولات خود را تماما ایرانی تولید می‌کند، برترین بستنی در خاورمیانه شناخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


میهن، از یک چرخِ بستنی فروشی ساده شروع شد
ایوب پایداری سفرِ بستنی‌سازی را در سال ۱۹۷۴ در ایران آغاز کرد. پس از این سفرِ بیش از ۴۰ ساله، اکنون میهن به عنوان یک گروه غذایی بسیار بزرگ با ۱۰هزار نیرو شناخته می‌شود. ‌کارخانجات میهن بیش از ۳۵۰هزار مترمربع سالن تولید دارند.
میهن بیشترین سهم بازار فروش بستنی در خاورمیانه را دارد و دارای محصولات و طعم‌های بسیاری‌ است. این شرکت همچنین محصولات مختلف و متنوعی مثل شیر ساده، شیر طعم دار، پنیر، خامه، کره و دیگر محصولات لبنی را تولید می‌کند.
شرکت میهن به‌واسطه محصولات و طعم‌هایش، به عنوان یکی از برترین شرکت‌های بستنی‌سازی جهان شناخته می‌شود. برچسب ها: میهن ، برند ، جهان ، بستنی

منبع: خرداد

کلیدواژه: میهن برند جهان بستنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۷۷۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۳۸۰ میلیون تن زباله در دنیا

۲۲ آوریل را «روز جهانی زمین» یا «روز جهانی مادر زمین» می‌نامند. این روز یادآور اهمیت زمین، آگاهی بخشی و مسئولیت همگان در برابر مادرمان، زمین است.

مفهوم «روز زمین» را می‌توان در اواخر دهه ۱۹۶۰ با کتاب تاثیرگذار Rachel Carson با عنوان «بهار خاموش» (۱۹۶۲) و «نشت نفت» Santa Barbara در سال ۱۹۶۹، درباره آگاهی بخشی در خصوص تخریب محیط زیست، جستجو کرد. با این حال، نخستین بار، پس از اینکه John McConnell، فعال صلح، ایده گرامی داشتن روزی به افتخار زمین و صلح را در کنفرانس یونسکو در سال ۱۹۶۹ مطرح کرد، سازمان ملل در ایالات متحده آن را در سال ۱۹۷۲ به‌طور رسمی تأیید کرد.

با گرامی داشتن چنین روزی، هر ساله حدود یک میلیارد نفر در سراسر جهان با انجام فعالیت‌هایی برای تغییر بحران آب و هوا و ایجاد تغییرات رفتاری در جهت حفاظت از زمین و محیط زیست تلاش می‌کنند.

شرکت در چنین رویداد‌ها و فعالیت‌هایی، فرصتی عالی برای مشارکت در فعالیت‌های زیست‌محیطی و کمک به داشتن سیاره‌ای پایدارتر است. هرساله، روز زمین با مضامین متفاوتی عنوان می‌شود و بر جنبه‌های مختلفی از پایداری و حفاظت از محیط زیست متمرکز می‌شوند.

در این خصوص، اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد (SDGs) که شامل فعالیت‌های اقلیمی و زندگی بر روی زمین می‌شود، نیاز مبرم به فعالیت‌هایی اقلیمی و حفظ اکوسیستم‌های زمینی را برجسته می‌کند.

طبق تحقیقات صندوق جهانی حیات وحش (WWF)، تولید زباله‌های پلاستیکی در جهان از ۳۸۰ میلیون تن در سال فراتر رفته است. مقدار قابل توجهی از این میزان زباله به محل‌های دفن زباله، اقیانوس‌ها و آبراه‌ها راه پیدا می‌کند. از این‌رو، با هدف داشتن آینده‌ای بدون پلاستیک برای نسل‌های آینده، موضوع و شعار روز جهانی زمین امسال، «سیاره در برابر پلاستیک» اعلام شده است.

موضوع «سیاره در برابر پلاستیک»، این نکته را که پلاستیک برای کره زمین و سلامت انسان تهدیدی جدی به شمار می‌رود را برجسته می‌کند و پیش‌بینی می‌شود که با کاهش ۶۰ درصدی تولید پلاستیک تا سال ۲۰۴۰، می‌توان به تمام زباله‌های پلاستیکی پایان داد.

- اهداف روز جهانی امسال با موضوع «سیاره در برابر پلاستیک» عبارت است از: 

- ارتقاء آگاهی عمومی در مورد آسیب‌های وارد شده توسط پلاستیک به سلامت انسان‌ها، حیوانات و تنوع زیستی 

- حذف تمام پلاستیک‌های یکبار مصرف تا سال ۲۰۳۰ و دستیابی به عهدنامه حذف تدریجی در پیمان سازمان ملل متحد در مورد آلودگی پلاستیک تا سال ۲۰۲۴

- درخواست سیاست‌هایی برای پایان دادن به حجم عظیم پلاستیکی که تولید و استفاده می‌شود و سرمایه گذاری در فناوری‌ها و مواد نوآورانه برای ساختن دنیایی بدون پلاستیک

در واقع، «روز جهانی زمین» در عصری که نگرانی‌های زیادی در مورد محیط زیست، کاهش منابع طبیعی و تغییرات شدید آب‌وهوایی وجود دارد، از اهمیت بسیاری برخوردار است. این روز یادآور این نکته است که همه ما در قبال سلامت کره زمین مسئولیت مشترکی داریم و تمام افراد، دولت‌ها، نهاد‌ها و جوامع باید برای رسیدن به این هدف مشترک با یکدیگر همکاری کنند.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • برتری 3-2 بارسلونا مقابل رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو با بریس لیونل مسی (2017/4/23) / فیلم
  • معرفی اطلس فام سهند؛ شرکت ایرانی تولید رنگ و رزین در سطح جهانی!
  • پیروزی 4-2 ,چلسی مقابل تاتنهام در یک دیدار تماشایی (جام حذفی انگلیس - 2017/4/22) / فیلم
  • تولید سالانه ۳۸۰ میلیون تن زباله در دنیا
  • تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است
  • اپلیکیشنی برای شناسایی برندهای حامی اسرائیل (فیلم)
  • بزرگترین تولیدکنندگان برق آبی در دنیا
  • بومی‌سازی تجهیزات آب و هواشناسی + فیلم
  • فرهنگ گیاهان دارویی ایران را به دنیا صادر خواهیم کرد