Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سردار محمدحسین رحیمی عصر امروز در نشست مشترک هم‌اندیشی پلیس، نخبگان و اصحاب رسانه گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی برای ماموران راهور و کلانتری‌ها که در ارتباط مستمر با مردم هستند ازجمله برنامه‌هاست.

وی با بیان اینکه پلیس باید به سمت مسیرهای نو حرکت کند، افزود: گروه نخبگان جوان و شورای فرهنگی متشکل از اندیشمندان دانشگاهی و اصحاب رسانه با توجه به رویکرد پلیس پایتخت برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی این فرهیختگان تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمی با بیان اینکه مردم را ارزشمندترین سرمایه خود می‌دانیم و در حال تبدیل این گفتمان به رفتار بین پرسنل خود هستیم، تاکید کرد: پلیس به هیچ‌وجه مخالف شادی و کسب و کار مردم نیست و حتی برای امنیت آنها همه تلاش ها را به کار می گیرد.

رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه هنوز ترس از پلیس در بخش‌هایی از جامعه از بین نرفته بیان کرد: این تفکر که پلیس برخوردهای خشن می‌کند و نامهربان است هنوز نزد برخی افراد حتی قشر نخبه جامعه وجود دارد درحالیکه پلیس امروز در مسیر رشد ارتباطات اجتماعی قرار دارد و باید واقعیت‌ها و مسائل را در جای خود دید و تحلیل کرد.

وی آموزش را رکن اساسی پلیس جامعه محور ذکر و خاطرنشان کرد: یکی از راه‌های پیشگیری از وقوع جرم و حرکت به سمت اجتماعی شدن پلیس ارتقای آموزش به گروه های هدف است و به همین منظور اخیرا به 10 هزار نفر از کسانی که برای راه‌اندازی کسب و کار و تعیین صلاحیت فردی معرفی شده‌اند و همچنین 80 هزار دانش آموز در ارتباط با مسائل ترافیکی و انضباطی آموزش‌های لازم را ارائه داده‌ایم.

به گفته رحیمی با این رویکرد آموزشی، 50 هزار راننده متخلف موتور و خودرو نیز پیش از ترخیص و تحویل وسیله نقلیه شان را آموزش داده ایم که تاثیر بسزایی در کاهش رفتارهای مخاطره آمیز آنها داشته است.

وی تاکید کرد: باوجود برخی مشکلات و کمبودها بویژه از نظر اعتباری، در بحث های علمی، آموزشی و توانمندسازی توپ را در زمین دیگران نمی اندازیم و کارمان را تعطیل نمی کنیم؛ برای ارائه آموزش های همگانی نیز فراتر از وظیفه و ماموریت هایمان عمل کرده ایم. البته شرایط کار ماموران ناجا بویژه ارتباط مداوم آنان با آسیب دیدگان اجتماعی و بزهکاران بسیار سخت است که در نقدها این مسائل هم باید مد نظر قرار گیرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پلیس پایتخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۷۷۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟

دانشکده روانشناسی دانشگاه کلمبیا اخیراً مطالعه میدانی در کشور‌های مختلف انجام داده است که نتیجه آن ایجاد یک شاخص به نام «نردبان ثروت و قدرت» است که نشان می‌دهد مردم جهان بر اساس این شاخص دارای درجات مختلفی از شادی هستند.

به گزارش اطلاعات آنلاین، کشور فنلاند در چند سال اخیر همواره در بین بالاترین کشور‌های این نردبان معرفی شده است که یکی از شادترین کشور‌های جهان است و در هشت سال اخیر رتبه اول این نردبان را حفظ کرده است.

آگوست نیلسون، عضو جامعه روانشناسی این دانشگاه همراه تیمش تحقیقات مفصلی درباره این نردبان صورت داده و می‌گوید مطالعات تجربی نشان می‌دهد که مردم کشور‌های بالای این نردبان به جای قدرت و ثروت در زندگی روزمره بیشتر به خانواده و روابط شخصی فکر می‌کنند.

در سال ۲۰۲۴ کشور فنلاند برای هفتمین سال متوالی به عنوان شادترین کشور جهان در رتبه‌بندی سازمان‌های بین‌المللی قرار گرفت و مطالعات دانشگاه کلمبیا نیز همین موضوع را نشان می‌دهد که بیشتر مردم این کشور به جای رتبه‌های اداری و رسمی و مدیر شدن و رسیدن به قدرت و ثروت به زندگی روزمره خود فکر می‌کنند.

نیلسون می‌نویسد: من اخیراً رهبری گروهی از محققان کشور‌های سوئد، آمریکا و انگلیس را بر عهده داشتم و این سوالات را در بین ۱۶۰۰ نفر از بزرگسالان این کشور‌ها مطرح کردیم. مطالعه ما نشان داد که استعاره نردبان باعث می‌شود مردم بیشتر به قدرت و ثروت فکر کنند و کمتر به خانواده، دوستان و سلامت روان فکر کنند. وقتی استعاره نردبان حذف شد، مردم همچنان به پول فکر می‌کردند، اما بیشتر از نظر «امنیت مالی» به جای عباراتی مانند «ثروت»، «ثروتمند» یا «طبقه بالا».

افراد در گروه‌های شاد و هماهنگی در مقایسه با سایر گروه‌ها کمتر به قدرت و ثروت و بیشتر به اشکال گسترده‌تر رفاه مانند روابط، تعادل بین کار و زندگی و سلامت روان فکر می‌کردند. به گزارش «اطلاعات آنلاین»، تحقیقات نشان داده است که وقتی افراد خوشبختی را تعریف می‌کنند، فقط به میزان کمی به ثروت و موقعیت اشاره می‌کنند. به عبارتی ثابت شده است که پول با رفاه ارتباط مستقیم دارد، اما اثر پول ضعیف‌تر از بسیاری از عوامل شادی دیگر است، جایی که روابط اجتماعی با کیفیت خوب، قوی‌ترین اثر را دارند.

تحقیقات اخیر دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد که شادی در واقع باعث بهره‌وری بیشتر افراد می‌شود و مهم‌ترین عامل برای شادی در کار، تعلق خاطر است. از سوی دیگر، اعتقاد بر این است که دستمزد مهمترین عامل برای شادی در کار است، اما معلوم می‌شود که محرک بسیار ضعیف تری برای شادی در کار نسبت به تعلق خاطر است. این با پیام کلی علم شادکامی همخوانی دارد که روابط اجتماعی مهمترین عامل برای شادی افراد است.

دیگر خبرها

  • شادی مردم رفح از شنیدن خبر توافق حماس برای آتش‌بس | فیلم
  • شادی مردم رفح از شنیدن خبر توافق حماس برای آتش‌بس
  • فریادهای الله اکبر و شادی مردم غزه در پی اعلام خبر آتش‌بس+ فیلم
  • فیلم| فریادهای الله اکبر و شادی مردم غزه در پی اعلام خبر آتش‌بس
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • حیات دوباره در «کوشه سفلی»/ قصه پر غصه‌ای که به شادی ختم شد
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • مرد سال آسیا: شادی مردم ایران برایم از همه چیز مهم‌تر بود
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند