Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، عضو تیم ملی کبدی بانوان با حضور در خبرگزاری برنا درباره آخرین وضعیت تیم ملی کبدی صحبت کرد.

*بازی های جاکارتا با طلای تیم ملی کبدی بانوان ایران تکمیل شد. این چندمین تجربه بازی های آسیایی شما بود و در مورد این اتفاقات صحبت کنید.

بعد از گوانژو و اینچوئون این سومین تجربه آسیایی من بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مسابقات گوانژو سوم شدیم در مسابقات اینچوان به هند باختیم و دوم شدیم و در این مسابقات توانستیم هند را پس از 15 سال شکست دهیم و یک اتفاق تاریخ ساز برای رشته کبدی بود چون ما تا حالا نتوانسته بودیم نه در قسمت آقایان و نه در قسمت خانم ها آنها را شکست بدهیم. واقعا قشنگ ترین و شیرین ترین اتفاقی بود که در زندگی  من  افتاد زیرا واقعا کبدی جزئی از زندگی ما شده است و  وقتی اول شدیم خوشحالی آن آنقدر قشنگ بود که نمی توانم بیان کنم. خدا را شکر این پدیده جاکارتا شد.

*قبل از اعزام به مسابقات چیزی که در ذهن خودتان بود برای کسب مقام چه مدالی بود؟ فکر می کردید طلا را بدست بیاورید؟

راستش من از مسابقات اینچوان تا مسابقات جاکارتا متأسفانه نبودم  به خاطر اینکه یک سری مشکلاتی که با فدراسیون داشتم در سن 23 سالگی خداحافظی کرده بودم و واقعا یک جوری ناامیدانه از کبدی رفتم بیرون چون خیلی اتفاقات افتاد و مشکلاتی پیش آمد. اما وقتی برگشتم  دکتر اورسجی زحمت کشیدند و دکتر مقدم که توانستم برگردم یک سری صحبت ها شد و با تیمی که من دیدم و با برنامه ریزی که وزارت ورزش برایمان  در نظر گرفت،  اردوهایی که در سرتاسر کشور برگزار شد توانستم واقعا به این صد در صد برسم که من یا بر نمی گردم یا برگردم باید اول شوم. وقتی تیم را دیدم دیدم که واقعا پتانسیل اول شدن را داریم. سال‌های گذشته مشکلاتی داشتیم. هیچوقت به حق ورزشکاران صد در صد انتخاب نمی شدند ولی الان ما از هر استان دو بازیکن داشتیم بعضی از استان ها سه تا ولی از سرتاسر کشور بهترین هایمان انتخاب شدند و همین باعث شد با پتانسیل بیشتر برویم که هند را شکست دهیم و خوشبختانه این اتفاق افتاد.

* به نظرتان این موفقیت می تواند ادامه داشته باشد؟ یعنی در مسابقات بعدی، مسابقات جهانی و بازی های آسیایی بعدی می تواند ادامه دار باشد؟

بدست آودن مدال طلا خیلی سخت بود ولی از آن سخت تر نگه داشتن آن است. این فقط در صورتی به هدف می رسد  که وزارت ورزش به حمایت های خود ادامه دهد. بتوانیم اسپانسرهایی را داشته باشیم که سرتاسر کشور برایمان اردو بگذارند و امکاناتمان بیشتر شود یعنی همیشه بچه ها با انگیزه بیشتری جلو بروند. من مطمئن هستم اگر با همین انگیزه جلو برویم دیگر هند نمی تواند مدال طلا را از ما بگیرد و مطمئن باشد که الان رقیب سرسختش ما باشیم و شاید هیچوقت دیگر نتواند طلا را برگرداند.

* شما در یک مقطعی همزمان هم در رشته فوتبال فعالیت می کردید هم کبدی اگر باز هم به گذشته برگردید کبدی را به صورت حرفه ای ادامه می دهید؟

صددرصد بله چون وقتی فوتبال کار می کردم  دروازه بان تیم ملی فوتبال بودم  ولی وقتی که کبدی را دیدم، دیدم آنقدر هیجان این رشته مرا جذب کرد چون واقعا یک رشته ای است که برایتان هیچوقت بی حوصله و یکنواخت نمی شود و هر بار یک هیجان بیشتر، یک شور بیشتری در زندگی تان ایجاد می کند. تکنیک هایش مدام جدید می شود مثلا تکنیک های کشتی را که باید حتما همه را بلد باشی و تکنیک های راگبی را باید بلد باشی و در عین حال چون مثل بازی است هیچوقت برایت خسته کننده نمی شود. من در گذشته تکواندو هم کار می‌کردم. در فوتبال دیگر به جایی می رسید که خسته می شوید ولی واقعا در کبدی این این اتفاق نمی افتد. مثلا با اینکه از جاکارتا آمدیم و همه مان خسته بودیم از هفته بعدش به شخصه تمرینات لیگ را شروع کردم و مطمئن هستم دوستانم هم مثل من هر کدام در استان های خودشان دارند فعالیت می کنند به خاطر اینکه هیچوقت از بازی کردن رشته کبدی خسته نمی شویم و امیدوارم که مسابقه خیلی خوبی در لیگ داشته باشیم. اکنون 22 تیم در لیگ فعالیت می کنند و همه آنها هم قدرت زیادی دارند مخصوصا بچه های جاکارتا هر کدام دو تا دو تا در تیم ها پخش هستند برای لیگ پویایی خواهیم داشت.

*مدال آوران جاکارتا دیداری هم با مقام معظم رهبری داشتند.  حس و حالتان از دیدار و صحبت هایی که رهبر معظم انقلاب با ورزشکاران داشتند بگویید و به نظرتان این دیدار در روحیه شما چقدر تأثیر داشت؟

همه‌ی اعضای تیم نخستین تجربه ما بود. واقعا یک انرژی خاصی به ما دادند. معتقدم با صحبت های مقام معظم رهبری پشتوانه خوبی برای این رشته ورزشی شدند.  امیدوارم کاری کنند با صحبت هایی که کردند امکاناتمان را بیشتر کنند. با صحبت های ایشان مطمئنا ما یک خانه کبدی در تهران می توانیم داشته باشیم خیلی به ما انرژی دادند و به نظر من تأثیرگذار بود. ولی امیدوارم که حداقل بگویند بیشتر به ما برسند چون کبدی یک رشته نوپا است یعنی از نظر مردم کشورمان وگرنه ما 12 سال است بازیکن تیم ملی هستیم ولی به خاطر اینکه زیاد از نظر صدا و سیما درگیر کبدی نمی شدند زیاد مردم نمی شناختند. با کمک رسانه‌ها مردم خیلی بیشتر کبدی را شناختند. مخصوصا به خاطر مدال طلایمان هیمن باعث شد بتوانیم برای لیگ برتر اسپانسر پیدا کنیم و ما تا به حال اسپانسر نداشتیم. مسابقات لیگ را خود استان تهران برگزار می کرد ولی با کمک دکتر علیخانی که واقعا از ایشان ممنونم شرکت آداک اسپانسر تیم تهران شدند. مطمئنم این لیگ بهترین لیگ برای بانوان کبدی خواهد بود چون از نظر امکانات و رسیدگی بهترین را خواهیم داشت.

*یک اتفاق خوب در چهار سال گذشته اگر بخواهیم در نظر داشته باشیم بحث موفقیت بانوان در ورزش بوده یعنی به یک خودباوری رسیدند که بانوان هم می توانند هم‌پای آقایان در خیلی از میادین بین المللی بدرخشند این خودباوری از کجا رسید؟

ما مسابقاتی که داشتیم تیم های بانوان در رشته های متنوع تیراندازی قایق رانی همه به خوبی درخشیدند. مخصوصا در اینچوان که بهترین امتیازات را آوردیم و در جاکارتا خیلی بیشتر از آن توانستیم امتیاز آور باشیم و الان مطمئنا کل کشور ایران می دانند که خانم ها هم‌پای آقایان مدال کسب می‌کنند.  با همه این امکانات ضعیف و با همه این پوششی که داریم نمی گوییم پوششمان مشکل ساز است نه عادت کردیم و حجابمان را دوست داریم و مشکلی هم با آن نداریم ولی خب نسبت به آقایان و حتی تیم های دیگر بانوان مثلا آنها با تی شرت و شلوارک بازی می کردند ولی ما با این لباس ولی باز هم توانستیم شکست شان بدهیم همین یعنی اقتداری که بانوان ایران دارند را هیچ کشوری ندارد.

*آرزوی ورزشی تان را فکر می کنید به آن رسیدید؟

من یکی از آرزوهای مهم زندگیم شکست هند بود که به آن رسیدیم ولی هر چقدر جلو می رویم آرزوهایمان هم بزرگتر می شود مثلا الان دوست داریم رشته کبدی بیاید در المپیک جهانی و در آن جا هم بتوانیم کشورهایی مثل آمریکا، انگلیس و همه کشورهایی که الان در اروپا و آمریکا مطرح هستند بتوانیم شکستشان بدهیم یعنی آخرین آرزوی ورزشی ام همین است که رشته ما هم المپیکی شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انرژی تیم ملی مدال طلا مقام معظم رهبری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۰۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین رونمایی از فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت امورخارجه، منوچهر متکی وزیر اسبق امور خارجه، محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری و جواد موگویی سردبیر فصلنامه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت در خانه اندیشه‌ورزان جوان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، جواد موگویی پژوهشگر تاریخ که سردبیری فصلنامه «ماجرا» را نیز برعهده دارد با بیان اینکه تصمیم چاپ فصلنامه «ماجرا» مربوط به سال ۱۴۰۰ بود، گفت: حوادث ۱۴۰۱ انتشار فصلنامه را تعویق انداخت. از طرفی اولین شماره را درباره دکترین نظام درحالی قبل از عملیات طوفان‌الاقصی شروع کردیم که واقعاً نمی‌دانستیم قرار است چه اتفاقاتی رقم بخورد که نکته قابل توجه اینجاست انتشار ماجرا به اتفاقات طوفان الاقصی برخورد. در محافل و فضای مجازی شنیده‌ایم که گفته شده ما این فصلنامه را بعد از حمله به اسراییل شروع کرده‌ایم که باید بگویم چنین چیزی نیست.

وی در ادامه به تشریح رویکرد فصلنامه ماجرا پرداخت و گفت: رویکرد فصلنامه حوادث بعد از انقلاب خواهد بود و علت آن این است که ما در تاریخ‌نگاری بعد از انقلاب غفلت عظیمی کرده‌ایم و تاریخ‌نگاری دهه ۶۰ را در افکار عمومی باخته‌ایم هرچند یک دهه بعد و در موضوع تاریخ‌نگاری دهه ۷۰ مسئله بکر است.

سردبیر فصلنامه ماجرا عدم دسترسی به اسناد را نقطه ضعف برای پرداختن به تاریخ دانست و افزود: وزارت خارجه هنوز اسناد مشروطه، مسئله ملی شدن صنعت نفت و حکومت پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است و دستگاه‌های سندی ما مثل مرکز اسناد خیلی سلیقه‌ای عمل می کنند. عدم بازگویی خاطرات از طرف رجال سیاسی نیز یک مساله مهم است که متاسفانه در کشورمان پابندی به جلسات خاطره‌گویی نیستند و افراد براساس سلیقه خاطرات را می‌گویند و همین باعث می‌شود ما افکار عمومی را از دست بدهیم.

وی با تاکید براینکه دنبال دیده شدن فصلنامه «ماجرا» نیستیم، گفت: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب برداشته‌ایم و امیدوارم ابعاد این مسئله به بحث و گفت‌وگو گذاشته شود.

در ادامه، علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت خارجه ابتکار و شجاعت را ویژگی مهم فصلنامه «ماجرا» دانست و با تاکید براینکه ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت و شهامت و فکر می‌خواهد، گفت: مجموعه مصاحبه‌ها و تصاویر جمع‌آوری شده در این فصلنامه ارزشمند است که نشان می‌دهد در آینده با سلسله مطالبی روبرو خواهیم بود که می‌تواند نیازهای نسل کنونی و آینده کشورمان و دیگر کشورها را که دغدغه فرایند انقلاب دارند را از دل پژوهش بشناسند.

وی پژوهش تاریخ را یک میدان خطیر دانست و افزود: پرداختن به پژوهش تاریخ یک میدان بسیار خطیر است که فعالیت در آن آسان نیست، چون چندگانگی نگاه و ایده و تفکر در آن جولان پیدا می‌کند و طبیعی است که تلاقی نگاه‌ها در این میدان وجود دارد.

معاون سیاسی وزارت خارجه در ادامه گفت: جای چنین پدیده‌ای در میان منشورات انقلاب اسلامی خالی بود که امیدواریم با ارتقا کیفی مجموعه به محصولات و تولیدات معتبرتر و مستحکم‌تر و قابل اعتنا بیشتری دست پیدا کنیم. آن چیزی که به‌نظرم مهم می‌آید، این است که آن کاری که نتیجه این زحمت و تلاش خودش را نشان دهد، این است که ما به یک الگو و الگوهایی در عرصه حکمرانی جمهوری اسلامی با نگاه رهبر مقام معظم رهبری برسیم تا زمینه ارتقا حکمرانی دینی در کشور صورت گیرد.باقری هدف از پرداختن به تاریخ پژوهشی انقلاب را الگوسازی دانست و گفت: علوم انسانی مثل ریاضی نیست که رابطه علی و معلولی قطعی مشخص را نشان دهد لذا علوم انسانی پیچیدگی و شیرینی خاص خودش را دارد پس ما باید با این نگاه این کار را روشمند ببینیم.

او به تشریح خطرات جدی انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته اشاره کرد و گفت: کارکرد و نتیجه این مجله باید روشن شدن فرایند و ساز و کاری باشد که کشورمان را به این نتیجه رساند که در بیش از سه دهه گذشته از خطرات جدی که می‌توانست کشور را در عرصه دیگری وارد کند، چیست و چه ویژگی‌هایی وجود داشت که ما توانسته این این موفقیت را کسب کنیم.

معاون سیاسی وزارت خارجه با بیان اینکه روایت‌ها معمولاً از تنگناهاست، گفت: فهم من این است که رمز اصلی این موفقیت و کلید واژه اصلی آن حکمت است حکمتی که رهبری و شالوده حکمرانی جمهوری اسلامی در دوره امام (ره) و رهبر انقلاب از آن بهره داشته است.

حکمت علاوه‌بر اینکه دانش و اطلاعات دارد، نور دارد که ناشی از ایمان شخصی و تقوای حاکمیت (سیاسی) است. این تقوا یعنی اینکه به الزامات یک حکومت دینی پایبند باشید.

در ادامه مراسم، منوچهر متکی وزیر اسبق خارجه کشورمان به ذکر خاطراتی از دوران مسوولیت در وزارت خارجه پرداخت و نگاه مردم نسبت به مجلس شورای اسلامی و دشواری‌های فعالیت در آن را تشریح کرد.در بخش پایانی این مراسم، فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور میهانان ویژه رونمایی شد

کد خبر 6092400 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر
  • یک مربی زن، رییس یک رشته پر مدال المپیکی شد!
  • در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • ۴۰ نفر از فرهنگیان کردستانی به دیدار مقام معظم رهبری اعزام شدند
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • اعزام  زائر از هرمزگان به حج عمره
  • اعزام ۲۵۵ زائر از هرمزگان به حج عمره