Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرمان خالقی افزود: اکنون دولت در تلاش است که ارز مورد نیاز کشور را تامین کند. مسائلی که در چند ماه گذشته به وجود آمد موجب شد دولت در برهه‌هایی از زمان نتواند به ادعای خود در جهت تامین ارز کشور عمل کند.خالقی یادآوری کرد: اگر قیمت ارز تابع بازار باشد و افزایش یا کاهش این نرخ به کندی و متناسب با شرایط واقعی بازار تعیین شود، بدون شک فشار وارده بر مردم کاهش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اذعان کرد: تولید مواد اولیه در صنایع مختلف متفاوت است؛ به‌عنوان مثال افزایش نرخ دلاردر هفته‌های گذشته موجب شد تقاضای صادرات برای گوجه در جهت تولید رب افزایش یابد و تجار ایرانی به دنبال جمع‌آوری این محصول در کشور بودند. در نتیجه این امر در بازار داخلی با افزایش قیمت روبه‌رو‌ شدیم.دبیر خانه صنعت، معدن، تجارتتهران اضافه کرد:‌ این اتفاق ممکن است در محصولات دیگر کشاورزی نیز تکرار شود.در نتیجه باید در برخی محصولاتکشاورزی توانایی تولید را بالاتر ببریم تا در شرایط کنونی قابلیت صادر شدن را داشته باشند.وی تاکید کرد: اما باید در نظر داشت که تمام این محصولات کشاورزی با نهاده‌هایی تولید شده‌اند که ارز مورد نیاز آن پایین‌تر از ۴ هزار تومان بوده است در حالی که کشاورزان برای تولید محصولات جدید باید کود و سم گران را بخرند.خالقی ابراز کرد: اتفاقات مشابهی در زمینه مواد اولیه تولیدی دیگر در کشور افتاده به‌عنوان مثال در حوزه مواد معدنی ماشین‌‌آلات گران شده است و ناخودآگاه مواد اولیه‌ای که در این حوزه تولید می‌شود باید با قیمت بیشتری به بازار عرضه شود.

دبیر خانه صنعت، معدن، تجارت تهران با بیان اینکه اگر می‌خواهیم تنها مُسکنی به اقتصاد کشور بزنیم می‌توانیم به ایده‌هایی همچون تقویت مواد اولیه توجه کنیم،گفت: بدون شک تقویت و رونق اقتصاد کشور نیاز به پیچیدن نسخه‌های اصولی‌تری دارد و دولت موظف است در شرایط کنونی با بخش خصوصی دور یک میز نشسته و به بررسی و تصمیم‌گیری بپردازد.وی با اشاره به سه رکن اقتصاد ایران یعنی تعاونی‌ها، دولت و بخش خصوصی بیان کرد: اکنون ضروری است که این سه بخش بیش از پیش با یکدیگر همفکری و مشاوره داشته باشند و تصمیمات قابل اجرا و اصولی برای اقتصاد کشور بگیرند. خالقی تصریح کرد:‌ در صورتی‌که یک تصمیم و برنامه جامع و کلی برای حل مشکلات اقتصادی نداشته باشیم محکوم به شکست هستیم.دبیر خانه صنعت، معدن، تجارت تهران در خاتمه اظهار کرد: تجویز مُسکن‌هایی همچون تقویت تولید مواد اولیه و شرکت‌های صادرات‌محور برای اقتصاد خوب است، اما باید دید دولت چه برنامه مشخصی برای جراحی اقتصاد کشور دارد.

دستیابی به تکنولوژی تولید مواد اولیه با  مهندسی معکوس

در ادامه علی صدری رئیس سابق خانه صنعت، معدن، تجارت جوانان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: باتوجه به شرایط فعلی اقتصاد و نوسانات دائمی نرخ ارز یکی از مشکلات واحدهای تولیدی تامین مواد اولیه مورد نیاز است، چرا‌که این واحدها به‌طور معمول مواد اولیه خود را از خارج وارد می‌کنند.وی افزود: تولید مواد اولیه بسیار مطلوب است اما باتوجه به دانش فنی و تکنولوژی تولید این مواد، رسیدن به تولید مواد اولیه به‌صورت کامل در داخل کشور امکان‌پذیر نیست.صدری تاکید کرد: رسیدن به فناوری و تکنولوژی تولید مواد اولیه یک پروسه بسیار زمانبر است و هیچ کشوری این تکنولوژی را به راحتی در اختیار ما قرار نخواهد داد.وی افزود: با مهندسی معکوس می‌توانیم به تکنولوژی تولید مواد اولیه دست یابیم اما اجرای این بخش نیز بسیار زمانبر خواهد بود.رئیس سابق خانه صنعت، معدن، تجارت جوانان تصریح کرد: باید توجه داشت که تنها تحریم‌ها شرایط کشور را دشوار نکرده بلکه این تصمیم‌گیری‌های اشتباه داخلی است که برای ما مشکل‌زا شده است.وی با اشاره به مشکلاتی که سازمان تامین اجتماعی و بانک‌ها برای تولید‌کننده داخلی ایجاد کرده‌اند، گفت: اگر به‌جای اعطای منابع غیر ضروری، تسهیلات بیشتری در اختیار تولیدکننده فعال داخلی قرار دهند و سرمایه‌ در گردش واحدهای تولیدی بالاتر رود، می‌توانیم امید بیشتری به رونق تولید و سرمایه در گردش در کشور داشته باشیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۰۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،  آصف مهدوی دبیر شورای سیاستگذاری صادرات سازمان غذا و دارو با اشاره به توانمندی ایران در حوزه تولید تجهیزات پزشکی، اظهار کرد: در ایران ۱۷۰۰ تولید کننده تجهیزات پزشکی مشغول فعالیت هستند و امکان صادرات محصولات به کشور‌های حوزه آفریقایی وجود دارد.

وی افزود: در حال حاضر تجهیزات و ملزومات پزشکی تولیدی ایران به کشور‌های مختلفی در منطقه، آسیا و حتی اروپا صادر می‌شود و امکان همکاری در حوزه رگولاتوری و تنظیم‌گری برای تسهیل صادرات ملزومات پزشکی به آفریقا نیز مهیاست.

به گفته وی تولیدکنندگان ایرانی می‌توانند در حوزه انتقال تکنولوژی ساخت تجهیزات و تامین کمبود‌های این حوزه به کشور‌های افریقایی کمک کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • آموزش ساخت پمپ آب قوی با مواد اولیه ساده و ارزان در خانه (فیلم)
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • مشکل طولانی شدن فرایند اداری ترخیص مواد اولیه شرکت‌های داروسازی به زودی رفع می‌شود
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد