Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش  ایران اکونومیست؛محسن حموله دبیر شورای نظارت بر اسباب بازی در آستانه برگزاری اولین نمایشگاه اسباب‌بازی و سرگرمی در ارتباط با وضعیت اسباب بازی از نظر کیفی در کشور اظهارداشت: کیفیت تولید در بعضی بخش‌های تولید اسباب بازی مثل محصولات مقوایی و کاغذی و اسباب بازی‌های پلاستیکی تقریبا به مرز قابل قبول رسیده است و امروز بعضی محصولات ما حتی در سطح استاندارد‌های جهانی در حال تولید و توزیع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با بیان اینکه در بعضی بخش‌های تولیدی مثل اسباب بازی‌های چوبی هنوز به کیفیت قابل قبولی نرسیده‌ایم، گفت: در کشور ما امکان دسترسی به چوب صنعتی خشک تقریبا ممکن نیست و روش‌های فرآوری و رنگ آمیزی چوب کاملا بدوی و سنتی است به همین دلیل با تولید اسباب بازی با کیفیت چوبی فاصله زیادی داریم.
 
دبیر شورای نظارت بر اسباب بازی ادامه داد: در حال حاضر برخی تولید کننده‌ها با توجه به شناخت بازار‌های جهانی توانسته اند، تولیدات خوبی را عرضه کنند بطوریکه به صادرات اسباب‌بازی هم منجر شود، اما در سال گذشته طبق اعلام مسئولان وزارت صنعت و معدن و تجارت نزدیک به ۱۱ میلیون دلار صادرات انجام شده است و در حال حاضر با توجه به نوسانات ارز برخی از وارد کنندگان با توجه به ارتباطات خوب و موثر در تلاش هستند تا محصول ایرانی به کشور‌های همسایه صادر شود.
 
وی در مورد اینکه خانواده‌ها چه ویژگی‌هایی را برای خرید اسباب بازی کودکان خود باید مورد توجه قرار دهند؟ عنوان کرد: ویژگی‌های کودکان کاملا با یکدیگر متفاوت است و والدین معمولا با مراجعه به متخصصان و مربیان مربوطه می‌توانند ویژگی‌های فرزندان خود را یافته و با دقت و تمرکز بیشتر بر توانایی‌ها و ضعف‌های آنها، محصولاتی را انتخاب کنند که مناسب فرزندشان باشد.
 
حموله در مورد اینکه اسباب بازی چقدر در شکوفایی ذهنی کودکان موثر است؟ اظهارداشت: اسباب بازی، در گروه آموزش‌های غیر مستقیم، بیشترین سهم را در انتقال مفاهیم آموزشی به کودکان دارد.
 
وی ادامه داد:سطحی از یادگیری در بازی با اسباب بازی طراحی شده توسط متخصصین به کودکان منتقل می‌شود که کاملا اثرگذار و ماندگار است و از این نظر اسباب بازی در همه گروه‌های آن رقیبی ندارد.
 
حموله در مورد اینکه چگونه از طریق اسباب بازی می‌توانیم رفتار‌های اجتماعی صحیح را به کودکان آموزش دهیم؟ گفت: گروهی از اسباب بازی‌ها به منظور آموزش رفتار‌های اجتماعی مانند سبک زندگی، آپارتمان نشینی، فرهنگ ترافیک و ... طراحی شده اند و خوشبختانه در کشور ما و مجموعه تولید ملی هم مثال‌های زیادی از آنان داریم.
 
دبیر شورای نظارت بر اسباب بازی با تاکید بر اینکه استفاده به هنگام و مناسب این گروه محصولات قطعا مفید و موثر خواهد بود، گفت: علاوه بر رشد روانی کودک و رشد شخصیت، بازی سبب کسب مهارت‌های اجتماعی می‌شود و از آنجا که بازی راه را برای دوستی و تعامل میان کودکان همسال می‌گشاید، کودک خود را عضوی از یک جمع می‌داند واحساس می‌کند به ارزیابی منصفانه رفتار و کردار خویش و همبازی هایش می‌پردازد.
 
حموله در مورد برگزاری این نمایشگاه چه نتایج موثری برای خانواده‌ها و کودکان آن‌ها دارد؟ گفت:نمایشگاه دنیای اسباب بازی و سرگرمی، فرصتی است تا تولید کنندگان و فروشندگان اسباب‌بازی دستاورد‌های این حوزه را به مخاطبان خود ارائه کنند و خانواده‌ها هم از این فرصت استفاده خواهند کرد تا اسباب بازی‌های مناسب را در یک محل مشاهده و خرید کنند در حال حاضر خانواده‌ها کمتر وقت دارند که برای خرید اسباب بازی به فروشگاه‌ها مراجعه کنند که این نمایشگاه در کنار سایر برنامه‌های جانبی این فرصت را برای پدر و مادر‌ها فراهم می‌کند.
 
دبیر شورای نظارت بر اسباب بازی گفت: امسال این دومین نمایشگاه فروش اسباب بازی در سطح تهران است که از سوی شورای نظارت بر اسباب‌بازی مجوز گرفته و در آبان ماه هم چهارمین جشنواره ملی اسباب‌بازی به صورت تخصصی برگزار خواهد شد قطعا این چنین نمایشگاه‌هایی با ایجاد سازوکار مناسب زمینه‌های ایجاد و توسعه صنعت اسباب بازی را فراهم می‌کند تا توانمندی‌های داخلی منجر به تولید فاخر ملی شده و نتایج حاصل از آن و محصولات مناسب در اختیار خانواده‌ها قرار گیرد.
 
گفتنی است؛ اولین نمایشگاه اسباب‌بازی و سرگرمی ۲۳ تا ۲۷ مهرماه از ساعت ۱۰ صبح تا ۸ شب برگزار خواهد شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اسباب بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۱۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگامی پلیس در استفاده ازظرفیت دانش‌آموزان درگسترش قانون‌

سخنگوی فراجا گفت: افتتاح باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس از سوی فراجا و استفاده از ظرفیت عظیم دانش آموزان نشان داد، پلیس، در گسترش قانونمندی و نهادینه کردن هنجارها در جامعه به کودکان و نوجوانان بسیار امیدوار است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار سعید منتظرالمهدی در جلسه هیئت مدیره باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس با تاکید براینکه امروز پیشرفت و ترقی کشور بیش از هر عاملی به رشد و بالندگی دانش آموزان بستگی دارد چرا که کودکان و نوجوانان امروز، زنان و مردان آینده ساز کشور هستند، اظهار کرد: پلیس با راه اندازی «باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس» در نظر دارد تا علاوه بر حضور حداکثری و موثر دانش‌آموزان در انتشار اخبار نرم حوزه پلیسی و آگاهی بخشی به جامعه در موضوعات مختلف پیشگیرانه، حس اعتماد به نفس آنان را برای حضور در جامعه، تقویت کرده، افزایش دهد.

وی افزود: باورمندی به دانش آموزان و میدان دادن به آنان در راستای افزایش حس مطالبه‌گری و بهره گیری از انرژی مضاعف کودکان و نوجوانان در فرهنگ سازی و جهت دهی درست به ذهن و روان آنان با هدف تربیت شهروندانی قانونمند و قانون مدار، مهمترین دلایل آغاز به کار باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس است.

معاون فرهنگی اجتماعی فراجا سنین کودکی و نوجوانی را زمینی بکر و حاصلخیز دانست و گفت: هرچه در این زمین بکر، بذر آگاهی، علم، دوستی، مهربانی و پایبندی به قانون بکاریم، فردا جامعه ای آباد در امنیت و سلامت روانی و فیزیکی خواهیم داشت و اگر نسبت به این دوران حساس غفلت زده عمل کنیم، آینده‌ای دشوار و ثمره‌ای تلخ در انتظار کشور است.

منتظرالمهدی دانش آموزان را ریشه توسعه و موتور محرک کشور معرفی و خاطرنشان کرد: افتتاح باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس از سوی فراجا و بهره گیری از ظرفیت عظیم دانش آموزان نشان از این دارد که پلیس، در گسترش قانونمندی و نهادینه کردن هنجارها در جامعه به کودکان و نوجوانان بسیار امیدوار است، چراکه قرار است نسل جدید همزمان با ورود به جامعه، ارزش ها، بایدها و نبایدها را شناخته، در مسیر آن حرکت کند و عالمانه نسبت به دگرگونی‌های اجتماعی واکنش نشان دهد.

در پایان جلسه، معاون فرهنگی اجتماعی و سخنگوی فراجا طی احکامی جداگانه سرهنگ صمد عباسی را به عنوان رئیس هیئت مدیره، آزاده رضائی عادل را به عنوان مدیر عامل و همچنین سرهنگ مهدی سرپناه مهندس سعید کاتبی، دکتر محمدحسین الیاسی، شیما معتمد منفرد و 2 نفر از مدیران باسابقه رسانه کشور را به عنوان اعضای هیئت مدیره باشگاه دانش آموزی پلیس منصوب کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش از طریق سرگرمی و نمایش
  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • پیشگامی پلیس در استفاده ازظرفیت دانش‌آموزان درگسترش قانون‌
  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد
  • موزه‌ای که به یک فقر تربیتی پاسخ گفت/ اسباب‌بازی، دروازه شور خلاقانه
  • سومین «ماه دوم» به لاله رسید/ اختصاص فروش به کودکان غزه
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • چطور اسباب بازی ها می توانند به رشد کودکان کمک کنند؟