Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه اراضی کشاورزی جنوب تهران با 400 میلیون متر مکعب آب آلوده آبیاری می‌شود، گفت: در این آب فاضلاب خانگی، زباله شهرداری، فاضلاب کارخانه‌ها و ملغمه‌ای از همه آلودگی‌ها در آن وجود دارد.
محمدرضا بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره آلایندگی اراضی کشاورزی جنوب تهران بوسیله پساب پالایشگاه تهران اظهار داشت: اینکه پالایشگاه باعث برخی آلودگی‌ها شده شکی نیست؛ زیرا خیلی از چاه‌های اطراف را دچار مشکل کرده است، در سال‌های اخیر چاه‌ها مسدود شده و برداشتی از آنها اتفاق نمی‌افتد، کشاورزان هم از این مسئله ناراحت هستند و اکنون از پساب استفاده می‌کنند، خود پالایشگاه هم قراردادی با آبفا بسته و یک خط لوله هم اجرا می‌کند که 700 لیتر بر ثانیه آب را از پساب شهر تهران تامین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آلایندگی پالایشگاه تهران در مقابل روان آب‌ها صفر است
وی با بیان اینکه مشکل جنوب تهران پالایشگاه نیست، افزود: اراضی جنوب تهران بحث متفاوتی دارد به نسبت میزان آب‌های آلوده که وارد آن می‌شود تاثیر پالایشگاه تقریبا صفر است که اکنون نیز مهار شده است، مشکل اراضی جنوب روان آب‌هایی است که وارد آن می‌شود.
آبیاری کشاورزی جنوب تهران با 400 میلیون متر مکعب آب آلوده
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران توضیح داد: 7 رودخانه دارآباد، درکه، دربند، سرخه حصار، کن، وردآورد در شمال تهران داریم که وقتی از بالا برف ذوب می‌شود وارد شهر تهران می‌شود، داخل شهر انواع آلودگی‌ها به آنها اضافه می‌شود، شهرداری اینها را در دو رودخانه مجزای سرخه حصار و فیروز آباد تجمیع کرده که با 400 میلیون متر مکعب آب به جنوب تهران می‌روند، متاسفانه اراضی کشاورزی هم از آن استفاده می‌کنند.
امکان رفع آلودگی در مبداء وجود ندارد
وی تاکید کرد: امکان اینکه آلودگی این آب را از منشاء رفع کرد، وجود ندارد. زیرا به حدی مراکز آلوده کننده زیاد است که امکان کنترل نیست، در این آب فاضلاب خانگی، زباله شهرداری، فاضلاب کارخانه‌ها و ملغمه‌ای از همه آلودگی‌ها وجود دارد.
حل معضل آلودگی نیازمند 1200 میلیارد تومان اعتبار
بختیاری درباره راهکار حل معضل گفت: آب منطقه‌ای طرحی دارد که نیاز به 1200 میلیارد تومان بودجه دارد و اکنون آماده است، با سازمان مدیریت صحبت کردیم اگر این میزان اعتبار تامین شود عملیات اجرایی آن انتهای امسال آغاز می‌شود. برچسب ها: آب و فاضلاب ، استان تهران ، زباله ، شهرداری ، کشاورزی

منبع: خرداد

کلیدواژه: آب و فاضلاب استان تهران زباله شهرداری کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۴۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی چاه‌های آب باید استاندارد باشند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،سعید پاشازاده، در جلسه‌ای که با حضور عوامل بخش آزمایشگاه امور آب و فاضلاب این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به اینکه در آستانه پیک مصرف آب در فصول گرم سال قرار گرفته‌ایم، لازم است نظارت و مدیریت دقیق برای کنترل بهداشت آب، آزمایش و نمونه‌برداری از چاه‌های آب انجام شود.    وی با تاکید بر اینکه تمامی چاه‌های آب باید از استاندارد لازم برخوردار باشند، افزود: با تلاش و کنترل‌های مستمر، باید آب شرب سالم و بهداشتی را در دورترین و نزدیک نقاط شهری و روستایی به دست مشترکان برسانیم.    پاشازاده به فرارسیدن فصل گرما و خطر انتقال بیماری در تابستان اشاره و عنوان کرد: کیفیت آب خط قرمز مجموعه آب و فاضلاب است و از این رو نباید در زمینه کنترل کیفی آب شرب با جدیدت پیگیری و با نمونه برداری صحیح از خطا‌های آزمایش آب جلوگیری شود.    در ادامه این جلسه عوامل مجموعه آزمایشگاهی امور آب و فاضلاب ارومیه، مشکلات و دغدغه‌های مربوط در این حوزه را مطرح و بر رفع آنها تاکید شد.

دیگر خبرها

  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان 
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان یزد
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • سختی کار نفتی‌ها
  • تمامی چاه‌های آب باید استاندارد باشند
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • آیا از لوله سیاه آهنی برای مصارف کشاورزی می‌توان استفاده کرد؟
  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است