Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرج- ايرنا- معاون وزير جهاد کشاورزي درامر بهبود توليدات دامي با بيان اينکه 80 درصد واحدهاي توليدي مرغ تخمگذار کشور در مناطق آلوده به ويروس آنفلوانزاي فوق حاد پرندگان استقرار دارد، گفت: انتقال اين واحدها به مناطق غير آلوده ضروري است.

به گزارش ايرنا، مرتضي رضايي روز سه شنبه در همايش روزجهاني تخم مرغ که در موسسه تحقيقات علوم دامي کشور مستقر در کرج برگزار شد، افزود: اکنون يک آفت بزرگ که بايد زودتر حل شود بحث آمايش سرزمين در مورد مرغ هاي تخمگذار بوده که 80 درصد واحدهاي توليدي در11 استان کشور فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: بيشترين موارد آنفلوآنزاي فوق حاد پرندگان در اين استان ها گزارش شده است.
معاون وزير جهاد کشاورزي اضافه کرد: ساماندهي اين بخش نيازمند مشوق ها و ابزار حاکميتي است که بايد ورود پيدا کنيم .
وي گفت: رونق بازارهاي صادراتي به عنوان يک ابزار بسيار ارزشمند، مي تواند اميد بخش براي صادرات و رونق صنعت مرغ تخمگذار باشد.
معاون وزيرجهاد کشاورزي اظهار داشت: اکنون به دنبال رونق توليد در زمينه مرغ تخمگذار در بازار هستيم ليکن مي بايست شاخص هاي بهداشتي آن رعايت شود.
وي با بيان اينکه اکنون سرانه مصرف تخم مرغ در کشور حدود 190 عدد درسال است، گفت: اين سرانه مي بايست به 365 عدد در سال برسد.
رضايي اظهار داشت: با وجود تغييرات قيمت، تخم مرغ يکي از ارزانترين و کامل ترين ماده غذايي است که مي بايست ترويج شود.
معاون وزير جهاد کشاورزي گفت: صنعت مرغ و تخم مرغ يک زنجيره ارزشمند غذايي و اقتصادي است که کشاورزان، بازرگانان، صنعتگران ، صنايع دارويي، متخصصان و کارشناسان و پرسنل بخش، پرورش دهندگان مرغ اجداد، گله هاي مادر، جوجه کشي ، ناوگان حمل و نقل، واسطه هاي تامين نهاده ها، کشتارگاه ها، صنايع بسته بندي و صنايع فراوري تخم مرغ، خرده فروشي ها، صندوق هاي مالي و اعتباري در اين مجموعه فعاليت دارند.
وي افزود: سالانه بيش از100 هزار ميليارد تومان ارزش محصولات صنعت مرغ و تخم مرغ کشور است که بزرگترين توليد کنندگان اين بخش، غير دولتي هستند.
رضايي اضافه کرد: يکي ديگر از توليدات در بخش دامي، توليد شيرخام است که سال گذشته 10ميليون تن توليد داشتيم که از اين ميزان يک ميليون تن آن صادر شد.
معاون وزير جهاد کشاورزي به برخي برنامه هاي آتي اين وزارتخانه اشاره کرد و گفت: يکي از اين برنامه ها ساماندهي مرغان بومي ، رنگي و سيستم پرورش مرغ روستايي است.
وي افزود: درصدد ساماندهي پرورش مرغ بومي در کشور هستيم زيرا سالانه بيش از100 هزار تن تخم مرغ دراين بخش توليد مي شود زيرا سيستم خود اتکاي روستايي که نزديک به 50 درصد از غذاي خود را از طبيعت به دست مي آورد نيازمند مديريت است .
17 مهرماه به عنوان روز جهاني تخم مرغ نامگذاري شده است.
6156/ 6155
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۵۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق این استان دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، مهدی جعفری، امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در جلسه‌ای که برای بررسی و رفع موانع تولید در کارخانه چدن خوسف صورت گرفت، اظهار کرد: کارخانه چدن با تولید چهار محصول کک، آگلومره، شمش چدن و فولاد، نقش مؤثری در تولید و رفع نیازهای کشور دارد.

وی با اشاره به اینکه این واحد تولیدی، زمینه اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر از جوانان بومی را فراهم آورده است، افزود: هیچ مسئله‌ای نباید مانع فعالیت در این کارخانه شود.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه کارخانه چدن با تولید روزانه ۲۰۰ تن شمش چدن از واحدهای تولیدی مطرح کشور بوده است، تأکید کرد: به جهت اهمیت موضوع و نقشی که این واحد در فرآوری ذخایر معدنی استان دارد، طرح‌های توسعه آن باید با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به زیرساخت‌هایی که برای فعالیت این کارخانه در شهرستان خوسف فراهم شده است، تصریح کرد: این واحد تولیدی از پشتیبانی‌ها و حمایت‌های دولت بهره‌مند بوده است.

به گزارش ایمنا، ساخت کارخانه چدن کویر خاوران خوسف با حضور سرمایه‌گذاران چینی از سال ۹۳ شروع شد و در سال ۹۷ به فاز اول و تولید رسید و سپس با اضافه شدن سرمایه‌گذار بومی به مجموعه به کار خود ادامه داد.

کد خبر 747786

دیگر خبرها

  • خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود
  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود