Web Analytics Made Easy - Statcounter

گردشگری > جهانگردی - آگاهی از این مسئله که چه شرکت‌های هواپیمایی بیشترین ایمنی پرواز را به مسافرانشان عرضه می‌کنند می‌تواند سبب دلگرمی شود. فاکتورهای تعیین‌کننده سطح ایمنی شرکت‌های هواپیمایی را در این گزارش بررسی و میزان ایمنی ایرلاین‌ها محبوب ایرانی‌ها را معرفی می‌کنیم.

فاکتورهای بسیار زیادی در تعیین سطح ایمنی شرکت‌های هواپیمایی تجاری در نظر گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از متولیان رده‌بندی شرکت‌های هواپیمایی مسافری درگاه AirlineRatings.com است که از سال 2013 با جمع‌آوری تمام عناصری را که می‌توانند به مسافران اطلاعات دقیقی درخصوص ایمنی پروازهای ایرلاین‌های مختلف عرضه کند کنار هم می‌آورد و درنهایت به این شرکت‌ها ستاره می‌دهد. ایمن‌ترین ایرلاین‌ها هفت ستاره می‌گیرند.

این درگاه از سال گذشته ابزاری را برای مقایسه شرکت‌های هواپیمایی راه‌اندازی کرده است که مسافران با مراجعه به آن می‌توانند میزان ایمنی پروازهای ایرلاینی را که قصد سفر با آن را دارند بررسی کنند.

شیوه‌های رده‌بندی

در این رده‌بندی دو بازرسی اصلی مشارکت دارند که هریک از آنها دو ستاره به ایرلاین‌ها اعطا می‌کنند. اولین آنها «بازرسی ایمنی عملیاتی انجمن بین‌المللی حمل‌ونقل هوایی» (IOSA) است که مدیریت عملیاتی و سامانه‌های کنترلی هر ایرلاین را ارزیابی می‌کند. در بازرسی‌های IOSA بیش‌از هزار پارامتر بررسی می‌شود و برپایه آنها این نهاد وابسته به انجمن بین‌المللی حمل‌ونقل هوایی هر دو سال یک‌بار شرکت‌های هواپیمایی را بررسی مجدد می‌کند.

بازرسی مهم دیگری که در این رده‌بندی درنظر گرفته می‌شود «سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی» یا ایکائو است. وظیفه این نهاد، بررسی زیرساخت‌ها و مقرراتی است که کشورها برای حمایت از سامانه هواپیمایی غیرنظامی ارائه می‌دهند.

هشت پارامتر ایکائو با ایمنی ایرلاین‌ها مرتبط است که قانونگذاری، سازماندهی، اعطای مجوز، عملیات، صلاحیت پرواز، تحقیق و تفحص حوادث، خدمات ناوبری هوایی و فرودگاه‌ها را شامل می‌شوند. اگر کشوری بتواند متوسط امتیازهای لازم از این هشت پارامتر ایمنی را به‌دست آورد ایرلاین‌های آن کشور دو ستاره دیگر ازسوی AirlineRatings.com دریافت می‌کنند. البته درمورد یکی از این پارامترها کشورها با کسب 15 درصد از کل امتیاز قبول می‌شوند. اما درمورد هفت پارامتر سنجش باقی‌مانده، کشورهایی که متوسط امتیاز لازم را برای پنج مورد به‌دست آورند یک ستاره دریافت می‌کنند و اگر کشوری فقط از چهار پارامتر نمره مورد نیاز را کسب کند هیچ ستاره‌ای نمی‌گیرد.

همچنین اگر ایرلاین‌ها در فهرست سیاه اتحادیه اروپا و اداره هوانوردی فدرال آمریکا نباشند به‌ازای هریک از این دو سازمان، یک ستاره دیگر (درمجموع دو ستاره) کسب می‌کنند.

در پایان یک ستاره هم به نداشتن حوادث منجر به مرگ شرکت‌های هواپیمایی درمدت یک دهه اخیر به ایرلاین‌ها داده می‌شود تا به‌این‌ترتیب، هفت ستاره رده‌بندی ایرلاین‌های ایمن تکمیل شود.

مقایسه 15 ایرلاین محبوب ایرانی‌ها

با هدف ارائه تعریف دقیقی از ایمنی پروازهای شرکت‌های هواپیمایی محبوب ایرانی‌ها در سفرهای بین‌المللی، ایمنی این شرکت‌ها را با کمک ابزار مقایسه‌ای AirlineRatings.com بررسی کزده‌ایم. 

ردیف

ایرلاین

کشور

IOSA

اجازه‌ اتحادیه‌اروپا

نداشتن حوادث منجربه‌مرگ

اجازه ادارههوانوردی فدرال آمریکا

ایکائو

رده‌بندی ایمنی

1

ترکیش‌ایرلاینز

ترکیه

√√√

حادثه در سال 2009

6 ستاره

2

ایرفرانس

فرانسه

√√√

حادثه در سال 2009

6 ستاره

3

ایران‌ایر و ایران‌ایرتور

ایران

√√√

حادثه در سال 2011

6 ستاره

4

آذال‌ آذربایجان‌ ایرلاینز

آذربایجان

√√√

ₓ(1از8)

6 ستاره

5

آسمان‌ ایر

ایران

√√√

چندمورد

5 ستاره

6

تای‌ ایرویز

تایلند

√√√

ₓ(0از8)

5 ستاره

7

کیش‌ ایر

ایران

√√√

7 ستاره

8

ماهان‌ ایر

ایران

√√√

7 ستاره

9

پگاسوس

ترکیه

√√√

7 ستاره

10

لوفتانزا

آلمان

√√√

7 ستاره

11

آل‌ایتالیا

ایتالیا

√√√

7 ستاره

12

جورجین‌ ایرویز

گرجستان

√√√

7 ستاره

13

اتحاد

امارات

√√√

7 ستاره

14

امارات

امارات

√√√

7 ستاره

15

قطر ایرویز

قطر

√√√

7 ستاره

 چمدان

2121

کلید واژه‌ها : هواپیما -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۵۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان

شرکت هواپیمایی اتحاد امروز در اعلامیه‌ای گفت که این شرکت با کام ایر در افغانستان، اسکای اکسپرس در یونان، رکس ایرلاینز در استرالیا، ججو ایر در کوریای جنوبی و میانمار ایرویز موافقت کرده است.

آریک دی، از مدیران شرکت هواپیمایی اتحاد گفته است این پنج قرارداد در میان خطوط هوایی، سفر را برای مهمانان تمام خطوط هوایی آسان‌تر می‌کند.

بر اساس اعلامیه شرکت هواپیمای اتحاد، مشتریان این شرکت از سراسر جهان می‌توانند در میدان هوایی ابوظبی با کام‌ایر به کابل و از آنجا به شهرهای دیگر افغانستان پرواز کنند.

شرکت هوایی اتحاد می‌گوید ۱۲۳ مشارکت میان‌خطی در سراسر جهان دارد.

اتحاد ایرویز که در سال ۲۰۰۳ تأسیس شد، هواپیمایی پرچم دار امارات متحده عربی است و دومین شرکت هواپیمایی این کشور است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • سرنوشت عجیب ستاره محبوب نکونام در یونان
  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • جنبش‌های سده‌های دوم و سوم هجری بیش‌تر تقابل ایرانی – ایرانی بود نه ایرانی - عربی
  • لغو پرواز‌های شرکت هواپیمایی ایران ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • پروازهای تهران به ایلام لغو شد
  • ارتقای شاخص‌های ایمنیِ صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام و بالعکس
  • سپهران کم تاخیرترین ایرلاین فرودگاه نجف شد