Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی نیکزاد در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا با اشاره به جانمایی مسکن مهر در دولت نهم و دهم اظهار داشت: جانمایی مسکن مهر در دوره وزارت آقای آخوندی در دهه 70 انجام شده بود و تنها جانمایی مسکن مهر شهر سهند تبریز را ما انجام دادیم.

وی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود جانمایی مسکن مهر پردیس در یک روز توسط هلی‌کوپتر انجام شده است، گفت: مگر ممکن است جانمایی چنین پروژه‌ای با هلی‌کوپتر انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن جایی را که با هلی کوپتر جانمایی کردند مربوط به بازدید از تونل جاده شمال است که آن زمان قرارگاه آن را می‌ساخت و دچار سانحه شده بود.

وزیر سابق راه و شهرسازی با بیان اینکه مسکن مهر یک پروژه قانونی بود، گفت: تلاش کردیم در دوره تحریم مشکل مسکن مردم را حل کنیم و اشتغال ایجاد کنیم.

نیکزاد با بیان اینکه دولت دخالتی در ساخت مسکن مهر نداشت ،گفت: مسکن مهر با محوریت انبوه‌سازان و پیمانکاران و لشگر بزرگی از مردم ساخته شد که برخلاف ادعای آقایان، ما تنها سازوکار را فراهم کردیم، دولت که خودش نمی‌تواند مسکن بسازد.

وی تاکید کرد: ما در آن زمان تسهیلات ارزان‌قیمت، زمین رایگان در اختیار انبوه‌سازان و مردم قرار دادیم و تخفیف در مالیات، تخفیف در صدور پروانه ساختمای و تخفیف در ارائه خدمات نظام مهندسی را در نظر گرفتیم که بستر برای ورود انبوه‌سازان به این پروژه مهیا شود.

وی درپاسخ به سوال ایلنا که گفته می‌شود در دولت نهم و دهم برای ساختن مسکن مهر پول چاپ کردید، اظهار داشت: چگونه می‌توان برای چنین پروژه‌ای پول چاپ کرد. در دولت نهم و دهم 50 هزار ملیارد تومان در مقطعی برای ساخت مسکن مهر در هشت سال یعنی از سال 84 تا 92 در نظر گرفت که از محل این پول 40 هزار میلیارد تومان وام ارزان‌قیمت دادیم یعنی سالانه چیزی حدود 5هزار میلیارد تومان وام ارزان‌قیمت برای مسکن به مردم داده شد.

وزیر راه و شهرسازی دولت نهم و دهم افزود: این رقم برای خانه‌دار کردن 4میلیون و 300 هزار خانوار هزینه شد یعنی 17 میلیون جمعیت ایرانی از این محل خانه‌دار شدند. آیا این 18 میلیون نفر جمعیت ایرانی که تاکنون مسکن خریده‌اند هیچ سهمی از سفره ارزشمند انقلاب برای صاحبخانه شدن نباید داشته باشند؟

وی با اشاره به میزان نقدینگی در دولت‌های نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم گفت: در سال 92 کشور را با 492هزار میلیارد تومان نقدینگی تحویل دولت روحانی دادیم، امروز نقدینگی به 1600 هزار میلیارد تومان رسیده است. مابه‌التفاوت این دو رقم به بیش از هزار هزار میلیارد تومان می‌رسد. این نقدینگی که به بخش مسکن وارد نشده، به بخش کشاورزی هم نرفته است، به بخش تولید هم ورود پیدا نکرده است پس این میزان نقدینگی کجاست که وارد هر بازاری که می‌شود آن را ملتهب می‌کند. چرا دولت روحانی نتوانست آن را کنترل کند.

وزیر سابق راه و شهرسازی تاکید کرد: در مقابل 40 هزار میلیارد تومان 17 میلیون نفر را صاحب خانه کرده‌ایم. آنهایی که می‌گویند این خانه‌ها در بیابان ساخته شده بدانند امروز وضع مردم آنقدر بد است که برای تمام این خانه‌ها متقاضی وجود دارد.

نیکزاد تاکید کرد: ما برای مسکن مهر فحش خوردیم، افتخار هم می‌کنیم که این فحش‌ها را خوردیم اما از آن 50 هزار میلیارد تومان که در دولت نهم و دهم برای مسکن مهر هزینه شد 20 هزار میلیارد تومان برگشته است. دولت یازدهم این 20 هزار میلیارد تومان را در کجا هزینه می کند.

وی در پاسخ به این سوال که امروز بیش از 100 هزار مسکن مهر فاقد متقاضی است و این نتیجه سیاست‌های غلط شما در آن زمان بوده گفت: در شرایطی که حاشیه‌نشینی رو به افزایش است و وضعیت معیشت مردم بسیار خراب شده امکان ندارد صد هزار متقاضی برای مسکن وجود داشته باشد.

وی گفت: اگر در این شرایط اقتصادی امروز اگر ساختمانی تکمیل شده باشد، آب و برق هم داشته باشد مردم آن را برای زندگی می‌پذیرند حال اگر برق و گاز هم نداشته باشد باز هم آن را قبول می‌کنند چون وضعیت معیشت مردم قابل مقایسه با چند سال گذشته نیست.

نیکزاد ادامه داد: یک سوال از دولت محترم روحانی دارم؛ اینکه در آن زمان ما 6 میلیون تولید مسکن داشته‌ایم و شما گفتید 15 هزار شغل ایجاد شد. چطور ممکن است که امروز براساس اسناد سازمان برنامه و بودجه می گویید با ساخت 200 هزار مسکن، 20 هزار شغل ایجاد خواهید کرد.

وزیر سابق راه و شهرسازی ادامه داد: همواره مسکن مهر را مورد انتقاد قرار دادید، مسکن مهری که امروز به سر پناه مردم تبدیل شده اما شما چه برنامه‌ای برای حوزه مسکن داشتید.

وی ادامه داد: بنده به جرات می‌گویم کنترل نقدینگی در دولت نهم و دهم بسیاربیشتر از دولت‌های آقایان خاتمی، هاشمی و روحانی بود و در این دو دولت کمترین رشد نقدینگی را داشتیم.

نیکزاد تاکید کرد: همواره ما را آماج حملات خود قرار دادند در مورد مسکن مهر و گفتند هزینه بسیار زیادی برای آن شده است. حال بنده می‌گویم آیا این جمعیت 17 میلیونی یعنی هیچ سهمی از سفره انقلاب برای تامین مسکن خود نداشتند.

نیکزاد با اشاره به آمار 2میلیون و 500 هزار واحد مسکونی خالی از سکنه در کشور گفت: این آمار صحت دارد. در زمان یک میلیون و 600 هزار واحد بود امروز به2 و نیم میلیون واحد رسیده است.

وی به ایلنا گفت: اینکه در ولنجک خانه خالی است ربطی ندارد که دولت بگوید چون خانه خالی در کشور داریم نیازی به ساخت خانه‌های جدید نیست.

وزیر سابق راه و شهرسازی ادامه داد: اگر خانه‌های ولنجک را که امروز خالی مانده تمام قسط بخواهند بفروشند هم از اقشار کم درآمد کسی قدرت خرید آن را ندارد.

وی افزود: در زمانی که ما در دولت نهم و دهم تلاش می‌کردیم برای اقشار کم درآمد خانه بسازیم، بانک‌ها، افراد ثروتمند و برخی از بنگاه‌های اقتصادی در مناطق بالای شهر شروع به ساختن خانه کردند و آنقدر آنها را خالی نگه داشتند که در این شرایط با افزایش چند برابری قیمت به فروش برسانند.

نیکزاد تاکید کرد: کار دولت یازدهم در ثابت نگه داشتن قیمت‌ها بسیار ارزشمند بود اما متاسفانه تولیدی نداشت که همین باعث شد مشکلاتی به وجود بیاید.

وی با بیان اینکه اگر دولت یازدهم و دوازدهم وام مسکن را افزایش می‌داد امروز مسکن مهر به اتمام رسیده بود، ادامه داد: هرچند که فحش مسکن مهر را ما خوردیم اما دولت بگوید پول‌هایی که از مسکن مهر برگشت کجا خرج شده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: نیکزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۵۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، محمد فرهاد صبح سه شنبه در جلسه برنامه ریزی پروژه های آب و فاضلاب بیجار در سال ۱۴۰۴ که در محل فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: با بررسی های انجام شده تصمیمات خوبی در راستای پروژه های آب و فاضلاب در بیجار اتخاذ شده و با همکاری مسولین پروژه های مورد نظر اجرایی خواهد شد.

وی افزود: همچنین با مذاکراتی که با نماینده مردم بیجار صورت گرفته و حمایت هایی که از وزرارت نیرو داشته اند قول هایی در راستای پیگیری پروژه های آبرسانی و عمرانی در سطح استان داده شده که انتظار می رود به زودی این اقدامات اجرایی شود.

فرهاد در ادامه گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون مبلغ ۱۰۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات طرح های عمرانی که شامل اعتبارات ملی و استانی تا کنون هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان خاطر نشان کرد: همچنین از محل اعتبارات منابع داخلی شرکت آب و فاضلاب تا کنون مبلغ ۶۰ میلیارد تومان در بیجار هزینه شده است که تمامی این اقدامات تقدیم به مردم شریف شهرستان بیجار خواهد شد.

کد خبر 6092819

دیگر خبرها

  • ساخت ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی در تهران | این خانه ها در چه متراژ و قیمتی ساخته می شوند؟
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان
  • تصویب طرح یادمان و جانمایی کاربری‌ها در تپه روضه الشهید
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است
  • آمریکا هزینه سنگینی برای بی حیایی دختران ایرانی در نظر گرفته است