Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@07:48:25 GMT

نبود لوازم پیشرفته جراحی‌ مغز و اعصاب در کشور

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۸۶۷۹۰

نبود لوازم پیشرفته جراحی‌ مغز و اعصاب در کشور

رئیس هیئت مدیره انجمن جراحان مغز و اعصاب ایران گفت: نبود لوازم و وسایل پیشرفته جراحی‌های مغز و اعصاب در کشور از مشکلات جراحان مغز و اعصاب کشور است.

سید ابراهیم کتابچی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه جراحان مغز و اعصاب ایران جایگاه ویژه‌ای در دنیا دارند، اظهار کرد: با فعالیت ۸۰۰ جراح و ۴۰۰ رزیدنت مغز و اعصاب در کشور، امروز ایران جز کشورهای برتر در حوزه جراحی مغز و اعصاب به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتابچی با اشاره به اینکه در کشور ایران هم‌اکنون به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر یک جراح مغز و اعصاب داریم، تصریح کرد: با میزان نرم جهانی که به ازای هر ۲۵۰ هزار نفر یک جراح است، وضعیت بسیار مناسبی داریم و با وجود حدود ۴۰۰ رزیدنت مغز و اعصاب نیز در پنج سال آینده به کشور ژاپن که رتبه اول دنیا را دارد، خواهیم رسید. اکنون ایران در رتبه‌بندی پزشکی و رنکینگ از لحاظ تعداد مقالات و جراحی‌ها با کشورهای اروپایی برابری می‌کند.

وی با بیان اینکه در هر لحظه علم جراحی پزشکی در حال پیشرفت است، افزود: در حال حاضر دو مسئله سلول‌های بنیادین و رفع ضایعات عروقی به طریقه غیرجراحی مورد تحقیق و پژوهش قرار گرفته است.

کتابچی با بیان اینکه علت به وجود آمدن تومورهای مغزی هنوز به طور مشخص معلوم نشده است، افزود: نظریه‌هایی وجود دارد که نشان می دهد عوامل ویروسی و تروما و همچنین عوامل ژنتیکی و تغذیه‌ای در ایجاد تومورهای مغزی اثرگذار است.

وی، عشق و علاقه جوانان به این کشور با تولید علم و مقالات علمی را می‌توان از نقاط قوت جراحان مغز و اعصاب کشور دانست.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام جراحي مغز و اعصاب منطقه مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۶۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در کشورهای پیشرفته نخبه ترین افراد وارد رشته علوم انسانی می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز معلم ویژه برنامه استاد فلسفه و غرب شناس برجسته کریم مجتهدی با عنوان «یک عمر معلم» صبح امروز در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با حضور محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اصحاب علوم انسانی برگزار شد.

زلفی گل در این مراسم ابتدا از تمام اصحاب دانشگاه که ظلمی که به مردم غزه و مردم کشور خودمان شده را محکوم کردند تشکر کرد و گفت: امیدوارم سازمان ملل هم این صدای حق طلبی را بشنود و وارد تصمیم سازی شود چون خیلی زود دیر می‌شود و این دیر شدن باعث شرمساری سازمان ملل است که بعدها در تاریخ ثبت می‌شود.

وی افزود: خوشبختانه تمام دنیا و مردم کشور خودمان امروز حق طلبی ایران را یقین کردند.

وزیر علوم ادامه داد: لازم است همانگونه که تمدن ما برای عالمان ارزش قائل بوده نظام جمهوری اسلامی ایران هم این رویه را در پیش بگیرد البته حرمت گذاری در چند سال اخیر چند برابر شده است. از این جهت مراسم امروز هم در همان راستای حرمت گذاری به علم و عالم است.

زلفی گل اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشجویان، وظایف دانشگاه‌ها را ساده و مختصر تولید علم و عالم و جهت دهی به علم و عالم توصیف کردند و از همین جا مشخص است که ایشان برای علما جایگاه ویژه ای قائل هستند. البته خوب است که ما قدر داشته‌هایمان را در دوران حیات شأن بدانیم و داشته‌هایمان را به موقع پاس بداریم. مرحوم مجتهدی ترویج دهنده یک تفکر جدید است. تفکری که بر جمله معروف او با این مضمون که غرب شناسی لازم اما غرب گرایی ممنوع، است. معنای این جمله عمیق این است که ما باید از تجربه دنیا استفاده کنیم. به قول هلندی‌ها تجربه‌ها را باید ارزان خرید. انسان از طریق تحقیق و پژوهش می‌تواند هزاران عمر داشته باشد.

وی ادامه داد: جهاد تبیین که رهبری بارها به آن پرداختند برگزاری چنین مراسمی است. مراسمی که در آن یک محقق به جامعه معرفی می‌شود. برگزاری چنین مراسم‌هایی در راستای جهاد خودباوری است که از نیازهای اصلی امروز ما به شمار می‌آید.

زلفی گل در ادامه از اصحاب علوم انسانی حاضر در جلسه و ریاست پژوهشگاه کمک خواست و گفت: در چند سال اخیر توازن علمی کشور ما از بین رفته است، به این معنا که یک دوم دانش آموزان ما سراغ تحصیل در رشته علوم تجربی و رشته‌های معروف و پرطرفدار می‌روند چون نگران آینده شغلی خود هستند. این در حالی است که استقبال از رشته ریاضی، علوم پایه و انسانی بسیار ضعیف است. در چنین شرایطی توازن شخصیت علمی کشورمان از بین می‌رود و بنده همین جا از آقای نجفی می‌خواهم که یک طرح تحقیقاتی راجع به این موضوع تهیه کنند. در کشورهای پیشرفته نخبه ترین افراد وارد رشته‌های علوم انسانی می‌شوند این در حالی است که در کشور ما برعکس است و لازم است اصحاب این رشته به ما راهکار دهند و بگویند چه کنیم.

زلفی گل در پایان گفت: یک مدیر اجرایی همیشه باید دستش نسبت به عالمان دراز باشد. به همین دلیل ما هم در این جلسه دست مان را به سمت عالمان دراز می‌کنیم و از آنها استمداد می‌طلبیم.

کد خبر 6092068 سارا فرجی

دیگر خبرها

  • تعلیم و تربیت مقوله‌ای مهم در محاسبات نظامی کشور است
  • آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان
  • بهترین روش کاشت موی طبیعی در ایران چیست ؟
  • پاکستان اولین زیردریایی پیشرفته خود را از چین تحویل گرفت
  • جراح ماهی ؛ از جالب ترین شگفتی های خلقت با 30 سال عمر (+عکس)
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • ۱۰ برابر کشور‌های پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم
  • آمار تصادفات عید امسال به نظر من اصلاً رسمیت ندارد/ ده برابر کشورهای پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم
  • در کشورهای پیشرفته نخبه ترین افراد وارد رشته علوم انسانی می‌شوند
  • لیست بهترین جراح فک و صورت تهران