Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 مسابقات جهانی کاراته در حالی از 15 تا 20 آبان ماه به میزبانی مادرید اسپانیا برگزار خواهد شد که تیم ملی بانوان کاراته ایران برای سومین بار در پیکارهای جهانی حضور خواهند داشت. به همین دلیل با تصمیم مسئولان فدراسیون کاراته رقابت‌های انتخابی تیم ملی بانوان بزرگسال روز گذشته (دوشنبه 16 مهرماه) در سالن شهید کبگانیان تهران برگزار شد و در نهایت رزیتا علیپور و فاطمه چالاکی جواز حضور در رقابت‌های جهانی اسپانیا را کسب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانوان کاراته قرار است در 5 وزن راهی مسابقات جهانی اسپانیا شوند اما روز گذشته تنها در 2 وزن انتخابی برگزار شده و این موضوع باعث به وجود آمدن حواشی زیادی شده است. پیش از این سارا بهمنیار در وزن منهای 50، پگاه زنگنه در وزن منهای 68 و حمیده عباسعلی در وزن به اضافه 68 کیلوگرم به عنوان نفرات اصلی این اوزان برای حضور در رقابت های جهانی اسپانیا معرفی شدند.

برگزاری انتخابی تیم ملی در 2 وزن (منهای 55 و منهای 61 کیلوگرم) حواشی بسیار زیادی را به وجود آورده و برخی از مربیان و کارشناسان به نوع و نحوه برگزاری انتخابی تیم ملی انتقاد کردند، انتقادی که انصافا هم قابل قبول است و به غیر از افسانه باقری نایب رئیس بانوان فدراسیون کاراته کسی دیگری پاسخگوی خبرنگاران نبوده و نیست.

باقری نایب رئیس بانوان که همیشه در تمام مراحل انتخابی ها و مسابقات به صورت منطقی و بدون هیچ گونه گاردگیری در ناکامی‌ بانوان و موفقیت‌های آنها پاسخگوی اصحاب رسانه بوده و هر آنچه که نیاز خانواده بزرگ کاراته و کارشناسان بوده را برای همه توضیح داده، اما دیگر مسئولان فدراسیون فقط زمانی که تیم ملی نتیجه می‌گیرد، حتی با تماس با اصحاب رسانه برای گفت‌وگو اعلام آمادگی می‌کنند! گویا همه دوست دارند فقط موفقیت ها را به نام خود ثبت کنند.

به هر روی انتخابی تیم ملی بانوان برگزار شد، اما نوع برگزاری این انتخابی‌ها به هیچ عنوان شفاف نبوده و کسی هم در مورد این موضوع حاضر نیست توضیح بدهد که چرا انتخابی تیم ملی تنها در 2 وزن برگزار شده است؟ اینکه اگر قرار به برگزاری رقابت‌های انتخابی است پس بدون شک همه نفرات باید در انتخابی شرکت می‌کردند، اما با این نوع انتخابی که روز گذشته برگزار شد مشخص شد که سرمربی تیم ملی بانوان هیچ کاره است و مسئولان فدراسیون (قطعا نایب رئیس بانوان هم در این موضوع دخیل نیست) تصمیم گیرنده بوده اند که شکل انتخابی ها به این صورت باشد و تنها در دو وزن دیدار های انتخابی برگزار شود.

اینکه گفته می‌شود ما در برخی از اوزان تنها همان یک نفر کاراته کای اعزامی به اسپانیا را داریم و دیگر هیچ کاراته‌کایی در این وزن نداریم واقعا جای تعجب دارد، به همین دلیل سوال ما از مسئولان فدراسیون و بخصوص دبیر فدراسیون که همیشه در مورد بانوان تصمیم گیرنده بوده، این است که اگر پگاه زنگنه از تیم ملی بانوان بعد از بازی‌های آسیایی اندونزی خداحافظی می‌کرد، آیا تیم ملی کاراته بانوان بدون نماینده در وزن 68- کیلوگرم راهی اسپانیا می‌شد؟ اگر جواب مثبت است که باید برای فدراسیونی که هیچ پشتوانه‌ای برای نمایندگان خود ندارد، تاسف خورد!

البته پیش از این قرار بر این بود نتایج بازی‌های آسیایی و رنکینگ حضور در مسابقات مختلف در رقابت‌های انتخابی تاثیرگذار باشد، اما نوع برگزاری انتخابی تیم ملی که روز گذشته در کبگانیان برگزار شد، خلاف آنچه که گفته شده بود را نشان داد! به هر حال اگر بگویم محسن آشوری دبیر فدراسیون کاراته و مسعود رهنما مشاور عالی فنی تیم‌های ملی سیاست گذاران انتخابی تیم های ملی بانوان تصمیم گیرنده اول و آخر هستند، اشتباه نگفته‌ایم.

ستاره موسوی که حالا سرمربی تیم ملی کاراته شده بدون شک دوست ندارد این مسئولیت را به راحتی از دست بدهد و هر آنچه که از بیرون به او دیکته می‌شود را اجرا می‌کند تا همچنان سرمربی تیم ملی بماند، چرا که اگر غیر از این باشد، باید با سرمربیگری تیم ملی خداحافظی کند، در واقع او همه کاره و هیچ کاره است!

به هر حال با فلاش بک به یک ماه گذشته و هر آنچه که در اردوی تیم ملی بانوان در یکی از استان‌های شمالی کشور رخ داد، به راحتی می‌توان به این نتیجه رسید که حتی تمرین تیم ملی بانوان نیز برعهده موسوی نیست و مسعود رهنما با هماهنگی دبیر فدراسیون همه کاره تیم ملی بانوان است و حتی نایب رئیس و سرمربی تیم ملی نیز نمی‌تواند در این زمینه صحبتی کند.

اینکه سرمربی تیم ملی بانوان مقابل تماس خبرنگاران سکوت می‌کند، ما را یاد ضرب المثلی می‌اندازد که می‌گویند، طلایی که پاک است، چه منتش به خاک است. به هر حال اگر موسوی تصور می‌کند که هیچ ایرادی در نحوه برگزاری انتخابی ها وجود ندارد، بدون شک باید پاسخگوی همه کارشناسان و اصحاب رسانه باشد.

هر چند که با رفتارهای که سرمربی تیم ملی بانوان نشان می‌دهد کاملا آشکار است که او فقط نام سرمربی تیم ملی را با خود یدک می‌کشد و تصمیم گیرنده فرد دیگری است و برای از دست ندادن جایگاه خود روزه سکوت در اختیار کرده است. به هر حال ترکیب تیمی که با عدالت بسته نشود، قطعا نتیجه نخواهد گرفت، حال اینکه این عدالت در تیم ملی مردان و یا بانوان رعایت نشده باشد.

انتهای پیام/س

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۷۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ شاید سرمربی تیم ملی یکی از ۴ گزینه خارجی باشد

سعید تابش‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی بسکتبال در جلسه پایانی کمیته فنی فدراسیون مشخص شدند، اظهار کرد: جلسه‌ای ۵ ساعته برگزار کردیم و دستور جلسه بررسی گزینه‌هایی بود که فدراسیون به کمیته فنی ارائه کرده بود. ۵ گزینه خارجی و ۴ گزینه داخلی مطرح شده بودند، قرار بر این شد تا بررسی دقیقی صورت بگیرد و ببینیم از میان گزینه‌های خارجی کدامیک به سیاست‌های فدراسیون نزدیک هستند.

صحبت‌های ابتدایی را با گزینه‌های خارجی انجام دادیم

وی ادامه داد: از میان سرمربیان خارجی از بین ۵ گزینه به ۲ گزینه و از میان گزینه‌های داخلی نیز ۲ گزینه را انتخاب کردیم. هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال که قراردادش به پایان رسیده یکی از گزینه‌ها بود که در انتخاب گزینه‌هایی نهایی رأی نیاورد. «مارکو راموندینو» مربی ۴۳ ساله ایتالیایی و «رادوان تریفانوویچ» مربی ۵۴ ساله اسلوونیایی گزینه‌های خارجی فدراسیون هستند. از قبل با این دو مربی صحبت‌های ابتدایی انجام شده و تمایل خود را برای هدایت تیم ملی بسکتبال ایران اعلام کردند. از اینجا به بعد صحبت‌ها با آنها روند جدی‌تری به خود می‌گیرد. قطعاً هر دو طرف شرایط و خواسته‌هایی دارند که در مذاکرات مطرح خواهند کرد.  

روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم 

تابش‌نیا خاطرنشان کرد: مارکو راموندینو بیشتر در رده‌های پایه سرمربیگری کرده و به صورت تخصصی روی ارتقای فنی بازیکنان نوجوان و جوان فعالیت داشته، در حال حاضر هم سرمربی تیم ملی زیر ۲۱ سال ایتالیا است. او خیلی هم موفق عمل کرده و یکی از دلایلی که روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم این است که تیم ملی بسکتبال در آستانه پوست اندازی است و نیاز به تغییر نسل حس می‌شود. هدف دراز مدتی داریم که با بازیکنان جوان باید به آن برسیم و اتفاق نظر روی او ایجاد شد که می‌تواند منجر به انتخاب وی شود. رادوان تریفانوویچ در حال حاضر کمک مربی تیم ملی اسلوونی است. در رزومه او سرمربیگری تیم ملی اسلوونی، تیم‌های ملی پایه و باشگاهی اسلوونی و همچنین رقابت‌های یورولیگ دیده می‌شود. قرار بر این است که اگر توافقی صورت گرفت با یک از این دو گزینه خارجی باشد.

اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست

سخنگوی کمیته فنی افزود: دو گزینه ایرانی هم با توجه به اینکه در مرحله حساسی هستیم و مطرح شدن اسم آنها می‌تواند بر روند لیگ برتر تأثیر منفی داشته باشد، داریم اما فطعلا از معرفی آنها خودداری می کنیم. اعلام نام آنها لیگ را به چالش می‌کشد و قرار بر این است بعد از اتمام مسابقات لیگ برتر با آنها مذاکره انجام یشود. در همین راستا مذاکره با مربیان خارجی هم ادامه دارد و فدراسیون بسکتبال از میان آنها گزینه نهایی را انتخاب می‌کند. هیچ اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست.

احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است

وی در مورد اینکه یکی از۲ گزینه داخلی شاهین طبع است وآیا ممکن است وی دوباره سرمربی تیم ملی شود گفت: احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است ولی خوشبختانه یا متاسفانه گزینه‌های داخلی دیگری مانند شاهین طبع و ... نداریم اما اینکه بگوییم صرفاً او گزینه سرمربیگری است، نه چنین نیست. در کل با صحبت‌هایی که با فدراسیون کردیم برای جلوگیری از ایجاد چالش در لیگ برتر بسکتبال پس از اتمام مسابقات، دو گزینه داخلی معرفی می‌شوند. نمی‌خواهیم مردم به گمانه‌زنی بیفتند و در نهایت فردی انتخاب شود که گزینه نیست.

فدراسیون یکی از ۴ گزینه را انتخاب می‌کند

تابش‌نیا در مورد اینکه اولویت کمیته فنی و فدراسیون بسکتبال سرمربی داخلی است یا خارجی، عنوان کرد: اولویت کمیته فنی بر این است که چه نتیجه‌ای و با چه کسی این نتیجه را بگیریم. برای همین دو گزینه خارجی عنوان شدند تا فرصت انتخاب سرمربی خارجی را از دست ندهیم. ممکن است در شرایطی قرار بگیریم و به این نتیجه برسیم که با سرمربی خارجی کار کنیم. ۴ گزینه‌ای که به فدراسیون ابلاغ کردیم، می‌توانند در خط مشی فدراسیون باشند و دلیل آن این است که با هر کدام از آنها توافق حاصل شود این توانایی را دارند که خواسته‌های فدراسیون را در تیم ملی اجرایی کنند. نمی توانم بگویم قطعا ولی سرمربی تیم ملی از میان این ۴ نفر انتخاب می‌شود و اگر اتفاق غیرمترقبه‌ای رخ ندهد فدراسیون یکی از آنها را انتخاب می‌کند.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جلالی: ۳ گزینه سرمربیگری را برای هر رده ملی در نظر داریم
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ شاید سرمربی تیم ملی یکی از ۴ گزینه خارجی باشد
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست
  • حسن یزدانی در المپیک پاریس برابر قاتل تیلور؛ اشتباه یا احترام؟
  • مرادی: برای انتخاب سرمربی تیم ملی یک ماراتن را پشت سر گذاشتیم
  • پیشکسوت ارزنده فوتبال خوزستان درگذشت
  • جواب پوچتینو به انتقادات: من همه‌‎کاره چلسی نیستم!
  • نمایندگان خراسان رضوی در اردوی انتخابی تیم ملی سپک تاکرای بانوان
  • قهرمانی دختر سمنانی در مسابقات کاراته کشور
  • پایان رقابت‌های قهرمانی کاراته کشور با معرفی نفرات برتر+فیلم