Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفته فیلم اروپایی در ادامه برنامه هفته­ های بین­ المللی فیلم در گروه «هنر و تجربه» برگزار می شود.

به گزارش مهر به نقل از روابط عمومی گروه «هنر و تجربه»، هفته فیلم اروپایی با مشارکت موسسه ملی فرهنگی اتحادیه اروپا در خانه هنرمندان ایران، پردیس گلستان شیراز، پردیس ستاره باران تبریز، پردیس سیتی­ سنتر اصفهان، تماشاخانه پارس کرمان و سینمای هنر و تجربه بابل از بیستم تا بیست و هفتم مهرماه با حضور پانزده فیلم از پانزده کشور اروپایی اتریش، بلغارستان، دانمارک، فنلاند، آلمان، یونان، مجارستان، ایتالیا، هلند، لهستان، سوئد، اسلوونی، اسپانیا، سوئیس و انگلستان برگزار می­‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه روز جمعه بیستم مهرماه ساعت ۱۷ در سالن ناصری خانه هنرمندان ایران افتتاح می‌شود. نماینده اتحادیه اروپا در ایران، سفرای کشورها و معاونان سفرا، رایزن­ های فرهنگی، مدیران سینمایی، هنرمندان، چهره­ های فرهنگی و هنری و اهالی رسانه از مهمانان این آیین افتتاحیه هستند.

در طول هفته فیلم اروپایی پانزده فیلم در تهران، شیراز، اصفهان، تبریز، کرمان و بابل به نمایش درمی آید.

«پرواز به خانه» محصول سال ۲۰۱۶ اتریش، فیلم زندگی­نامه­ ای «پساتصویر» به کارگردانی آندره وایدا محصول سال ۲۰۱۶ کشور لهستان، «پسر صوفیا» به کارگردانی الینا پسایکوو محصول سال ۲۰۱۷ یونان، فیلم «درس» محصول ۲۰۱۴ کشور بلغارستان، انیمیشن ۶۳ دقیقه­ ای «زندگی من به­ عنوان کدو» به کارگردانی کلود باراس و محصول کشور سوئیس، «کارل مارکس جوان» به کارگردانی رائول پک محصول سال ۲۰۱۷ آلمان، «آن روز فرا می ­رسد» به کارگردانی جاسپر دبلیو نیلسن محصول ۲۰۱۶ دانمارک، «آن سوی امید» به کارگردانی کوریسماکی، «پایان سفر» به کارگردانی سال دیب محصول ۲۰۱۷ کشور انگلستان، «کواترتندتا» فیلمی به کارگردانی پل رودریگز محصول سال ۲۰۱۶ اسپانیا، «کودکان خانم کیت» به کارگردانی مشترک پیتر لاتستر و پترا لاتستر سیزش محصول سال ۲۰۱۶ کشور هلند، «مردانگی» به کارگردانی پیتر پولیتزر محصول ۲۰۱۷ مجارستان، «مردم رم» به کارگردانی و نویسندگی اتوره اسکولا محصول سال ۲۰۰۳ کشور ایتالیا و فیلم «معدنچی» محصول سال ۲۰۱۷ کشور اسلوونی به کارگردانی هانا آنتونیا ووجکیک اسلاک در این هفته فیلم به نمایش در می آید.

این هفته فیلم شامل کارگاه ­های فیلمسازی با موضوع سینمای هنری با حضور سینماگران در سه شهر تهران، شیراز و اصفهان است.

ورود برای عموم علاقه مندان در این برنامه آزاد و رایگان است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اروپا فیلم هنر و تجربه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۷۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت سازنده مستند «مشتی اسماعیل» از شالیکاری

مهدی زمانپور کیاسری نویسنده، تهیه کننده و کارگردان، مستند سینمایی «مشتی اسماعیل» گفت: سال ۸۷ ایده‌ای به ذهنم رسید که مستندی درباره کاشت، داشت و برداشت محصول شالی بسازم؛ چرا که کاشت، داشت و برداشت محصول پر از حرکت، انرژی و زندگی بود. در مسیر شالیکاری زندگی جریان داشت؛ زندگی که برایم پر از خاطرات بود.

وی ادامه داد: همیشه فکر می‌کردم اگر در فیلمم مستقیم به کاشت، داشت  و برداشت محصول بپردازم شاید نتوانم آنگونه که شایسته است آن را به تصویر بکشم و شاید از حالت هنری خارج شود؛ لذا از آنجاییکه بیشترین خاطراتم در دوران کودکی شکل گرفته بود، با خود گفتم که باید از نگاه کودک بصورت غیر مستقیم به کاشت، داشت و برداشت محصول بپردازم. تا اینکه مشتی اسماعیل جلوی چشمانم آمد.

وی عنوان کرد: البته این ایده با کمک دوست عزیزم کوروش خواجوندی به ذهنم خطور کرد. در نهایت تصمیم گرفتم زندگی مشتی اسماعیل را به تصویر بکشم. زندگی پیرمرد کشاورز نابینای اهل دل. در سال ۸۹ یکسال تمام، کار، تلاش و زندگی این پیرمرد دوست داشتنی را ثبت و ضبط کردم. بهار سال ۹۰ هم تدوین و صداگذاری انجام شد و کار به اتمام رسید.

زمانپور توضیح داد: سپس فیلم به جشنواره‌های مختلف داخلی و خارجی ارسال شد که خوشبختانه در بیش از ٥٠ جشنواره فیلم انتخاب شد در بیش از ٣٠ جشنواره مهم دنیا جایزه گرفت؛ و جالب است بدانید تا کنون نزدیک به ٤٠٠ بار از تلویزیون (در شبکه‌های مختلف) پخش شد.

این کارگردان درباره معنویت مشتی اسماعیل توضیح داد: مشتی اسماعیل سراسر معنویت بود. وی حداقل ۶ ماه در سال را روزه می‌گرفت. وی مداح اهل بیت بود و عاشق امام حسین (ع). مشتی اسماعیل سراسر زندگیش امید بود. حال درونش خوب بود. من هم تلاش کردم این حال خوب را در فیلم جاری کنم و به همه دنیا نشان دهم؛ و البته همه معنویاتش را هم بصورت غیر مستقیم بیان کردم.

وی افزود: رفتن مشتی اسماعیل داغی در دل من گذاشت چرا که ما هر هفته با هم در طی این ١٤ سال در تماس بودیم و همیشه جویای حال هم بودیم. برنامه ریزی کرده بودم که در هفته اول خرداد او را به سفر کربلا ببرم؛ چون مش اسماعیل عاشق کربلا و اباعبدالله بود. البته ما قبلا با هم کربلا رفته بودیم، اما دوست داشتم امسال هم این سفر را تجربه کنم که سعادت نصیب من نشد و این حسرت بر دل من باقی ماند. مشتی اسماعیل خیلی خوش صحبت بود و همچنین طناز با هم خیلی شوخی می‌کردیم. 

زمانپور خاطرنشان کرد: این اواخر دائم می‌گفت «دیگر یواش یواش باید از این دنیا بروم» من به او می‌گفتم که سوال کردم گفتند مشتی اسماعیل تا ٩٦ سال زنده می‌ماند؛ مشتی هم با خنده می‌گفت؛ البته بی نفس؛ و آخرین بار هم که یک هفته قبل از فوتش زنگ زد، گفت که دیگر باید بروم و رفت. مشتی اسماعیل رفت، اما معنویت و امیدش همچنان زنده است و تا سال‌های سال مردم دنیا از آن بهره‌مند خواهند شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • «مست عشق» هنوز در ترکیه اکران نشده است/ اعلام زمان دقیق اکران ترکیه تا دو هفته آینده و رایزنی برای نمایش در کشورهای دیگر
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • روایت سازنده مستند «مشتی اسماعیل» از شالیکاری
  • مکرون: اروپا در حال مردن است
  • اولین گل ماسکرانو برای بارسلونا پس از 7 سال و انجام 319 بازی (لالیگا - 26 آوریل، 2017) / فیلم
  • رشد قابل توجه صنعت فیلم عربستان
  • تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
  • فیلم های سینمایی آخر هفته تلویزیون
  • «جغد شب» و «قاتلان ماه کامل» سینمایی‌های هفته اول اردیبهشت ماه
  • «مسافر ری» با چند فیلم جدید در آخر هفته تلویزیون