Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دامپزشکی خوزستان با اشاره به برنامه‌های اداره دامپزشکی برای پیاده روی اربعین اظهار داشت: این اداره برای نظارت بر بهداشت و سلامت گوشت توزیعی بین زائرین در خروجی‌های شلمچه و چزابه تیم بازرسی مستقر می‌کند و مردم از سلامت گوشت مطمئن باشند. ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۱ استانها خوزستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، نشست خبری مدیرکل دامپزشکی خوزستان با اصحاب رسانه به مناسبت روز دامپزشکی در سالن اجتماعات سازمان دامپزشکی خوزستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفی کنارکوهی مدیرکل دامپزشکی خوزستان در این نشست با تبریک روز دامپزشک به جامعه دامپزشکی اظهار داشت: استان خوزستان یکی از استان‌های فعال و پرتراکم از لحاظ جمعیت دامی در کشور است.

وی در زمینه تولید گوشت سفید و قرمز افزود: خوزستان از حیث پرورش جوجه گوشتی در جایگاه ششم کشور و از لحاظ تولید گوشت قرمز در سطح پنجم قرار دارد.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان در رابطه با تولید گوشت سفید سالم بیان داشت: این اداره از لحاظ سلامت بر تولید آبزیان نظارت مستمر داشته و در زمینه تولید آبزیان، خوزستان جایگاه دوم را دارد.

وی ادامه داد: در زمینه دام ثابت در بین استان‌های همجوار، خوزستان رتبه نخست را داشته و در خوزستان بیش از 3 میلیون راس دام سبک، 400 هزار راس دام سنگین و بیش از یک میلیون دام مربوط به عشایر کوچنده وجود دارد.

کنارکوهی با اشاره به فعالیت‌های مستمر این سازمان در پایش سلامت دام برای ارائه به مردم اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های مستمر این اداره مسئله مبارزه با عرضه نامناسب و غیربهداشتی دام در معابر و محل‌های غیربهداشتی است.

وی گفت: در این زمینه بیش از 169 پرونده برای متخلفین تشکیل شده و دستگاه قضایی همکاری مناسبی داشته است ولی برای ریشه‌کن کردن این فرهنگ غلط نیاز به هم افزایی دستگاه های مرتبط مانند شهرداری و نیروی انتظامی هستیم.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان در زمینه احداث کشتارگاه صنعتی در خوزستان بیان داشت: کشتارگاه صنعتی در اهواز فعال شده و در خرمشهر نیز بخش خصوصی در حال راه اندازی یکی از بزرگترین کشتارگاه‌های صنعتی کشور است.

وی در این‌باره اظهار داشت: راه اندازی کشتارگاه خرمشهر را در حال پیگیری هستیم و مقرر شده انتهای مهر ماه 1397 مورد بهره‌برداری قرار گیرد. این کشتارگاه در منطقه آزاد اروند واقع شده است.

کنارکوهی توضیح داد: تیم دامپزشکی کشور استرالیا،کشتارگاه صنعتی خرمشهر را  تایید اولیه کردند و قرار است دام زنده از استرالیا برای ذبح وارد این کشتارگاه شود. با راه اندازی این کشتارگاه امیدواریم تحول مناسبی در اقتصاد دام و قیمت گوشت در سطح کشور ایجاد شود.

مسئول دامپزشکی خوزستان در زمینه راه اندازی کشتارگاه صنعتی در سایر شهرستان‌ها گفت: کشتارگاه صنعتی باغملک بیش از 80 درصد پیشرفت دارد. کشتارگاه های صنعتی ماهشهر و امیدیه نیز در حال راه اندازی هستند.

وی همچنین با اشاره به راه اندازی کشتارگاه در دزفول و سایر شهرها بیان داشت: متاسفانه کشتارگاه صنعتی بهبهان با بیش از 70 درصد رشد فیزیکی دچار مشکل شده است و زمین‌گیر شده است.

کنارکوهی در زمینه انتقال نهاد‌ه‌های دامی از بندر امام خمینی (ره) بیان داشت: یکی از اقدامات بهداشتی مناسبی که برای سلامت دام در استان صورت گرفته است ساماندهی کامیون های حامل فراورده های دامی است. بیش از 5 هزار کامیون ساماندهی و کدرهگیری دریافت کردند.

مسئول دامپزشکی خوزستان همچنین به مسئله ضد عفونی و کنترل بیماری‌ها اشاره کرد و گفت: بیش از 8 سایت برای ضدعفونی و شستشوی کامیون‌ها تعبیه شده است. همچنین در یکسال گذشته بیش از 17 هزار مورد نمونه برداری و آزمایش در آزمایشگاه مرکزی دامپزشکی استان صورت گرفته است.

وی در زمینه گسترش بیماری سل و تب مالت در خوزستان گفت: به شدت در این زمینه کنترل داریم و پایش های بهداشتی نشان‌دهنده روند کاهشی این دو بیماری است.مدیرکل دامپزشکی خوزستان در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری تسنیم درباره تمهیدات اداره دامپزشکی برای پیاده روی اربعین بیان داشت: با هماهنگی های صورت گرفته در مسیر مواکب  و خروجی های شلمچه و چذابه جایگاه موقت بازرسی گوشت راه اندازی شده و بر ذبح بهداشتی گوشت نظارت می‌کنیم.

انتهای پیام/ن

R41468/P1361/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۸۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدکاظم آل‌صادق سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور عراق در نشست مشترک با مشاور وزیر داخلی عراق در مرز زرباطیه عراق گفت: اگر سال گذشته اربعین‌حسینی به خوبی برگزار شد و مورد رضایت مسئولان ایرانی و عراقی قرار گرفت، مرهون تعامل و هم‌دلی مسوولان دو کشور در برگزاری این کنگره عظیم است.

وی افزود: باید تلاش شود که حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی کاهش یابد، همان‌طور که معاون وزیر اعلام کردند خط‌مشی راه‌ها و نصب علایم بیشتر در این مسیرها کار می‌شود که از این اقدام تشکر می‌شود.

آل‌صادق بیان داشت: از گذرگاه مهران بیشترین زوار تردد می‌کنند که حتماً این میزان تردد در ایام اربعین‌حسینی نیازمند امکانات و فراهم کردن شرایط لازم است؛ از جمله سرویس‌های بهداشتی، سوله‌های خنک‌کننده و منابع نگهداری آب و یخ لازم است و با هماهنگی و تعاملی که بین دو طرف وجود دارد این نیازها احصا می‌شود.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق بیان داشت: یک سوله یخ در مرز مهران با موافقت طرف عراقی ایجاد خواهد شد، باید نیازمندی‌هایی که لازم است را احصا کنیم تا اربعین بهتری نسبت به سال‌های گذشته رقم خورد.

کد خبر 6098297

دیگر خبرها

  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • تمهیدات لازم برای اربعین از سوی کشور عراق اندیشیده می شود
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • ۱۳۵ پرونده تخلف حوزه دامپزشکی در استان سمنان تشکیل شد