Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محسن باباصفری لژیونر هندبال کشورمان که در این فصل به عنوان دروازه بان تیم استوا بخارست را در لیگ باشگاه های اروپا همراهی می کند در هفته جاری تیمش را در بازی برابر نماینده رژیم اشغالگر قدس همراهی نکرد.

قرار است تیم استوا جمعه هفته جاری به این کشور سفر کرده و دیدار برگشت را نیز انجام دهد که در صورت شکست به مرحله بعد رقابت های هندبال جام باشگاه های اروپا صعود نخواهد کرد و این مسئله می تواند باباصفری را در ادامه همکاری اش با این باشگاه اروپایی دچار مشکل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دروازه بان ملی پوش کشورمان از احتمال اعمال جریمه سنگین از سوی باشگاه استوا، احتمال فسخ قرارداد و آینده مبهمش در باشگاه های اروپایی گفت.

محسن باباصفری در گفتگو با مهر در این خصوص گفت: تیم ما در مسابقات کاپ باشگاه های اروپا حاضر است و من تیمم را در بازی برابر تیم ماکابی اسرائیل همراه نکردم. قرار است روز جمعه هم تیمم به این کشور سفر کند و من به مربی ام گفته ام که همراه تیم نخواهم رفت.

وی افزود: مطمئنا این امتناع من از همراهی تیمم در این مسابقه و آن هم رقابت مهمی که می تواند سرنوشت تیمم را برای ادامه حضور در این مسابقات رقم بزند برای من جریمه ای در پی خواهد داشت. البته من در چند روز گذشته با مسئولان باشگاه صحبت نکردم اما حتما آنها برای من جریمه ای در نظر گرفته اند. حتی در تمرینات چند روز پیش، مربی دروازه بان ها نسبت به این مسئله به من تذکر جدی داد.

دروازه بان لژیونر ایران گفت: این مرحله از مسابقات هندبال باشگاه های اروپا برای تیم من بسیار مهم است چون اگر نتیجه نگیرد به ضررش می باشد. حتی اگر با اختلاف سه گل ببازیم از دور مسابقات حذف می شویم، برای همین باشگاه هم نسبت به این مسئله حساس شده است. همه تیم ها در این سطح مسابقات دوست دارند ببرند تا به مراحل بالاتر رفته و در گردونه رقابت ها باقی بمانند. من امیدوارم تیمم بدون من هم بتواند این مسابقه را ببرد.

وی در مورد اینکه آیا با امتناع از همراهی تیم در این دو مسابقه دچار مشکل خواهد شد یا خیر گفت: مطمئنا قراردادم هم دچار مشکل می شود. حتی در ادامه حضورم در لیگ باشگاه های اروپا هم دچار مشکل خواهم شد. مطمئنا هیچ تیمی بازیکنی را که تیمش را در مسابقه همراهی نکند نمی خواهد و این شرایط حضورم در هندبال اروپا را سخت خواهد کرد. مربی ام این روزها ناراحت است و چند بار از بابت این مسئله از من سؤال کرده به هر حال این تصمیمی بوده که گرفته ام و صددرصد به دنبال آن دچار مشکل خواهم شد.

باباصفری خاطرنشان کرد: من با اعتقاد این تصمیم را گرفتم، من به ارزش های کشورم احترام می گذارم و پای همه چیز این مسئله می ایستم. از اتفاقات بعد از آن هم ناراحت نمی شوم چون تصمیمی بوده که به خاطر اعتقادم و کشورم گرفته ام.

وی در پایان گفت: با این حال دوست دارم تیمم برابر این تیم ببرد. اینجا فشار روحی و روانی روی من زیاد است. هر کسی که می رسد از من سؤال کرده و حرفی به من می زند و همین مسئله منجر به این شده تا تمرکزم را در تمرینات از دست بدهم.

کد خبر 4425531

منبع: مهر

کلیدواژه: اسرائیل هندبال اربعین ۹۷ تیم فوتبال پرسپولیس تیم فوتبال استقلال تهران بازی های پاراآسیایی السد قطر کشتی آزاد تیم ملی فوتبال ایران دوومیدانی کشتی فرنگی مسابقات قهرمانی جهان برانکو ایوانکوویچ تیم فوتبال السد قطر لیگ برتر فوتبال ایران لیگ قهرمانی فوتبال آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۸۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنبش دانشجویی آمریکا، بن بست «بایدن» و انحصار شکنی «نسل z»

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل- محمدرضا مرادی: رژیم صهیونیستی در ۷ ماه گذشته برای تحمیل معادله خود بر مردم فلسطین اقدام به نسل کشی همه جانبه ای کرده است. این نسل کشی نه تنها مخالفت قدرت های بزرگ جهانی را در عمل به همراه نداشته است بلکه آمریکا به عنوان اصلی ترین شریک استراتژیک اسرائیل نیز همچنان مقدمات تشدید نسل کشی (مانند تایید بودجه ۲۶ میلیارد دلاری به اسرائیل) را فراهم می کند. اما روند تحولات مسیر حوادث را به گونه ای دیگر رقم زده است. دانشجویان بیش از ۴۰ دانشگاه آمریکا سلسله اعتراض هایی را شروع کرده اند که منجر به متغیر تاثیرگذاری در مطرح شدن مسئله فلسطین در سطح جهانی شده است. واکنش دولت آمریکا به این تظاهرات جز سرکوب و حمله به دانشگاه ها نبوده است. اما این جنبش دانشجویی از چند جنبه بسیار مهم است:

۱.جنبش دانشجویی متغیر تاثیرگذار در تحولات مهم: همواره در چند دهه گذشته جنبش دانشجویی آمریکا نقشی موثر در سیاستگذاری های این کشور داشته است. در آمریکا حدود ۲۰ میلیون دانشجو وجود دارد. این جمعیت پتانسیل بسیار مهمی برای نقش آفرینی در تحولات مختلف دارد. در دهه ۶۰ میلادی که آمریکا درگیر جنگ ویتنام بود جنبش های دانشجویی در اعتراض به این جنگ نقش بی بدیلی ایفا کردند. در سال ۱۹۷۰ میلادی حدود یک میلیون دانشجو از ۸۸۰ دانشگاه آمریکا تظاهرات ادامه داری را شروع کردند که در نهایت منجر به پایان جنگ ویتنام در سال ۱۹۷۵ شد. در دهه ۸۰ میلادی نیز اعتراض دانشجویان به رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی منجر به تغییراتی در سیاست های آمریکا نسبت به آفریقای جنوبی شد. علاوه بر این تظاهرات دانشجویان ضد جنگ نسبت به مسئله عراق، افغانستان و لیبی نیز بسیار مهم بوده است. بنابراین جنبش دانشجویی در آمریکا تنها یک حرکت اعتراضی، نمادین و بدون تاثیرگذاری واقعی نیست. در شرایط کنونی اعتراض های دانشجویان منجر به دستگیری ۱۵۰۰ نفر شده است. این مسئله باعث انتقادهای زیادی نسبت به پلیس آمریکا شده است. در واقع نفس همین جنبش و نوع واکنش پلیس آمریکا نشان داده است که اعتراض از هر نوعش تا زمانی در آمریکا قابل تحمل است که در راستای اهداف کلان کشور باشد. البته تا اینجا دانشجویان برنده این کارزار شده اند؛ جوبایدن اگر بخواهد در برابر دانشجویان عقب نشینی کند سبد آرای او از جانب لابی صهیونست ها بسیار سایر تحت تاثیر قرار می گیرد علاوه بر این تداوم حمایت بایدن از جنگ غزه و سرکوب دانشجویان آمریکایی نیز محبوبیت بایدن در «نسل z» آمریکا را بسیار کاهش خواهد داد. در واقع بایدن اکنون در شرایط بن بست گرفتار شده است که عامل ایجاد آن خودش است. تداوم حمایت های بایدن از اسرائیل در ۷ ماه گذشته این بن بست را ایجاد کرده است. پس در نگاه نخست این جنبش دانشجویی تا این مقطع موفقیت آمیز بوده است.

۲.گذار «نسل z» آمریکا از رسانه های جریان اصلی: جوانان آمریکایی که متولد ۱۹۹۶ به بعد هستند در قالب «نسل z» معرفی می شوند. این نسل جوان، محور و مرکز گریز بوده و چندان در چارچوب های سنتی قابل تحلیل نیستند. مهم ترین ویژگی این نسل، شکستن انحصار در منابع خبری است. در بازه سنی ۴۰ سال به بالا در آمریکا معمولا رسانه های جریان اصلی مانند «س ان ان» و «فاکس نیوز» به عنوان منبع اصلی اخبار دنبال می شود. این رسانه ها نیز اخبار را بسیار سانسور شده و با جهت گیر های مشخص به مخاطب ارائه می دهند. نتیجه این امر عدم اطلاع دقیق مردم آمریکا از تحولات جهانی است. به عنوان مثال در جنگ یمن رسانه های اصلی امریکا به ندرت جنایت های صورت گرفته در یمن و شهادت زنان و کودکان یمنی را منتشر می کردند یا در صورت انتشار، آن را نتیجه سیاست های احزاب داخلی یمن می دانستند. در صورتی که عامل این حملات عربستان با کمک امارات و آمریکا بود. نتیجه این امر نیز عدم حساسیت آمریکایی ها نسبت به جنگ یمن بود.

اما «نسل z» در آمریکا از انحصار رسانه ای سنتی آمریکا گذر کرده و اخبار را از طریق منابع متعدد و به صورت مستقیم دریافت می کند. این مسئله منجر به آگاهی واقعی از سیاست ها و روندهای واقعی جهان شده است. به همین دلیل این نسل که اخبار را بدون واسطه دریافت کرده است اکنون در برابر نسل کشی غزه واکنش نشان داده و یکی از کم سابقه ترین جنبش ها در دانشگاه های آمریکا شکل گرفته است. نظرسنجی جدید مرکز تحقیقات پیو نشان داده شمار جوانان آمریکایی که نگاه مثبتی به فلسطین دارند، در جریان تجاوز کنونی به غزه از تعداد آنها نسبت به اسرائیل بیشتر است. این نظرسنجی حاکی از آن است که ۶۰ درصد از جوانان آمریکایی ۱۸ تا ۲۹ سال نظرات مثبتی نسبت به مردم فلسطین دارند، در حالی که ۴۶ درصد نظرات مثبتی به اسرائیل داشتند.

۳.تبدیل فلسطین به مسئله ای جهانی: مسئله فلسطین از سال ۱۹۴۸ و شکل گیری رژیم صهیونستی همواره به عنوان یکی از مسائل محور ساز در جهان اسلام مطرح بوده است. البته در مقاطعی مانند سال های اخیر روند عادی سازی برخی کشورهای عربی مانند امارات و بحرین با اسرائیل باعث شده تا تلاش هایی برای به حاشیه راندن این مسئله در جهان اسلام صورت بگیرد. اما عملیات طوفان الاقصی و جنایت اسرائیل در غزه باعث شده است تا روند حوادث به گونه ای دیگر رقم بخورد. رسانه های منتسب به اسرائیل و همچنین لابی صهیونیست ها در کشورهای مختلف تلاش داشته اند تا اهمیت مسئله فلسطین بسیار کاهش یابد. اما جنبش دانشجویان آمریکایی باعث شده است این مسئله از جهان اسلام فراتر رفته و اکنون به مسئله نخست جهان تبدیل شود. این یکی از موثرترین متغیرها در آینده مردم فلسطین خواهد بود.

شاید جنبش دانشجویی آمریکا نتواند مانع از تداوم جنایت های اسرائیل در غزه شود و یا حتی مانع از شروع عملیات اسرئیل در رفح شود اما نکته مهم این است که فلسطین برای همیشه تبدیل به مسئله ای جهانی شده و دیگر نمی توان فلسطین را در فلسطین محصور کرد. این مسئله قطعا در تصمیمات تل آویو برای آینده فلسطین تاثیرگذار خواهد بود و این رژیم قبل از شروع هر جنایتی دیگر، پیامدهای جهانی آن را بارها مرور خواهد کرد.

کد خبر 6095328 محمدرضا مرادی

دیگر خبرها

  • لیگ قهرمانان فوتسال اروپا | پالما با ایرانی ها، بارسلونا را برد و قهرمان شد
  • قهرمانی لژیونرهای ایرانی در اروپا
  • افشاگری حسینی؛ سرمربی حریف وسط زمین با بازیکن تیمم مذاکره کرد!
  • انتقاد مجتبی حسینی از آقای ایکس: بازیکن ما را رها کن!
  • (عکس) هادی چوپان دچار شیدایی شده است؟
  • دردسر بزرگ لوزانو در تیم ملی والیبال اوکراین
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد
  • رسمی؛ مارکو رویس پس از 12 سال از دورتموند جدا می شود
  • «غزه» مسئله اول جهان است
  • جنبش دانشجویی آمریکا، بن بست «بایدن» و انحصار شکنی «نسل z»