Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، عباسعلی جعفری نسب در نشستی که بعدازظهر دوشنبه (۱۶ مهرماه) با نمایندگان شرکت‌های داخلی تولیدکننده و پشتیبانی در صنعت انتقال در محل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران برگزار شد، گفت: هم‌اکنون در ساخت توربین‌های آمریکایی مورداستفاده در صنعت انتقال به خودکفایی نسبی رسیده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ضمن دعوت از سازندگان داخلی برای سرمایه گذاری و به کارگیری همه ظرفیت‌ها در زمینه ساخت توربین، ابراز امیدواری کرد: با به‌کارگیری توان سازندگان و صنعتگران داخلی فعال در زمینه تجهیزات صنعت نفت بتوانیم در ساخت توربین‌های اروپایی نیز به خودکفایی کامل دست یابیم.

جعفری نسب تاکید کرد: بحث تحریم‌ها از جنبه حمایت بیشتر از سازندگان داخلی یک فرصت است و برای شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران نیز این حسن را دارد که با داخلی‌سازی اقلام موردنیاز، پشتیبانی تجهیزات نیز در دسترس بوده و در زمان سریع‌تر انجام می‌شود و از این جهت یک همکاری برد - برد به شمار می‌آید.

او با تاکید بر لزوم بیشترین بهره‌مندی از توان علمی و فنی سازندگان داخلی گفت: خطوط لوله و مخابرات نفت ایران یک شرکت عملیاتی است که با طیف وسیعی از ماشین‌آلات و تجهیزات صنایع گسترده نفت از جمله تجهیزات مکانیکی، شیرآلات، توربین‌ها، مخازن لوله‌کشی، اتصالات، تابلوهای برق و کنترل، ابزار دقیق و ... در ارتباط است و خوشبختانه با تلاش‌های به کار گرفته شده از ۳۰ سال گذشته در ساخت بیش از ۸۰ درصد این تجهیزات به خودکفایی کامل دست یافته‌ایم.

جعفری‌نسب درباره روند داخلی‌سازی توربین‌های خارجی در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران گفت: توربین های سوئیسی به کارگرفته شده در خط مارون - اصفهان یکی از نمونه‌هایی بود که با همت متخصصان داخلی، پره‌های آن از ۲۵ سال گذشته ساخت داخل شد و این در شرایطی بود که پشتیبانی خوبی از سوی سازنده اصلی می‌شد و تامین قطعات آن بدون مشکل بود.

او همچنین با اشاره به این که در زمینه تعمیرات اساسی ماشین‌آلات توربین‌ها و پمپ‌ها نیز کارهای خوبی با مجموعه صنعتگران و تولیدکنندگان داخلی انجام شده است، گفت: امیدواریم ارتباط نزدیک و مستمر با سازندگان داخلی که از مدت‌ها پیش در این شرکت آغاز شده است، سبب برطرف شدن موانع پیش‌روی تولیدکنندگان و دستیابی به راه‌هایی جدید برای توسعه همکاری در بخش تامین قطعات و پشتیبانی فنی ماشین آلات و تجهیزات شود.

شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران یکی از شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نفت است که ساخت داخل را با انعقاد ۱۷ فقره قرارداد در سال ۱۳۷۳ آغاز کرد. ساخت پره‌های متحرک توربین‌های سولزر و سولارسنتار و راستون تی‌بی ۴۰۰۰ در فاصله سال‌های ۷۴ تا ۷۷ و نصب و بهره‌برداری موفقیت‌آمیز آنها از مهم‌ترین اقدامات این شرکت در زمینه خودکفایی در ساخت تجهیزات در سال‌های گذشته بوده است.

ثمره تلاش حدود ۲۷ سال ساخت داخل در خطوط لوله و مخابرات امروز به مرحله‌ای رسیده است که برای نخستین بار در کشور در مهرماه امسال سیستم کنترل توربین‌های تایفون - که مربوط به یکی از معروف‌ترین سازندگان توربین در جهان بوده و به علت تغییرات و شرایط حاکم، امکان دریافت سیستم کنترل آن در چند سال گذشته مقدور نبوده است - توسط یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان طراحی، تولید، نصب و در تلمبه‌خانه شهید چمران راه‌اندازی شد.

انتهای پیام/

169 / 161 صنعت نفت ساخت توربین خطوط لوله انتقال فرآورده نفتی سازندگان داخلی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: صنعت نفت ساخت توربین خطوط لوله انتقال فرآورده نفتی سازندگان داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۹۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطعی آب گچساران در پی بارشها/جاده های عشایری دچار خسارت شدند

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله روشن ضمیر ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: گروه‌های عملیاتی و امدادی شرکت توزیع نیروی برق در حال تلاش برای رفع قطعی هستند.

وی بیان داشت: این قطعی در پی بارش‌های همراه با وزش باد دو روز اخیر و تخریب لوله‌های انتقال ایستگاه‌های آب ملاقون امامزاده جعفر و خیرآباد رخ داده است.

روشن ضمیر تصریح کرد: ورود سامانه بارشی قوی اخیر به استان خسارت‌های در پی داشته و برخی جاده‌های عشایری نیز مسدود شده است.

وی با بیان اینکه یکهزار و ۱۰۰ کیلومتر راه عشایری در شهرستان گچساران وجود دارد، گفت: از این میزان، ۹۹۰ کیلومتر در بارندگی‌های روز گذشته دچار خسارت شده است.

روشن ضمیر اظهار داشت: جاده‌های عشایری در مناطق دریلا، باباکلان، آبگندی، چهار تنگ، هلیگان، کوه گود گل، خشاب، کمر زرد، تنگ دالین، گچ عوض، گچ ترابعلی و سد خاکی دچار خسارت شده و خطوط لوله انتقال آب در مناطق عشایری این شهرستان دچار خسارت شده است.

کد خبر 6096379

دیگر خبرها

  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • تغییر در قانون پیش فروش مسکن، سرمایه‌های انبوه سازان را جذب می‌کند
  • قطعی آب گچساران در پی بارشها/جاده های عشایری دچار خسارت شدند
  • انتقال آب خام به جیرفت تا ۲ سال آینده
  • ساخت کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا