Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، سالهاست از برگزاری مراسم اسکار می گذرد؛ مراسمی که همه برای حضور در آن سر و دست می‌شکنند تا جایزه را از آن خود کنند. غافل از اینکه این مراسم نگاه و انتخاب دیگری را در ذهن می‌پروراند. اما با تمام این‌ها همه جهان تلاش می‌کند تا در این دو ماراتن شرکت کند و تمام نگاه‌ها را به خود اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دعوا و جنجال‌هایی که تماماً برای انتخاب شدن است و صد البته دیده شدن، دیده شدنی که باید قبل از آن قیمت گزافی برایش بپردازند.

در خصوص انتخاب نماینده ایران برای این رویداد جهانی، گفتگویی با منتقدان و صاحب نظران داشتیم که در ادامه گزیده صحبت های آنها را می‌خوانید:

مصطفی احمدی: انتخاب هایشان سینمایی نیست
امسال می‌توانست انتخاب‌های دیگری هم به لحاظ مضمون، ساختار و رویکرد داستانی صورت بگیرد؛ اما فیلم «بدون تاریخ بدون امضا» از جهت گرفتن پخش کننده قوی پتانسیل خوبی داشت. پخش کننده به این معنا که بتواند نسخه‌های انگلیسی فیلم را برای ارائه به اعضای منتخب آکادمی در رشته فیلم خارجی آماده کند و همچنین قبل از اکران، اعضای آکادمی را نسبت به موضوع فیلم آگاه کند.

ته مایه‌های غم و غصه در تمام آثار اسکار وجود دارد؛ آن‌ها انتخاب هایشان سینمایی نیست و تنها وجه تبلیغاتی دارد.  شاید برخی آثار ما جلوه‌های ویژه خوبی داشته باشد، اما آکادمی اسکار اینگونه فکر و انتخاب نمی‌کند. اسکار تنها یک آکادمی است در نتیجه باید به سراغ موضوعی برویم که آدم‌ها را وادار به توجه کند تا با یک آگاهی به تماشای فیلممان بنشینند و اتفاق تبلیغات مطبوعاتی محقق می‌شود.

بسیاری از فیلم‌های تجاری و اکشن سینمای ما در آمریکا مورد توجه قرار نمی‌گیرند؛ چون آنها می‌خواهند خودشان در رأس باشند.

همایون اسعدیان: احترام به نظر داوران اولین شرط احترام است
شرط اول من در این موضوع احترام به تصمیم هیات داوران است. همیشه در انتخاب‌ها نظرات متفاوت است و باید در هر دوره به نظرات گرفته شده، احترام گذاشت.
ما هیاتی را به فارابی معرفی کردیم و آن‌ها از تمام فیلم‌ها به فیلم «بدون تاریخ بدون امضا» رسیدند. ممکن است با سلیقه من جور در بیاید یا نیاید؛ اگر هیات داوران هشت نفر دیگر بود فیلم دیگری را انتخاب می‌کردند، اما من ترجیح می‌دهم به نظر داوران احترام بگذارم.

رزاق کریمی: سینما ، سینمای تصویر است
قطعا کارشناسی که صورت گرفته دلایل خاص خود را داشته و امکان و احتمال موفقیت‌های فیلم در نظر گرفته شده است. جشنواره فجر و جشن خانه سینما این فیلم را انتخاب کردند و جوایزی را از آن خود کرده و این نشان از شایستگی فیلم است. اگر به خرد جمعی معتقد باشیم، به این نتیجه می‌رسیم که این انتخاب، انتخاب کم خطایی خواهد بود.
در معیار انتخاب، بحث محتوا اهمیت دارد؛ ولی سینما سینمای تصویر است. ما ممکن است بهترین محتوا را به شیوه‌ای سست مطرح کنیم که کسی نپسندد و اعتبار سینمای ما را زیر سوال ببرد.

منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۹۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مست عشق» نیامده رکورد فروش روز اول سینمای ایران را شکست

بیش از ۵۰ هزار مخاطب و ۳ میلیارد و ۵۸۶ میلیون تومان فروش در اولین روز   فیلم سینمایی «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی و تهیه کنندگی مهران برومند و حسن علیزاده، در اولین روز اکران با استقبال بی نظیر مخاطبان مواجه شد.   این فیلم روز گذشته با فروش ۳ میلیارد و ۵۸۶ میلیون و بیش از ۵۰ هزار مخاطب رکورد فروش روز اول سینمای ایران را که در اختیار «سال گربه» بود، با اختلاف به نام خودش ثبت کرد.   پس از سال ها این اولین باری است که یک فیلم غیرکمدی موفق به شکستن این رکورد می شود.   شهاب حسینی در نقش (شمس تبریزی)، پارسا پیروزفر در نقش (مولانا)، حسام منظور در نقش حسام ‌الدین چلبی (همنشین و شاگرد مولانا)، هانده ارچل در نقش (کیمیاخاتون)، بنسو سورال در نقش (مریم)،  بوراک توزکوپاران در نقش سلطان ولد (فرزند بزرگ مولانا)، هالیت ارگنچ ( پدر مولانا) و بوران کوزوم در نقش علاءالدین (پسر مولانا)  در «مست عشق» بازی کرده اند.   پخش «مست عشق» بر عهده فیلمیران است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • امیرعبدالهیان: روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است
  • روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است
  • اصغری‌مقدم: ازبکستان آنقدرها هم قابل احترام نبود
  • (ویدیو) کودکان سینمای ایران که امروز بازیگران معروفی هستند
  • امیرعبداللهیان: روابط با آفریقا مبتنی بر احترام متقابل است
  • رکوردشکنی شمس و مولانا در سینمای ایران؛ «مست عشق» نیامده از ۵ فیلم سبقت گرفت
  • رکوردشکنی شمس و مولوی در سینمای ایران
  • تشویق ایستاده فعالان فلسطینی جهانی به احترام مقاومت دانشجویان دانشگاه‌های کلمبیا، ییل و... (فیلم)
  • اظهارنظر وزیر دفاع پاکستان درباره خط لوله گاز با ایران
  • «مست عشق» نیامده رکورد فروش روز اول سینمای ایران را شکست