Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی شیراز گفت: قیمت عمده‌فروشی مواد غذایی واقعی است و نسبت به مدت مشابه سال قبل به طور میانگین ۳۰ درصد رشد داشته است. ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۰ استانها فارس نظرات

مجتبی نمازیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، با بیان اینکه قیمت عمده‌فروشی مواد غذایی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 30 درصد افزایش یافته و قیمت عمده‌فروشی مواد غذایی مثل قند، شکر، روغن و برنج به طور میانگین 30 درصد افزایش یافته است، اظهار داشت: قیمت عمده فروشی برنج هندی شهریور سال گذشته 62 هزار تومان بوده که در حال حاضر به  71 هزار تومان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در عمده‌‌فروشی‌ها قیمت‌ها واقعی است و در بخش خرده‌فروشی با هرج و مرج قیمت‌ها روبه‌رو هستیم، عنوان کرد: قیمت عمده‌فروشی موادغذایی پایین‌تر از این نمی‌آید.

نمازیان خاطرنشان کرد: در شیراز 400 واحد بنکداری مواد غذایی وجود داشته که از سال 90 تا امروز 30 درصد آنها غیرفعال شده‌ است.  

وی با بیان اینکه در خرده‌فروشی مواد غذایی با دو مشکل روبه‌رو هستیم، گفت: یکی از مشکلات را وزارت صنعت، معدن و تجارت ایجاد کرده به این صورت که به یک سری شرکت‌ها توزیع و پخش کالا که هیچ گونه مجوزی را از اتاق اصناف اخذ نمی‌کنند اجازه فعالیت داده و طبق بخش‌نامه‌هایی اعلام کرده که این شرکت‌ها لازم نیست پروانه کسب بگیرند و متاسفانه همین شرکت‌ها که نه مالیات درستی می‌دهند و نه نظارتی بر آنها حاکم است عامل گرانی در بازار هستند.

نمازیان با بیان اینکه مشکل بعدی  مسئله فروشندگان نهایی مثل سوپر مارکت‌ها، فروشگاه‌ها بزرگ به ویژه فروشگاه‌های زنجیره‌ای هستند که تحت عنوان تخفیف در حق مردم اجحاف می‌کنند، گفت: متاسفانه مردم فکر می‌کنند این فروشگاه‌ها جنس را به آنها ارزان می‌دهند در صورتی که در واقعیت اینطور نیست.

وی افزود: این فروشگاه‌های زنجیره‌ای با برندهای مختلف با یکدیگر در ارتباط هستند و از آنجا که خریدهای آنها بسیار سنگین و کلی است سفارشات را با هم به کارخانه می‌دهند و در واقع سفارش تولید بی‌کیفیت را به کارخانه‌ها می‌دهند و متاسفانه تولیدکننده برای اینکه فروشش را انجام دهد به نقطه نظرات آنها صحه می‌گذارد.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی شیرازگفت: فرضا اگر قیمت رب گوجه فرنگی در بازار بین 8 تا 9 هزار تومان باشد از تولیدکننده می‌خواهند که قیمت 13 هزار و 500 را روی قوطی درج کند و این فروشگاه‌ها نیز با تخفیف چندین درصدی همین رب ‌گوجه فرنگی را به قیمت 9 هزار تومان به دست مشتری می‌دهند.

وی اظهار داشت: اتفاق دیگری که در این فروشگاه‌ها اتفاق می‌افتد کم‌فروشی است به طور مثال اگر وزن رب گوجه فرنگی در فروشگاه‌های بنکداری 900 گرم باشد در این فروشگاه‌ها 880 گرم است یعنی 20 گرم کمتر است.

انتهای پیام/ز

R41382/P41362/S6,61/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۹۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین

  به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل گمرک شهید شوشتری سرخس گفت: در فروردین ماه، ۳۰ هزار تن کالا به ارزش هفت میلیون و ۷۷۳ هزار دلار از طریق گمرک مرزی سرخس به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزن ۴۷ درصد و از نظر ارزش ۳۷ درصد افزایش یافته است.   علی‌اکبر کیانی علی آباد افزود: عمده کالا‌های صادراتی مصالح ساختمانی، موادغذایی و محصولات پتروشیمی بوده است.   وی ادامه داد: همچنین ترانزیت ورودی از کشور‌های روسیه و آسیای میانه (ترکمنستان، تاجیکستان، ازبکستان، قزاقستان، قرقیزستان) به مقاصد هند، چین، پاکستان، امارات با وزن ۸۴ هزار تن نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۶۰ درصد افزایش یافته است.   به گفته او، عمده کالا‌های ترانزیتی حبوبات، گوگرد، مشتقات سوختی بوده که از طریق حمل ریلی و جاده‌ای مبادله شده است.   کیانی اعلام کرد: درمجموع ۱۸۰ هزار تن انواع کالا‌های صادراتی، وارداتی و ترانزیتی در فروردین امسال ازگمرک سرخس مبادله شده است.   بزرگترین گمرک و مرز ریلی خاورمیانه با حجم ۸۰ درصد از کل مبادلات و تبادلات کشور، در سرخس واقع شده است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • ۱۶ میلیارد تومان حراج خرده فروشی سازمان اموال تملیکی استان تهران ثبت شد
  • افزایش ۱۱.۱۵ درصدی مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی
  • مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی ۱۱.۱۵ درصد افزایش یافت
  • آب نمی‌خورید؟؛ این ۸ سبزی را بخورید
  • افزایش ۲۱ درصدی دستگیری خرده‌فروشان مواد مخدر
  • افزایش ۲۱ درصدی دستگیری خرده فروشان مواد مخدر در مازندران
  • ۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند
  • فیلم/ بهادری جهرمی: افزایش قیمت بدون مبنا گران فروشی است
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول