Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@09:55:15 GMT

هشدار جدی معاونت اجتماعی ناجا به دانش آموزان

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۹۰۴۴۴

سرهنگ علیرضا حمیدی‌فر مدیرکل مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی ناجا که به مناسبت هفته نیروی انتظامی و به دعوت مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌ و پرورش در استودیو الفبا حضور یافته بود، با تبریک آغاز سال تحصیلی و روز جهانی کودک، اظهار کرد: نیروی انتظامی و معاونت اجتماعی آن همکاری نزدیکی با وزارت آموزش‌ و پرورش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هدف اصلی نیروی انتظامی را پیشگیری اجتماعی از آسیب‌های اجتماعی دانست و افزود: هرچه ارتباط نیروی انتظامی با آموزش‌ و پرورش نزدیک‌تر باشد باعث کاهش بیشتر آسیب‌های اجتماعی خواهد شد و در پروژه نماد که چندین وزارتخانه و نیروی انتظامی در آن همکاری خواهند کرد، این همکاری‌ها بیشتر می‌شود و در این پروژه به موضوع  پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی توجه جدی شده است.

سرهنگ حمیدی‌فر با اشاره به استفاده از دانش‌آموزان در طرح همیار پلیس اظهار کرد: علاوه بر کنترل تخلفات رانندگی توسط دانش‌آموزان، باید در حوزه آسیب‌های اجتماعی از پتانسیل دانش‌آموزان استفاده کنیم و با استفاده از راهکارهای مختلف طوری عمل کنیم که رشد متناسب و متعارفی در خانواده‌های دانش‌آموزان از لحاظ پیشگیری از  آسیب‌های اجتماعی اتفاق بیفتد.

مدیرکل مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی ناجا با اشاره به سه ضلع اصلی دانش‌آموز، معلم و اولیا در سیستم تعلیم و تربیت اظهار کرد: مثلث جرم، مجرم و محیط جرم در بحث‌های پلیس وجود دارد و اگر  محیط جرم کوچک ‌‌شود، این مثلث کوچک شده و با هماهنگی بیشتر، استمرار جرایم کمتر خواهد شد.

وی تصریح کرد: برای کاهش‌ آسیب‌های اجتماعی و نزدیکی بیشتر با آموزش‌ و پرورش، نیروی انتظامی هزینه‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی را تقبل می‌کند و از سوی دیگر  سود کم شدن این آسیب‌ها باعث کاهش هزینه‌های نیروی انتظامی خواهد شد و به نوعی هزینه صرف شده جبران خواهد شد.

سرهنگ حمیدی‌فر با اشاره به اینکه تکیه‌ بر آموزش در مدارس زیاد است و به پرورش خیلی توجه نمی‌شود، اظهار کرد: استرس زیادی که به دلیل وجود رقابت آموزشی  در مدارس وجود دارد باعث شده  آسیب‌های زیادی به جامعه وارد شود و همه‌ ساله با رتبه‌های برتری مواجه هستیم که دچار افسردگی شده‌اند.

وی تصریح کرد: آموزش می‌تواند ابعاد مثبت و منفی داشته باشد اما در پرورش فقط نتایج مثبت نهفته است و دانشی که همواره مفید است را ارائه می‌دهد و لازم است که پرورش در اولویت کارهای آموزش‌ و پرورش قرار گیرد.

مدیرکل مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی ناجا با اشاره به نگاه مثبت دانش‌آموزان به پلیس گفت: دانش‌آموزان امروزی بسیار باهوش و بااستعداد هستند و لازم است تا دانش‌آموزان در برابر هر چیزی که در فضای مجازی با آن مواجه می‌شوند یک علامت سؤال بگذارند و در نظر داشته باشند که در فضای مجازی هیچ‌ چیز پاک نمی‌شود و از این بابت باید در ارائه اطلاعات مراقبت کنند و در غیر این صورت در این فضا آسیب می‌بینند و سعی کنند از بازی‌های مناسب کامپیوتری استفاده کنند.

وی به پدر و مادرها تاکید کرد که زمانی فرزندان آ‌نها به حرف‌هایشان گوش می‌کنند که خودشان به آن عمل کرده باشند و در غیر این صورت فرزندانشان به حرف‌های آنان توجه نمی‌کنند.

وی تصریح کرد: تأمین امنیت دانش‌آموزان تا درب مدرسه بر عهده پلیس است و نیروی انتظامی سعی می‌کند تا این محیط امن را در اختیار همگان بگذارد و اگر جایی مشکلی دیده شد حتماً از پلیس بخواهید تا ورود پیدا کند.

سرهنگ حمیدی فر در توصیف مقام معلم اظهار کرد: معلم به عنوان تعلیم‌دهنده و رشد دهنده و کسی که زندگی خود را فدای دیگران می‌کند شناخته می‌شود و از خودش پلی برای رشد دیگران می‌سازد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: نیروی انتظامی روابط عمومی وزارتخانه رشد معلم تعلیم و تربیت جرم استرس رقابت جامعه افسردگی فضای مجازی پدر مدرسه بازی جامعه دانش آموزان فضای مجازی وزارتخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۰۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری گویاتر از صدها مقاله : فرمانده انتظامی از طرح "کاملاً فرهنگی و اجتماعی" می گوید و روحانیون "لباس چریکی" پوشیده اند!

 عصر ایران - سردار احمد رضا رادان، فرمانده نیروی انتظامی کشور در تجمع حامیان طرح نور (گشت ارشاد سابق) که در حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد با بیان این که عده‌ای قصد دارند عفاف و حجاب را یک مسئله امنیتی جا بیندازند، گغته است: بنده رسماً اعلام می‌کنم، رسماً بدانید ما موضوع حجاب و عفاف را یک موضوع کاملاً فرهنگی و کاملاً اجتماعی می‌بینیم، اصلاً انتظامی و امنیتی نمی‌بینیم.

حرف او درباره این که موضوع حجاب و عفاف، کاملاً "فرهنگی" و "اجتماعی" است، کاملاً درست است؛ حال این که چقدر در عمل، فرهنگی و اجتماعی و نه انتظامی و امنیتی برخورد می شود، امری علیحده است.


سردار رادان، یکی از چند فرمانده ارشد نیروهای مسلح کشور و فرمانده یکی از قوای مسلح، یعنی نیروی انتظامی است. درجه ژنرالی دارد و یک نظامی تمام عیار و حرفه است. با این حال، او می گوید که طرح نور که توسط نیروی انتظامی اجرا می شود، " کاملاً فرهنگی و اجتماعی" است.

اما پای سخنرانی وی، تعداد زیادی روحانی معمم نشسته اند که اقتضای کارشان "کاملاً فرهنگی و اجتماعی" است و اساساً به حوزه رفته اند تا دین خدا را بیاموزند و آن گاه به تعبیر قرآن با زبان "لیّن" (نرم) دین را به مردم یاد دهند.  اما دست بر قضا، درست در زمانی که فرمانده نیروی انتظامی می گوید طرح برخورد با بی حجابی، کاملاً فرهنگی و اجتماعی است، کسانی که باید کاملاً فرهنگی و اجتماعی باشند، لباس نظامی می پوشند، تازه از نوع چریکی اش! گو این گه قرار است برای جنگ با تیپ گولانی اسرائیل به غزه اعزام شوند!


همین تصاویر، به اندازه صدها مقاله حرف دارند. هر بار که درباره حجاب سخن گفته می شود می گویند بقیه نهادها به وظیفه خود عمل نکرده اند و بار آنها بر دوش پلیس افتاده است. بی تردید مهم ترین نهادی که به وظیفه خود، یعنی تبلیغ دین رحمانی اسلام عمل نکرده و همین نهاد حوزه است که خروجی هایش به جای آن که علامه طباطبایی، بهشتی و طالقانی و مطهری و موسی صدر و ... باشند، همین هایی هستند که برای مواجهه با فرهنگی ترین و اجتماعی ترین موضوع روز، لباس نظامی پوشیده اند و بعد، انتظار دارند، مردم و خاصه جوانان دهه های 70 و 80 که دین را با اینان شناحته اند، متدین بار بیایند و به الزامات دینی از  جمله حجاب، مقید باشند.

زیاده عرضی نیست!

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: رادان : دشمن می خواهد از خاکریز عفاف و حجاب بگذرد ؛ اگر موفق شود دیگر چیزی برای ما نخواهد ماند علم الهدی : در بحث حجاب ، نمی شود مردم تماشاچی باشند و بگویند آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن

دیگر خبرها

  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی
  • تصاویری گویاتر از صدها مقاله : فرمانده انتظامی از طرح "کاملاً فرهنگی و اجتماعی" می گوید و روحانیون "لباس چریکی" پوشیده اند!