Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس خانه معدن ایران با بیان اینکه هپکو ۳۰ درصد ماشین‌آلات بخش صنعت سنگ کشور را تامین می‌کند گفت: توریسم معدنی در کشور مورد توجه برنامه‌ریزان قرار گیرد. ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۴ استانها مرکزی نظرات

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از محلات، محمدرضا بهرامن ظهر امروز در افتتاحیه یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی سنگ ایران اظهار داشت: بخشی از درآمدهای دولت از بخش معادن است، بخشی از آن به واسطه قانون توسعه برنامه ششم الزام‌آور شده و توسط متولی بخش معدن به احتمال زیاد انجام می‌شود، باکسی تهیه شده که درآمدهای معدنی در یک جا متمرکز و از آن محل هز ینه شود، که وقتی به بودجه‌های عمومی می‌رود معمولا برمی‌گردد که بستگی به درصد آن دارد، امیدواریم که درصد بیشتر آن در این استان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بحث‌های مربوط به محیط زیست می‌شوند، نگاه بیرونی جامعه مبنی بر این که معدن مخرب است، اگر این موارد را درنظر بگیریم تغییر می‌کند، یکی از وظایف ما در بخش معدن به عنوان مسئولیت اجتماعی، این است که با نگاه زیست‌محیطی و نگاه پاک فعالیت‌ها را ادامه دهیم، فعالیت معدنی بدون توجه به مسائل زیست‌محیطی فعالیت معدنی نیست.

رئیس خانه معدن ایران تصریح کرد: باید مردم احساس کنند که شما هم به عنوان نماینده دولت حمایت از نیازهای جامعه دارید، چرا ما علی‌رغم همه امکاناتی که داریم، سهمی در صادرات نداریم، آیا دلیل آن این است که نتوانستیم تولید مطلوب داشته باشیم، نه این نمی‌تواند عامل پایین بودن صادرات ما باشد، بلکه به سبب این است که در بازار سرمایه‌گذاری نکرده‌ایم، برای این سرمایه‌گذاری نکرده‌ایم که اعتقاد نداشتیم، نه تنها تولیدکنندگان بلکه دولت هم اعتقاد به این را نداشته و دلیل آن وجود درآمدهای نفتی و بودجه‌های نفتی در سیستم بوده که اجازه حمایت یا استفاده از استراتژی‌های ویژه در بخش صنایع را نداده است.

بهرامن بیان کرد: برنامه یکی از چهارچوب و اصول در کسب بازارهای جدید است که این موضوع نقش حمایتی دولت را به طور حتم می‌طلبد، محیط زیست یکی از فاکتورهای دیده‌شده در برنامه ششم توسعه است، برگزاری مجموعه‌های نمایشگاهی این‌چنینی جای خوشحالی است.

وی ادامه داد: به این که برخی از غرفه‌ها خالی است را نگاه نکنید زیرا عمده آنها به ترافیک مسائل و مشکلاتی خورده‌اند که بحث حمل و نقل در کشور داشته و تحت تاثیر این عارضه بوده که به طور قطع برطرف می‌شود.

رئیس خانه معدن ایران عنوان کرد: امروز در همین شرایطی که دیگران می‌گویند ورود ایران به بازار خارجی تقریبا رد شده می‌بینیم که خوشبختانه خارجی‌ها به راحتی برای عرضه و تقاضای مواردی که مد نظر دارند حضور دارند، این نشان‌دهنده این است که فضای کشور باز و علی‌رغم آن چیزی که در فضاهای بیرون و فضای مجازی در مورد فضای کشور مطرح می‌کنند و از سوی افرادی است که می‌توان گفت یک ایرانی به معنای واقعی نیستند فضای کشور بسیار مطلوب برای سرمایه‌گذاری است.

بهرامن اضافه کرد: دیروز نشستی را با یک مجموعه ویژه از استرالیایی‌ها داشتیم که توافقی را ایجاد کردند که صندوق بیمه، شرکت تهیه و تولید برای اس ام ای‌ها همان واحدهای کوچک و متوسط در همین شرایط امروز که مجموعه کوچکی نیستند، آنها اعتقاد دارند که کشور ایران کشوری جوان برای سرمایه‌گذاری است، بنابراین باید زیرساخت‌ها و فضای خود را آماده کنیم، ما بخش خصوصی هم باید خود را برای مسائل و مبانی که یک استانداردسازی برای سرمایه‌گذاری داشته باشیم آماده کنیم.

وی افزود: به طور حتم باید در کنار آن سرمایه‌گذاری خارجی داشته باشیم، در کنار سرمایه‌گذاری خارجی در بخش معدن دو فاکتور وجود دارد، فاکتور اصلی که مطالبات جامعه‌ای است، ان‌شاءالله با مبانی و برنامه‌هایی که دولت پیش‌بینی کرده و مقام معظم رهبری در شرایط کنونی به شدت به دنبال این است که یک فضای کسب و کار ایجاد شود که جذب سرمایه‌گذاری و حمایت از بخش خصوصی را به همراه داشته باشد که جای خوشحالی است و امیدوار به تحقق ان هستیم.

رئیس خانه معدن ایران تصریح کرد: بخش معدن قانون دارد، ما تابع این قانون هم هستیم، اگر قوانین و مقررات ما شفافیت نداشته باشد، سرمایه‌گذاری در این بخش چالش‌های خود را دارد، در این زمینه تمام تشکل‌ها همه عارضه‌یابی‌ها را انجام داده‌ و دراختیار متولیان قرار داده‌اند و امیدواریم که با رد شدن از این مانع هم بتوانیم فضای مطلوبی را برای بخش معدن کشور داشته باشیم.

بهرامن بیان کرد: سنگ‌های تزئینی یک ظرفیت برای کشور است، توریسم معدنی هم یک ظرفیت است، شهرستان محلات در زمینه جذب سرمایه‌گذاری در بخشژئوتوریسم می‌تواند خیلی موثر باشد و می‌توان درآمد مطلوبی را هم از این بخش داشته باشد، باید بدانیم که تولید خود را کجا عرضه کنیم.

رئیس خانه معدن ایران  خاطرنشان کرد: محلات در بحث سنگ‌های تزئینی به‌ویژه تراورتن یک مجموعه ویژه است، چه باید کرد که که سهم خود را از بازارهای بیرون داشته باشیم، لازمه آن آماده کردن فضا برای عرضه تولیدات به بیرون است، بخشی که که بخش خصوصی و دولت باید در کنار هم قرار بگیرند باید طبق یک برنامه باشد، باید دید چرا در بخش دولتی نتوانستیم این مسیر را باز کنیم و فضای مطلوب را داشته باشیم.

‌هپکو افزود: هپکو تولید ملی ما است، امروز نیازمند این است که ما در کنارش باشیم، ما باید با در کنار هپکو بودن، این شرکت را مجاب به این کنیم که تولیدات مورد نیاز ما را بتواند داشته باشد و سال دیگر غرفه‌ای از این شرکت را در این نمایشگاه شاهد باشیم، تا افتخار ‌کنیم که هپکو توانسته 30 درصد از ماشین‌آلات صنعت سنگ به‌ویژه سنگ‌های تزئینی را تولید کند که به طور حتم آرزویی دست‌یافتنی است.

انتهای پیام/ ز

R41371/P41362/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۰۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان با بررسی آخرین وضعیت بارندگی در شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه، درخصوص مدیریت شرایط تصمیماتی اتخاذ شد.

معاون مدیریت بحران استانداری درخصوص مصوبات این جلسه گفت: بر اثر سیلاب روز گذشته تا امروز ۶۰ خانوار از اهالی روستای نوده و ۲۵۰ خانوار روستای بمرود زیرکوه، هفت نفر در بشرویه و چهار نفر در سرایان به مکان امن منتقل و اسکان اضطراری داده شدند.

محمودرضا تیمورپور افزود: بسته غذایی ۷۲ ساعته از طریق جمعیت هلال احمر بین مردم آسیب دیده که در مناطق امن اسکان داده شده اند توزیع می‌شود و ارتش هم برای اعزام ماشین آلات سنگین در آماده باش است.

وی گفت: بارش‌های شدید روز گذشته تاکنون در شهرستان زیرکوه به ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستا‌های نوده، بمرود و شاهرخت خسارت وارد کرده، ۶ رشته قنات تخریب و ۳۰۰ راس دأم نیز تلف شده اند.

معاون مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه زیرساخت‌های جاده‌ای خسارت جدی دیده، افزود: در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان، نیازمندی‌های شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه اعلام و مقرر شد ماشین آلات سنگین از طریق راهداری و برخی شرکت‌های خصوصی به منطقه اعزام شوند لذا بیشترین مشکل در حال حاضر مربوط به شهرستان زیرکوه است که برخی آبنما‌ها تخریب شده و راه‌های روستایی مسدود است.

به گفته وی مسیر‌های اصلی و روستایی توسط نیرو‌های راهداری در حال بازگشایی است.

تیمورپور با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده برای آبرسانی سیار از سوی شرکت آب و فاضلاب استان گفت: از طریق بنیاد مسکن هم ماشین آلات کمرشکن برای حمل خودرو‌های سنگین هماهنگ شده است.

وی با بیان اینکه در سایر شهرستان‌ها بارندگی بوده، اما خسارتی گزارش نشده است، افزود: بیشترین بارندگی را برای عصر امروز شاهد خواهیم بود که هسته اصلی آن در بیرجند است.

به گفته وی علیرغم سیلاب شدید در زیرکوه و نبود دسترسی روستا‌ها به مرکز شهرستان، طبق گفته فرماندار، کنکور سراسری طبق برنامه امروز برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • ۱۹ هزار تن کالا از پاکستان به استان خراسان رضوی وارد شد
  • نقش برجسته صنعت نفت در تحقق رشد اقتصادی ۱۴۰۲