Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنیاد مسکن یزد گفت: نزدیک به 50 هزار واحد مسکونی در روستاهای استان یزد داریم که حدود نیمی از این واحدها از بنیاد مسکن تسهیلات دریافت کرده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا قربانیان در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، گفت: با توجه به اینکه کشور ما کشوری زلزله‌خیز است، بحث مقاوم‌سازی اهمیت مضاعفی دارد و باید سعی کنیم در بنای ساختمان مقاوم‌سازی را رعایت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: یکی از راه‌های مقاوم‌سازی رعایت آیین‌نامه 2800 است که این‌ آیین‌نامه تأکید بر رعایت اصول فنی جهت مقابله با زلزله است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان یزد افزود: تسهیلاتی که بنیاد مسکن در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد سرمایه‌های ملی هستند و برای حفظ این سرمایه‌ها و برای مقاوم‌سازی ساختمان‌ها شرایطی وجود دارد که باید متقاضی در ساخت ساختمان رعایت کند.

قربانیان تأکید کرد: هزینه‌هایی که برای استحکام‌بخشی ساختمان صورت می‌گیرد چیزی حدود 15 درصد هزینه‌های کل ساختمان است، که این هزینه در واقع صرف مقاوم‌سازی می‌شود و در جهت پایداری ساختمان است.

وی ادامه داد: لذا ما توصیه می‌کنیم کسانی که می‌خواهند در روستاها ساختمان‌سازی کنند، مقررات مقاوم‌سازی را رعایت کنند. حتی اگر از بنیاد مسکن تسهیلات نمی‌گیرند هم باز توصیه ما این است که این مقررات را رعایت کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن یزد یادآور شد: دولت در جهت کمک به متقاضیانی که می‌خواهند در روستاها و شهرهای با جمعیت کمتر از 25 هزار نفر ساختمان‌سازی کنند یارانه‌ای را معین کرده است که طبق آن متقاضی می‌تواند از تسهیلات 25 میلیونی استفاده کند و 5 درصد کارمزدش را خودشن بدهد و مابقی را دولت تأمین می‌کند.

قربانیان اضافه کرد: این کمکی است که دولت می‌کند که اگر خدای ناکرده حادثه‌ای پیش آمد مشکلی نداشته باشیم. این محرز شده که در حوادثی که در برخی مناطق اتفاق افتاده کسانی که از بنیاد مسکن تسهیلات گرفته‌اند و ساختمانشان را طبق مقررات ساخته‌اند خانه‌هایشان آسیب ندیده است.

وی با بیان اینکه رعایت مقررات و ساختمان‌سازی مبتنی بر قوانین مقاوم‌سازی به معنای پیشگیری است، عنوان کرد: نزدیک به 50 هزار واحد مسکونی در روستاهای استان یزد داریم که حدود نیمی از این واحدها از بنیاد مسکن تسهیلات دریافت کرده‌اند.

مدیرکل بنیاد مسکن یزد تصریح کرد: این تسهیلات برای مقاوم‌سازی واحدهای قدیمی روستا نبوده، بلکه برای احداث واحدهای جدید و یا واحدهای جدیدی که در کنار واحدهای قدیمی ساخته شده‌اند، است.

قربانیان خاطرنشان کرد: نزدیک به 25 هزار مورد تسهیلات روستایی پرداخت کرده‌ایم که بیشتر این‌ها در 7-8 سال اخیر بوده است. یعنی در دو سال‌ پایانی برنامه چهارم، و همچنین برنامه پنجم انجام شده است.

وی با بیان اینکه وام مقاوم‌سازی مسکن روستایی به 25 میلیون تومان افزایش یافته، گفت: در حدود دو ماه گذشته که پرداخت وام 25 میلیونی آغاز شده، 645 پرونده ثبت شده که از این تعداد 388 نفر به بانک معرفی شده‌اند که 97 تن آن‌ها موفق شده‌اند با بانک عقد قرداد کنند و 85 نفرشان هم یک مرحله از وام را دریافت کرده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۰۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار رئیس بنیاد مسکن کشور با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در این دیدار حجت السلام و‌المسلمین قریشی با اشاره به اهمیت توجه به احداث و مقاوم سازی مسکن روستایی گفت: مردن این استان قبل انقلاب دز زمان ۸ سال دفاع مقدس و بعد آن در تقابل با ضد انقلاب هزینه‌های زیادی پرداخت کردند و وضعیت امروز برازنده آنها نیست 

وی افزود: احداث و‌مقاوم سازی خانه‌های روستایی باید در اولویت قرار بگیرد و در این بخش از توان خیرین بخش خصوصی هم استفاده شود 

امام جمعه ارومیه از ساخت خانه طلاب و روحانیون در روستا‌ها به عنوان یک نیاز نام برد و گفت: اگر خانه عالم ساخته شود مشکل استقرار روحانیون در روستا‌ها هم رفع خواهد شد

صالحی رئیس بنیاد مسکن کشور هم در این دیدار از افزایش سهمیه استان در مقاوم سازی خانه‌های روستایی از ۱۷هزار ۵۰۰سال قبل به ۲۲ هزار ۵۰۰، افزایش سهمیه قیر برای بهسازی معابر روستایی، افزایش سهمیه واگذاری زمین روستایی در قالب طرح نهضت ملی مسکن تا ۳۰ هزار قطعه و پایان احداث و تعمیر بیش از ۲۳ هزار مسکن آسیب دیده زلزله‌های سال گذشته خوی خبر داد

دیگر خبرها

  • ارائه تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور
  • وضعیت مقاوم‌سازی ۱۳ شهرستان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری
  • مقاوم سازی پنج هزار واحد آذربایجان‌غربی به برنامه بنیاد مسکن اضافه شد
  • دیدار رئیس بنیاد مسکن کشور با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی
  • مقاوم سازی بیش از ۴ هزار واحد مسکن روستایی
  • مقاوم سازی بافت‌های فرسوده در بوئین زهرا با جدیت دنبال می‌شود
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فروسوده در بویین زهرا