Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با هفته خوشنویسی ویژه برنامه هایی در سراسر کشور اجرا می شود که یکی از آن ها صعود به قله کوه ها در روز ۲۰ مهرماه به یاد استادان خوشنویس است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست هفته خوشنویسی با حضور غلامحسین امیرخانی رییس انجمن خوشنویسان، علی شیرازی، علی اشرف صندوق آبادی، یدالله کابلی،  اعضای شورای ارزشیابی هنری انجمن خوشنویسان ایران، عارف براتی، مدیر انجمن خوشنویسان و دکتر محمدحسین ساکت، نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در انجمن و حیدر موسوی، عضو شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران پیش از ظهر امروز سه شنبه 17 مهر در خانه هنرمندان ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این نشست  علی‌اشرف صندوق‌آبادی، عضو شورای ارزشیابی هنری انجمن خوشنویسان ایران درباره برنامه‌های هفته خوشنویسی گفت: امسال در هفته خوشنویسی برنامه های ویژه ای را در سراسر کشور با مشارکت انجمن ها برگزار می کنیم و سعی کردیم که مجموعه انجمن ها  در هفته خوشنویسی برنامه های متنوع داشته باشند و در این هفته هر کدام وظیفه خود را به درستی انجام دهند.

 

وی افزود:  مراسم افتتاحیه این رویداد در روز جمعه ساعت 15:30 در فرهنگسرای بهمن برگزار خواهد شد و برنامه‌هایی همچون غبارروبی از مزار اساتید بزرگ خوشنویسی، نشست‌های تخصصی و ساخت یادمان اساتید استانها را خواهیم داشت و همچنین مراسم اختتامیه هفته خوشنویسی در موزه خوشنویسی واقع در خیابان طالقانی، ابتدای خیابان شریعتی در روز یکشنبه برگزار خواهد شد.

 

در این نشست سیدحیدر موسوی، عضو شورای عالی انجمن خوشنویسی درباره برنامه کوهنوردی در هفته خوشنویسی گفت: کوهنوردی را به این دلیل در فضای هنری انجمن خوشنویسان آوردم ، زیرا روحیه خوشنویسی بر اساس احترام به پیشکسوت است؛ این روحیه در میان هنرها فقط در انجمن خوشنویسان وجود دارد؛ حرکتی را نمی توانیم بهتر از این داشته باشیم که گروه های خوشنویسی در برنامه کوهنوردی مشارکت کنند؛ در هر استان به یاد خوشنویسان آن استان خوشنویسان به بلندترین قله آن استان بصعود می کنند.

 

وی افزود:  روز 20 مهرماه برنامه صعود همگانی خوشنویسان به قله ها را برگزار می کنیم؛گروه کوهنوردی خوشنویسان 2 سال که در سراسر کشور فعال است.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس اربعین حسینی سردار اشتری سیل در گیلان خراسان جنوبی شیراز کنگره بین المللی امام سجاد ع همایش بیرجند صعود به قله کوه هفته خوشنویسی اساتید خوشنویسی خوشنویسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۱۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود

محمدعلی عزت زاده دبیر اجرایی نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به برگزاری این رویداد توسط انجمن ایران شناسی اشاره کرد و گفت: این انجمن نخستین انجمن علمی در این حوزه است که در سال ۱۳۲۴ توسط دکتر پورداود تأسیس شد. بعد از یک وقفه دوباره این انجمن از از سال ۱۳۹۶ و با همت دکتر محمود جعفری دهقی فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

وی ادامه داد: برگزاری کنگره‌ها و همایش‌های علمی مهم‌ترین کاری است که انجمن‌های علمی و سازمان‌های مردم نهاد برگزار می‌کنند و در این خصوص انجمن علمی ایران شناسی هم بر آن شد تا با توجه به شعبه‌هایی که در سراسر ایران دارد این رویداد را به صورت متمرکز در تهران آغاز کند.

به گفته دبیر اجرایی کنگره ملی ایران شناسی؛ ارزیابی مکاتب ایران‌شناسی، زبان‌ها و گویش‌های ایرانی، متون ادب فارسی، جغرافیا و تاریخ ایران، فرهنگ و هویت ایرانی، مطالعات اجتماعی، محیط زیست، باستان‌شناسی، هنر و معماری و ادبیات تطبیقی، محور‌های این کنگره خواهد بود که در این خصوص سخنرانان به ایراد سخن می‌پردازند.
عزت زاده در خصوص روند برگزاری کنگره افزود: در روز برگزاری که در تاریخ پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود در مجموع ۴۱ سخنرانی تعریف شده است که ۳۳ سخنرانی آن در ۷ نشست تخصصی تعریف شده است و ۴ سخنرانی درمراسم افتتاح و ۴ سخنرانی هم در مراسم پایانی آن برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۱۱۲ چکیده به دبیرخانه ارسال شده است، گفت: از مجموع این تعداد آثار رسیده، ۸۱ چکیده توسط داوران پذیرفته شد که تعدادی از آن‌ها برای سخنرانی، تعدادی برای چاپ و تعدادی هم جهت انتشار در پوستر انتخاب شدند.

وی در خصوص برگزاری این رویداد در سال‌های آتی افزود: از آن جایی که ایران شناسی، مهمترین علمی است که ایران امروز به آن نیاز دارد و باید برای احیای هویت ملی گمشده خود نهایت تلاش را کنیم. در این مسیر آموزش و پژوهش حرف اول را می‌زند و انجمن ایران شناسی در نظر دارد تا در سال اینده این کنگره را به صورت بین المللی برگزار کند و حتی فرصتی را فراهم کنیم تا در شهر‌های مختلف آن را برگزار کنیم.

گفتنی است؛ نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت توسط انجمن ایران شناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صعود خادمیاران رضوی ریگان به قله کوه شاه
  • هفته جهانی نجوم، تعامل بین منجمان و شهروندان
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • آیین تجلیل از اساتید و مربیان برتر ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد
  • هفته بزرگداشت فردوسی از ۲۱ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • همایش شاهنامه و امر سیاسی برگزار می‌شود
  • صعود تیم مهدی طارمی به لیگ دسته اول جوانان ایران