Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اجرایی یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی سنگ ایران با بیان اینکه ۳۷۳ شرکت داخلی و بین‌المللی در نمایشگاه سنگ محلات مشارکت دارند گفت: ۱۰ درصد نمایشگاه محلات به شرکت‌های خارجی اختصاص یافته است. ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۹ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمد حلاجیان ظهر امروز در آئین افتتاح یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی سنگ ایران با اشاره به حضور 373 شرکت در قالب 200 شرکت معدنی و  172 شرکت صنعت سنگ در این نمایشگاه اظهار داشت: این  نمایشگاه در فضایی به مساحت  57 هزار مترمربع که 10 هزار مترمربع آن فضای پوشیده و 65 هزار مترمربع فضای باز شروع به کار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:  10 درصد از  این نمایشگاه، شرکت‌های خارجی مثل  ایتالیا، ترکیه، چین و هند حضور دارند،  با توجه به رتبه نخست ایران در حوزه تنوع سنگ تزیینی و همچنین رتبه چهارم کشور در دارا بودن ذخایر معدنی در دنیا، برای نخستین بار در صنعت سنگ کشور بزرگترین اجتماع معادن سنگ  کشور را در یازدهمین نمایشگاه سنگ داریم.

مدیر اجرایی یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی سنگ ایران تصریح کرد: در این نمایشگاه شاهد حضور 13 هزار تن‌سنگ خام  با هدف معرفی معادن صادراتی، در  بازار‌های داخلی و خارجی از ویژگی‌های بارز این دور است، همچنین تشکیل اولین جلسه رسمی میز سنگ کشور با حضور سازمان توسعه تجارت ایران و ریاست سازمان صنعت استان مرکزی با حضور تشکل‌ها و فعالان حوزه سنگ کشور در روز سوم نمایشگاه از برنامه‌های دیگر این نمایشگاه است.

وی عنوان کرد: در سه سال گذشته  تلاش ویژه‌ای در مجموعه نمایشگاه انجام شده است تا  ارتباط مناسب و ویژه‌ای با تجار بین‌الملل ایجاد شود، همچنین حضور مستمر نمایشگاه بین المللی سنگ ایران در نمایشگاه های جهانی سبب شده است حجم زیادی از تجار و فعالان در زمینه سنگ را شناسایی کرده و به نمایشگاه سنگ ایران در محلات دعوت شوند.

مدیر اجرایی نمایشگاه با اشاره به قرار گرفتن نمایشگاه بین المللی سنگ ایران در تقویم نمایشگاه های  بین‌المللی سنگ دنیا گفت: این نمایشگاه  در مجلات خارجی صنعت سنگ در کشورهایی مثل ایتالیا، ترکیه، هند و چین و همچنین اطلاع رسانی که در این مورد به تجار بین‌المللی صورت گرفته است سبب شده این  نمایشگاه  به برندی بین المللی تبدیل شود، به نحوی که پیش بینی می شود که امسال ٢ هزار نفر از کشورهای مختلف به ویژه ترکیه و هند  از این نمایشگاه بازدید کنند.

وی ادامه داد: صادرات گزینه‌ای است که به غیر از حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی محقق نمی‌شود، لازم است نگاه ویژه‌ای به مجموعه‌های صنعت سنگ برای حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی و معرفی پتانسل‌ها و ظرفیت‌های معادن کشور داشته باشند، بر کسی پوشیده نیست که مجموعه صنعت سنگ کشور در زمره صنایع کوچک است و خواستار کمک‌ به صنعت سنگ در این حوزه هستیم.

 مدیر اجرایی نمایشگاه اضافه کرد: نکته دیگر این است که از سه سال گذشته این  نمایشگاه در بخش فرهنگی هم فعالیت‌های مثل راه‌اندازی مسابقات بین‌المللی در حوزه عکس، کاریکاتور و خوشنویسی در سطح بین‌المللی با بازخورد خوب در راستای مرتبت کردن این صنعت با فضای فرهنگ و هنر، که امسال هم در مراسم اختتامیه این مسابقه را داریم که   200 اثر از 25 کشور دنیا که یک میلیون و 200 هزار نفر از این آثار بازدید داشته‌اند انجام می‌شود.

‌انتهای پیام/ ز

R41371/P41362/S6,73/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۲۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است

به گزارش اکونگار، فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت با سرمایه‌ای بیش از 40هزار میلیارد ریال در دیماه 1399 آغاز شد و پس از گذشت پنج سال به همت متخصصان و سرمایه‌گذاران هفته آینده به بهره‌برداری خواهد رسید. با بهره‌برداری از فاز دوم این کارخانه برای 100 نفر نیروی مستقیم و 600 نفر نیروی غیر مستقیم موقعیت شغلی ایجاد خواهد شد که تمامی آنها از متخصصان و نیروی بومی منطقه گزینش و استخدام شده‌اند.  به زودی، فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت با حضور ابراهیم رییسی، سیزدهمین رییس جمهور کشورمان افتتاح خواهد شد.

روح الله عباسپور، سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی در رابطه با اهمیت راه‌اندازی این پروژه و  راه‌‌اندازی فاز دوم فولاد بافت گفت: فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت با سرمایه‌ای به ارزش 120میلیون یورو آماده بهره‌برداری شده که این موضوع مصداق تحقق شعار سال است.

سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی افزود: وقتی به جهش تولید با مشارکت مردم تاکید می‌شود، منظور این است که از توان داخلی برای پیشبرد پروژه‌های ملی استفاده کرد. 

وی اظهار داشت: حضور مهندسان ایرانی و استفاده از ظرفیت‌ها و سرمایه‌های داخلی برای پیشرفت این پروژه جای تقدیر دارد. این اقدام یک گام بزرگ در مسیر تحقق شعار سال و واقعی سازی اهداف ملی است.

عباسپور در ادامه تاکید کرد: از آنجایی که در کارخانه احیاء استیل فولاد بافت قرار است یک محصول واسطه‌ای تولید شده و ماده اولیه کارخانه‌های تولیدکننده شمش آهن اسفنجی تامین شود، مشارکت صنایع و صاحبان صنایع با یکدیگر بسیار اهمیت پیدا می‌کند.

وی افزود: این مشارکت‌ها و همکاری‌های دوسویه منجر به افزایش بهره‌وری، تولید محصولات با کیفیت برپایه دانش و توان داخلی و در نهایت جهش تولید می‌شود.

این نماینده مجلس در رابطه با سرمایه‌گذاری داخلی برای پیشبرد این پروژه گفت: کشورمان در یک شرایط سخت و تحریمی قرار دارد. تحریم‌ها باعث کاهش حضور سرمایه‌گذاران خارجی در کشور شده‌، به همین دلیل بسیاری از پروژه‌ها نیازمند حمایت و تامین مالی بخش خصوصی، بانک‌ها و نهادهای دولتی هستند.

سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس ادامه داد: روش تامین مالی کارخانه احیاء استیل فولاد بافت یکی از بهترین روش‌ها برای این دوران است. هرچه روش‌های تامین مالی گسترده‌تر شود، سرمایه‌گذاران فرصت بیشتری برای سرمایه‌گذاری پیدا کرده و تولیدکنندگان هم توان توسعه و تولید محصول و پروژه‌های بیشتر را پیدا می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه حضور رییس جمهور در آیین افتتاح کارخانه احیاء استیل فولاد بافت نشانه تقدیر  و حمایت از بخش خصوصی است، گفت: حضور سرمایه‌گذاری و همکاری نهادهای مالی برای پیشرفت پروژه‌های این چنینی جای تقدیر و تشکر دارد. وقتی در شرایط کنونی یک واحد تولیدی با سرمایه و توان داخلی توسعه پیدا می‌کند بی شک باید مورد حمایت بیشتر دولت قرار گیرد.

عباسپور تصریح کرد: در استان‌های محروم و یا همجوار با استان‌های محروم، توسعه پروژه‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری‌های مولد بسیار مهم است. در این مناطق اشتغالزایی یک امر حیاتی به شمار می‌رود که نیازمند راه‌اندازی و توسعه پروژه‌های این چنینی است.

سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس عنوان کرد: «جهش تولید با مشارکت مردم» همان استفاده از تخصص، دانش و توان نیروی انسانی کشور است، وقتی فرصت‌های این چنینی به وجود می‌آید، می‌توان از متخصصان داخلی و توانمندی‌های آنها بهره‌مند شد. موضوع اشتغالزایی در کشور و محرومیت زدایی در استان‌های محروم موضوعی است که در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید به صورت جدی پیگیری شود.

وی در پایان تاکید کرد: وقتی اشتغالزایی برنامه‌ریزی شود، به خودی خود محرومیت زدایی هم در دستور کار قرار می‌گیرد. حضور نیروی انسانی در کارخانه احیاء استیل فولاد بافت علاوه بر ایجاد اشتغالزایی منجر به کاهش محرومیت‌ها و حتی فقر خواهد شد که این موضوع بسیار ارزشمند است.

دیگر خبرها

  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود 
  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • «یمن» به جای «هند» مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • یمن میهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • معرفی یمن به عنوان مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • یمن مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • تغییر در مهمان ویژه نمایشگاه کتاب / یمن جایگزین هند شد
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است