Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما سردار سرتیپ پاسدار احمد وحیدی، رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در همایش نقش قدرت هوائی در اقتدار ملی با گرامیداشت یاد خاطره شهدا، بویژه شهدای گرانقدر عرصه هوائی کشور در بخش های متخلف نیروهای مسلح گفت: شهیدان بابائی، اردستانی، دوران، یاسینی، فکوری، ستاری، لشکریان، خلعت بری و همه شهیدان عرصه هوائی کشور تجربه های گرانسنگی هستند که با جانفشانی خود افتخارات بزرگی را برای جمهوری اسلامی ایران در ابعاد مختلف بویژه صنعت هوائی کشور را به منصه ظهور گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اضلاع گوناگون دستاوردهای انقلاب اسلامی بیان کرد: در میان دستاوردهای عظیم انقلاب و نظام اسلامی اگر تنها قدرت دفاعی و به تبع آن تنها قدرت هوائی را مدنظر قرار دهیم، برای بالیدن به این نظام مقدس و انقلاب اسلامی کفایت می کند.
وزیر اسبق دفاع اظهار داشت: قدرت هوائی نه تنها بخشی از مولفه قدرت ملی بلکه بخشی از قدرت سیاسی کشورها به حساب می آید.
وی افزود: قدرت هوائی مرکزیت قدرت علمی است و نمی توانیم بر قدرت علمی تکیه کنیم؛ اما بگوئیم در عرصه هوا پیشرفت نکرده ایم. در واقع قدرت هوائی ما جولانگاه و نشان دهنده قدرت علمی ماست.
سرتیپ پاسدار وحیدی بیان کرد: بعد از انقلاب اسلامی کارهای بزرگی در صنایع هوایی ما انجام شده است به گونه ای که تعمیر و نگهداری 40 ساله هواپیماها کاری بسیار عظیم محسوب می شود، نظام لجستیکی در صنایع هوایی بسیار مهم است و این نهضت توانست بخشی از قدرت هوایی را حفظ کند و این کار با یک برنامه منسجم در حوزه علمی و فن آوری انجام شد.
وی گفت: در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر ظرفیت های بومی توانائی ساخت و تولید هواپیما از مرحله طراحی تا تولید را داراست.
وزیر اسبق دفاع با اشاره به ساخت انواع پهبادها در داخل کشور تصریح کرد: در حوزه پهبادها ما یک کشور قدرتمند هستیم و توانمندی عملیات شناسایی و تهاجمی برون پروازی را داریم .
رئیس دانشگاه ملی دفاع گفت: در حوزه علمی مقالات کشور ما در بخش هوایی در تمام این سالها در سطح اول غرب آسیا قرار دارد و ترکیه در رتبه پایینی قرار دارد؛ همچنین ایران اسلامی اولین کشور اسلامی است که توان تولید موتور هواپیما را دارد.
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در پایان گفت: کشور ما دکترین مختص به خود را دارد و این موضوع بسیار حائز اهمیت است و باید به اهداف بلندتری بنگریم و طرح 10 ساله در حوزه بازدارندگی و تهاجمی پهباد را در نظر بگیریم و نقشه های جامع علمی خود را طرح کنیم و قدرت هوایی بخش مهمی از این طرح محسوب می شود که باید به سرعت در این زمینه پیشرفت کنیم.

طراحی و تبیین راهبردهای کلان تقویت و توسعه اقتدار هوائی در بخش نظامی و تجاری

مدیر عامل سازمان صنایع هوائی هم بر ضرورت طراحی و تبیین راهبردهای کلان تقویت و توسعه اقتدار هوائی در بخش نظامی و تجاری تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرتیپ عبدالکریم بنی طرفی در
نخستین «همایش نقش قدرت هوائی و اقتدار ملی» گفت: امید است با برپائی این همایش راهبردی که با حضور جمع کثیری از متخصصین و صاحب نظران حوزه هوائی نیروهای مسلح برگزار می شود بتوان راهبردهای کلان تقویت و توسعه اقتدار هوائی در بخش های نظامی و تجاری را طراحی و تبیین کرد.
مدیر عامل سازمان صنایع هوائی با اشاره به اهداف اصلی و فرعی برگزاری همایش بیان کرد: تبیین و بازآفرینی جایگاه قدرت هوائی در اقتدار ملی جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر مدیریت دانش، تبیین راهبردهای تولید و توسعه اعمال قدرت هوائی، تعامل و ارتقاء هم افزائی کنشگران مختلف در چرخه خلق و تولید قدرت هوائی از مولفه های اساسی، اصلی و فرعی این همایش است.
وی افزود: 80 مقاله با محورهای تولید قدرت ملی، نقش صنعت هوائی و عملیات در قدرت هوائی واصل و 64 مقاله وارد مرحله داوری شده است.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی قدرت هوائی جولانگاه علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۲۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیام تبریکی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، این دهه را فرصت مغتنمی دانست تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم.

متن پیام تبریک قاسم عموعابدینی به شرح زیر است:

خدمت‌رسانی به جامعه، فرهنگ‌سازی و توسعۀ حرفه‌ای تدریس از جمله اهداف راهبردی دانشگاه‌های موفق دنیاست. جایگاه والای ایران در کسب دستاوردهای علمی، مرهون تلاش‌های عالمانه و متعهدانه اعضای هیات علمی و یاوران علمی است که روشنی‌بخش مسیر اعتلای دانایی و فرهیختگی‌اند. بخش اعظم این تلاش‌ها در کلاس‌های درس که سنگر اصلی خدمت‌رسانی اساتید است، در تعامل اثربخش با دانشجویان رقم می‌خورد.

دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی است تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم. توجه به کیفیت در آموزش عالی از لوازم نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است و همت ستودنی و کوشش خستگی‌ناپذیر بزرگ‌مردان و زنانی که طلایه‌داران علم‌آموزی و معرفت‌افزایی هستند، در تحقق دانشگاه حکمت‌بنیان و تمدن‌آفرین نقشی مهم و غیر قابل انکار دارد.

در دانشگاه ها، اساتید نه تنها از آثار علمِ آموزش، بهره‌مند هستند، بلکه در تولید آن مشارکت دارند و تولید این دانش منحصر به متخصصان آموزش نیست. تحقق دانشگاه تمدن‌ساز و حکمت‌بنیان و تحقق مرجعیت علمی و سرآمدی جهانی آموزش، نیازمند توجه جدی به مقولۀ آموزش است و بر این اساس رویکرد برنامه‌محوری، استادمحوری، شاگردپروری و اخلاق‌مداری در کانون توجه نظام آموزش عالی کشور بر اساس برنامه هفتم توسعه قرار دارد.

معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با تأکید بر نقش مهم اساتید در این مسیر، انتخاب سرآمدان آموزشی را مورد توجه قرار داده است. دهه سرآمدی آموزش در سال ۱۴۰۳ با شعار «سرآمدی آموزشی، هدفمندی و مردمی‌سازی آموزش» از هشتم تا هفدهم اردیبهشت ماه در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با هدف تبیین جایگاه والای آموزش و تقدیر و تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می شود.

در پایان، با تبریک دهۀ سرآمدی به همه تلاشگران عرصه آموزش در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، بر عهد خود، که حمایت همه‌جانبه از توسعه کیفی، نیازمحوری و مبتنی بر دانایی فرایند آموزشی است، تأکید می‌کنم و از همه دست‌اندرکاران برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر این مراسم دعوت می‌نمایم.

کد خبر 6089608

دیگر خبرها

  • جایگاه شورا در اداره امور کشور نادیده گرفته می‌شود
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • رشیدی: برخورد با دانشجویان آمریکایی نشان‌دهنده دموکراسی پوشالی آمریکاست
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • ایران تحریم‌ناپذیر است
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • هرگز تحریم‌ها در ایران به نتیجه نخواهد رسید
  • آنکارا: هدف قرار دادن اردوغان نشان دهنده وضعیت روانی فعلی اسرائیل است