Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ اصغر نصیری در مراسم رونمایی از طرح جامع و برنامه راهبردی - عملیاتی توسعه مدیریت پسماند کلان‌شهر کرج، اظهار کرد: شهروندان کرجی روزانه 900 تن زباله تولید می‌کنند که  70 درصد از این زباله‌ها تر و مابقی خشک هستند.

وی همچنین با اشاره به چگونگی جمع آوری پسماندهای درمانی و بیمارستانی ادامه داد: هر روز پنج و نیم تن زباله عفونی ودرمانی از 335 مرکز درمانی کرج جمع آوری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته تعداد مراکز درمانی کرج که زباله‌های عفونی و بیمارستانی تولید می‌کنند بیش از این آمار است ولی هنوز با همه آنها قرارداد مبنی بر جمع آوری این پسماندها منعقد نشده است.

وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح تفکیک زباله در کرج توضیح داد: اجرای این طرح در مناطق 10 گانه کرج به چهار بخش تقسیم شده است.

این مسئول با بیان این‌که  سازمان  حمل و دفن پسماند شهر را به بخش خصوصی واگذار کرده، توضیح داد: : بر اساس قراردادهای معقد شده با بخش خصوصی در بازه زمانی سه‌ساله حدود ۱۷ میلیارد تومان درهزینه‌های شهرداری صرفه‌جویی می‌شود.

نصیری در بخش دیگری از صحبت‌های خود به راه اندازی مجدد کارخانه کمپوست کرج اشاره کرد و افزود: با به روز رسانی و تجهیز زیرساخت‌ها، این کارخانه می‌تواند روزانه 400 تن کمپوست تولید کند.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج ابراز کرد: در تلاش هستیم بخشی از تولید این کارخانه را برای تأمین کود فضای سبز کرج در اختیار سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قرار دهیم.

نصیری در ادامه  به وضعیت پناهگاه سگهای بلا صاحب حلقه دره اشاره کرد و افزود: در حال حاضر این مرکز ظرفیت نگهداری از 350 حلقه سگ را دارد.

وی ادامه داد: 70 درصد از هزینه سگ‌هایی که به این مرکز انتقال داده می‌شوند را شهرداری و 30 درصد مابقی را سمن‌ها و گروه‌های مردم نهاد تامین می‌کنند.

وی با اشاره به این‌که اکیپ‌های فعال این سازمان به طور مستمر سگ‌های بلاصاحب را از سطح شهر جمع آوری می‌کنند، اظهارکرد: در حال حاضر چهار اکیپ در سطح مناطق 10 گانه کرج برای جمع آوری سگ‌های بلاصاحب فعالیت می‌کنند.

این مسئول با اشاره به عقیم سازی سگ‌های بلاصاحب کرج ابراز کرد: در تلاش هستیم سگ‌های بلاصاحبی که به این مرکز منتقل می‌شوند را عقیم سازی تا از این طریق از افزایش تعداد آنها جلوگیری کنیم.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نصیری طرح جامع پسماند کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۳۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد

ایسنا/فارس فرماندار شیراز با اشاره به راهکارهای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: به نظر می‌رسد که مشارکت مردم در جهت ایجاد جهش تولید و برخی مسائل اقتصادی، باید به صورت مستقیم باشد تا هر کسی متناسب با توانمندی خود بتواند وارد این عرصه شود.

لطف‌الله شیبانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به نامگذاری سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: تفاوت شعار امسال با شعار سال‌های قبل، بحث مشارکت مردم است.

وی، نسخه ورود مردم در تمام فعالیت‌های مرتبط با حاکمیت کشور را نسخه شفابخشی دانست که در ۴۵ ساله عمر انقلاب اسلامی همواره موفق‌آمیز بوده است و افزود: در هرجا از مشارکت مردم استفاده کردیم، صد درصد موفق بودیم.

شیبانی اظهار کرد: علی‌رغم اینکه رهبر معظم انقلاب در تمام سنوات گذشته شعار سال را به مسائل تولید و اشتغال اختصاص دادند، اما همان‌طور که در فرمایشاتشان هم مطرح است، آن چیزی که مورد انتظار مردم است، به صورت کامل محقق نشده است.

فرماندار شیراز با یادآوری اینکه رهبر معظم انقلاب امسال بحث ورود عامه مردم را برای حل مشکلات اقتصادی و اشتغال مطرح کردند، به تبیین نکاتی در این رابطه پرداخت و گفت: وقتی بحث ورود مردم به فعالیت‌های تولیدی و اقتصادی مطرح می‌شود، اولین چیزی که به ذهن متبادر می‌شود همان نسخه شرکت‌های تعاونی است.

وی اضافه کرد: نسخه شرکت‌های تعاونی در جای خودش یکی از ارکان فعالیت‌های اقتصادی ماست که در قانون اساسی هم پیش‌بینی شده است اما به نظر می‌رسد که مشارکت مردم در جهت ایجاد جهش تولید و برخی مسائل اقتصادی، باید به صورت مستقیم به فعالیت‌های تولیدی باشد یعنی باید تک تک مردم در حد توان و بضاعت و تحمل و امکان، در تک تک فعالیت‌های اقتصادی شرکت کنند.

شیبانی افزود: منظور این نیست که سرمایه کوچک و خرد برای تأمین منابع مالی یک تولیدی یا رویداد انجام شود که این هم در جای خود درست است، اما منظور آن است که هر کسی در حد توان خود وارد پروسه تولید شود، به عنوان مثال چیزی که عامه مردم درگیر آن هستند، فعالیت‌های صنایع دستی است.  

فرماندار شیراز تصریح کرد: در بحث صنایع دستی، باید به این سمت برویم که منابع مالی هر کدام از افراد یکی شود و یک فعالیت مرتبط با تولید راه‌اندازی شود. به عنوان مثال اگر یک خانم توان قالی‌بافی دارد حتی اگر در یک روستای دورافتاده هم باشد، باید موانع کار برایش برطرف شود تا بتواند شخصاً و رأسا به فعالیت بپردازد و منابع مالی آن تأمین شود تا بتواند وارد کار تولیدی شود و این مسئله هم در گرو این نباشد که باید شرکت یا سازمان تأسیس کنیم.

وی با بیان اینکه همچنین اگر کسی فعالیت دانش بنیاد داشته باشد، موانع پیش پای او را برطرف کنیم تا بتواند وارد فعالیت تولیدی شود، گفت: اگر بحث تولیدی و اقتصاد عمومی را فراگیر کنیم که همه در حد توانایی و تجربه و دانش خود به صورت فردی و شخصی وارد این قضایا شوند، بسیاری از مشکلات خرد جامعه از جمله بحث اشتغال حل خواهد شد.

فرماندار شیراز یادآور شد: بحث راه‌اندازی صنایع تبدیلی در یک خانواده می‌تواند مسئله اشتغال فرزندان یا حتی اطرافیان آنان را برطرف کرده و مشکلات اقتصاد آنان را حل کند.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • جمع آوری بیش از ۳۱ میلیارد ریال کمک در فعالیت‌های داوطلبانه هلال احمر کردستان
  • عضو شورای شهر بجنورد ازبلاتکلیفی کارخانه کمپوست انتقاد کرد
  • عدم تفکیک زباله منجر به مصدوم شدن پاکبان شهرداری یزد شد
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • تفکیک نشدن زباله منجر به مصدوم شدن پاکبان شهرداری یزد شد
  • جمع آوری متکدیان و کودکان کار در دزفول
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • چهار هزار میلیارد ریال صرف احداث طرح های جمع آوری آبهای سطحی و ساماندهی آبگرفتگی معابر کرج شده است.
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت