Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مدیر کل محیط زیست و سلامت غذا به منظور برنامه ریزی جهت تولید محصول گواهی شده به خوزستان سفر کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، سعید سعادت در سفر به استان خوزستان از اتحادیه تعاونی های زراعی و باغی، مزرعه ذرت و پرورش قارچ شهرستان دزفول بازدید کرد.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مدیر کل محیط زیست و سلامت غذا هدف از این سفر را تولید محصول گواهی شده در راستای سلامت غذا جامعه عنوان کرد و افزود: محصول گواهی شده محصولی است که باقیمانده سموم و آفت کش ها و عناصر سنگین و آلاینده ها در آن از حد مجاز پایین تر باشد و از نظر تغذیه ای به اندازه کافی حاوی عناصر غذایی برای سلامت انسان و دام باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای تولید محصول گواهی شده باید از دستورالعمل خاصی پیروی کرد که در حال حاضر با همکاری سازمان ملی استاندارد و وزارت جهاد کشاورزی این دستورالعمل آماده شده و طی چند روز آینده ابلاغ می شود.

سعادت دیگر اقدام صورت گرفته در این راستا را ایجاد خدمات رسان هایی دانست که به کشاورز در تولید محصول گواهی شده کمک می کند و اظهار داشت: کلینیک های گیاه پزشکی، آزمایشگاه های تجزیه آب و خاک، شرکت های بازرسی که به نمایندگی از سوی سازمان ملی استاندارد وظیفه بازرسی و گواهی محصولات دارند را از جمله خدمات رسان هایی دانست که به کشاورزان کمک شایانی می کنند.

وی افزود: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته برای تولید این محصول اولین گام ثبت نام کشاورز از طریق پایگاه اطلاع رسانی محصولات گواهی شده و ارگانیک ( سرگانیک) می باشد.

سعادت به فواید این ثبت نام نیز اشاره کرد و تصریح کرد: کشاورزی که دارای هویت مشخص باشد و از الگوی کشت منطقه پیروی کند در این سامانه ثبت نام می کند و از طریق این سامانه با اعتماد کامل دسترسی کافی به کلیه خدمات رسان هایی که در سامانه قید شده دارد.

مدیر کل محیط زیست و سلامت غذای کشور در ادامه، ایجاد هلدینگ هایی که وظیفه وصل کردن تولید به بازار را دارد در جهت کاهش هزینه های تولید موثر دانست و افزود: ایجاد این هلدینگ ها  باعث می شود محصول با قیمت پایین تر در بازار به فروش برسد.

سعادت ادامه داد: هلدینگ ها شخصیت حقوقی یا حقیقی هستند که به کشاورز در تولید محصول کمک کرده و با برندسازی محصول آن را وارد بازار می کنند و با حذف واسطه ها از تولید تا مصرف، محصول به قیمت عادلانه به دست مصرف کننده می رسد.

وی بیان کرد: محصول گواهی شده با دو ویژگی کد شناسایی محصول که توسط وزارت صادر می شود، قابل رهگیری می باشد و نشان حد مجاز آلاینده ها که یک علامت استاندارد با کد ده رقمی است و نشانگر نظارت نماینده سازمان ملی استاندار می باشد شناخته می شود.

مدیر کل محیط زیست و سلامت غذای کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر تولید محصول گواهی شده به صورت پایلوت در استان های فارس، زنجان و اصفهان در حال انجام است، اظهار امیدواری کرد و گفت: با تشکیل هلدینگ ها از سال آینده تولید محصول گواهی شده به صورت عموم در همه کشور صورت می گیرد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان بازی های پاراآسیایی 2018 اصفهان جامعه کاهش هزینه محصولات کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی منع به کارگیری بازنشستگان بازی های پاراآسیایی 2018 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۴۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل نوسان قیمت پیاز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین اصغری، درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: درحال‌حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و... تامین می‌شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.
وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشور‌های دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.
مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.
وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولیدکننده ابلاغ می‌شود. برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولیدکننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.
وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.
مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز امسال نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.
به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.
گفتنی است براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

دیگر خبرها

  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • افزایش سلامت دام‌ها با تولید محصول ایرانی
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • دلایل نوسان قیمت پیاز