Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از ایسنا، سید محمد بطحائی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه سیزدهمین همایش تجلیل از مؤلفان و پدیدآورندگان مواد و رسانه‌های آموزشی که در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد با اشاره به حادثه فروریختن ساختمان دیوار یک مدرسه در کردستان که منجر به فوت یک دانش آموز شد، گفت: این اتفاق در یکی از روستاهای سنندج به علت ضعف دیوار مدرسه رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: متأسفانه در این حادثه یک دانش‌آموز فوت کرد و اکنون تیمی را برای بررسی این موضوع مأمور کرده‌ام. این مدرسه جزو مدارس ناایمن است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تلاش خوبی در سال ۹۷ برای تخریب و بازسازی مدارس فرسوده از دو محل صورت گرفته است عنوان کرد: نمایندگان مجلس نیز برای حل مشکل مدارس فرسوده تلاش می‌کنند. از محل برنامه ششم توسعه نیز اعتباراتی پیش‌بینی بینی شده است.

بطحائی ادامه داد: البته با افزایش هزینه‌ها روبروییم و آموزش و پرورش نیازمند کمک‌های بیشتری است.

وی به موضوع هتک حرمت معلمان در برخی مدارس در روزهای گذشته نیز اشاره و عنوان کرد: متأسفانه با وجود اینکه مردم فهیم و فرهنگ پروری داریم به علت عدم کنترل خشم اتفاقاتی رخ می‌دهد اما نزاع با معلم نابخشودنی است.

بطحائی تاکید کرد: تیم حقوقی حساس است و بنده به عنوان همکاری در خانواده آموزش و پرورش می‌گویم که تعرض به معلم و مدرسه قابل بخشش نیست.

وزیر آموزش و پرورش همچنین به تکمیل تغییر کتب درسی اشاره کرد و گفت: تا سال ۱۴۰۰ کتاب نونگاشت نداریم. در فرایند برنامه‌ریزی کتب درسی، اعتبار بخشی پیش از چاپ اتفاق می‌افتد و در صورت لزوم اصلاحات اعمال می‌شود اما به معنای عدم وجود خطا نیست و اگر موردی هم بود معلمان به ما اطلاع دهند؛ البته مواردی گزارش می‌شود اما ممکن است وارد دانسته نشده باشد، با این حال اگر همکاران با اسناد می‌گویند محتوایی غلط است قول می دهیم اصلاحش کنیم.

وی در واکنش به گلایه هایی مبنی بر سخت بودن محتوای کتب گفت: محتوای برخی کتب سنگین و خارج از طاقت بچه‌هاست. در برخی موارد هم با کمبود زمان آموزش روبروییم که محتوا را تعدیل می‌کنیم.

بطحائی به آخرین وضعیت نظام رتبه‌بندی معلمان نیز اشاره کرد و گفت: لایحه پیشنهادی رتبه بندی به دولت ارسال شده و تا کنون دو جلسه پیرامون آن برگزار شده است و بعد از چند جلسه به کمیسیون اجتماعی می‌رود و امیدوارم تا ۳ ماه آینده تقدیم مجلس شود.

انتهای پیام/

20 / 20 محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش فروریختن ساختمان دیوار یک مدرسه مرگ دانش‌آموز سنندجی تیمی مامور بررسی مرگ دانش‌آموز سنندجی شد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش مرگ دانش آموز سنندجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۵۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قاسمی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری اظهار کرد: ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان شناسایی شد اما زنجان رتبه اول در جذب دانش‌آموزان را دارد.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش‌آموزان دارای مشکلات شدید جسمی و ذهنی بوده و آموزش‌پذیر نیستند و برخی نیز با ممانعت خانواده‌ها برای تحصیل مواجه هستند.

معاون ابتدایی آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در بین این ۷۹۰ نفر ۳۰ دانش آموز فوتی داریم، عنوان کرد: علاوه بر این تعدادی هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی تعداد مدارس تک دانش‌آموزی استان زنجان را ۹ واحد برشمرد و گفت: اولیای ۵۵ دانش‌آموز به دلیل جسه کوچک اجازه تحصیل در پایه اول ابتدایی را به آن‌ها ندادند و دیرتر وارد سیستم آموزشی شدند.

قاسمی تصریح کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

وهاب ادیبی افزود: امسال میزان بازماندگی در دوره اول متوسطه به ۳.۲۴ درصد رسیده است و در دوره دوم متوسطه نیز یک درصد نسبت به سال قبل کاهش داریم.

کد خبر 6093188

دیگر خبرها

  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه