Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو انستیوی آب و انرژی دانشگاه صنعتی شریف گفت:با توجه به پتانسیل‌های موجود در کشور برای ما ننگ است که در شهرهای جنوبی کشور با تانکر آبرسانی آب صورت گیرد، لذا لازم است تا این مساله در ایران حل شود.

 

علی‌اصغر علم‌الهدی ، با بیان اینکه دانشگاه باید به عنوان یک نهاد بی طرف شاهد پیشرفت کار شرکت آبفا در حوزه توسعه آب‌شیرین‌کن‌ها مطابق قانون باشد، اظهار کرد:مهم‌ترین چالش موجود در صنعت شیرین سازی آب دریا، نبود همکاری بین بخشی در میان بخش خصوصی، دانشگاه، دولت و مجلس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما به عنوان دانشگاه آماده‌ایم تا هرگونه همکاری و فعالیتی را برای توسعه صنعت شیرین سازی آب دریا داشته باشیم و به اعتقاد من در این شرایط حکمرانی مدبرانه و ظرفیت سازی دو عنصر کلیدی و مهم است که باید بیش از گذشته مورد توجه باشد.

عضو انستیوی آب و انرژی دانشگاه صنعتی شریف با تاکید به این مساله که همه باید برای رسیدن به این هدف مهم بسیج شوند، گفت: دانشگاه آمادگی صد درصد خود را اعلام می‌کند، گرچه تاکنون نیز دانشگاه گام‌های زیادی در این حوزه برداشته اما هدف این است که بتوان اهداف کلان در این بخش را عملی کرد.

وی با اشاره به استفاده کشورهای جنوبی خلیج فارس از آب دریا، گفت: ترجیح وزارت نیرو این است که برای آبرسانی از روش‌های دیگری استفاده کند و این در شرایطی است که با توجه به آمار بارندگی در برخی از نقاط کشور چاره‌ای جز استفاده از آب شیرین کن‌ها نیست.

علم الهدی با تاکید به این مساله که شیرین‌سازی آب دریا یک فناوری است، اما پاسخگوی تمام نیازهای آبی کشور نیست، اظهار کرد:در جنوب کشور چاره‌ای جز این مساله نداریم، اما این بدین معنا نیست که آب شرب تهیه شده از این طریق را به شهرهای دیگر همچون مشهد منتقل کنیم.

چندی پیش نیز حمیدرضا کشفی - معاون راهبری و نظارت بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور - گفت: با وضعیت کنونی خشکسالی و تغییر اقلیم موجود، چاره‌ای جز رفتن به سمت تامین آب شیرین از محل آب دریا نخواهیم داشت.

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۷۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود بیش از ۵ میلیون مترمکعب روان آب به سد‌های خراسان جنوبی

سارانی مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی گفت: در پی بارندگی‌های ۴۸ ساعت گذشته بیش از ۵ میلیون مترمکعب روان آب در سد‌های مخزنی استان مهار و ذخیره‌سازی شده است.

او افزود: سد مخزنی رزه درمیان با ۲ میلیون و ۹۸۰ هزار مترمکعب، سد سیاهو سربیشه با یک میلیون و ۸۰ هزار مترمکعب و سد نهرین طبس با ۶۰۰ هزار مترمکعب بیشترین ورودی روان آب‌ها را داشتند.

سارانی بیان کرد: همچنین از روز پنجشنبه هفته گذشته که فعالیت سامانه بارشی جدید آغاز شد تاکنون یک میلیون مترمکعب روان آب در سد‌های تغذیه مصنوعی شوسف، چهار فرسخ و سید علی شهرستان نهبندان مهار و جمع‌آوری شده است.

بیشتر بخوانید

 جام آسمان، جان زمین را سیراب نکرد/ تداوم عطش در کویر

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی تصریح کرد: ۸ سد مخزنی با ظرفیت ذخیره‌سازی ۷۵.۷۵ میلیون متر مکعب آب در استان وجود دارد و از ابتدای سال آبی جاری تاکنون ۱۸ میلیون و ۷۳۰ هزار متر مکعب روان آب پشت سد‌ها ذخیره شده است.

او گفت: اکنون از حجم کل مخازن سد‌های خراسان جنوبی، ۳۰ درصد معادل ۲۳ میلیون و ۴۰۰ هزار متر مکعب آبگیری شده است و برای ذخیره‌سازی سیلاب و روان آب در سد‌ها مشکلی وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ابرهای باران زا دوباره به خراسان جنوبی برمی گردند
  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • پنج میلیون مترمکعب روان‌آب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی ذخیره شد
  • ورود بیش از ۵ میلیون مترمکعب روان آب به سد‌های خراسان جنوبی
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین
  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل
  • تلاش استکبار جهانی برای فراموشی مساله غزه بی‌نتیجه است
  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • ایجاد لاین اختصاصی برای تانکر‌های ترانزیتی سوخت در مرز پرویزخان