Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نظام مهندسی بندر امام خمینی(ره) گفت: از لحاظ نظام مهندسی، کلیه پروژه‌ها، قابل اجرا و انجام شدن هستند و نظام مهندسی از کلیه پروژه‌های فنی شهری حمایت می‌کند. ۱۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۴ استانها خوزستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبندرامام خمینی(ره)،، طی ماه‌های اخیر، نگرانی‌هایی توسط مردم و فعالان اجتماعی در فضای مجازی برای پروژه‌ زیر گذر نفررو حد فاصل بازار کوی شهید مطهری و بازار شهید صدوقی در خصوص ریسک اجرای پروژه‌، اتلاف منابع و سرمایه‎های شهر، دفع ‌آب‌های سطحی و کار در عمق، ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایمان فلاحی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در این باره  اظهار داشت: جلسه کمیسیون شورای شهر با حضورنظام مهندسی بندر امام خمینی(ره) و تیم فنی شهرداری بندر امام خمینی(ره) برای بررسی پروژ‌ه‌های پیاده‌روسازی خیابان آیت الله سعیدی، زیرگذر نفررو حدفاصل بازار کوی شهید مطهری(بلوکی‌ها) و بازار شهید صدوقی که شهرداری و شورای شهر بندر امام خمینی(ره) در نظر دارند شروع کنند، برمبنای مهندسی و نظارت صحیح تشکیل شد.

رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر بندرامام خمینی(ره) افزود: از نظام مهندسی بندر امام خمینی(ره) در این جلسه دعوت کردیم که در کار و اجرا کمک و رابطه دو سوی شهرداری را با نظام مهندسی در خصوص پروژه‌های عمرانی حفظ کنیم و پروژه‌های عمرانی به خوبی انجام شود. 

نظام مهندسی از کلیه پروژه‌های فنی شهری حمایت می‌کند

محمد جوادیان‌فرد رئیس نظام مهندسی بندر امام خمینی(ره) نیز در خصوص پروژه‌های شهرداری بندر امام خمینی(ره)، اظهار داشت: نظام مهندسی از کلیه پروژه‌های فنی شهری حمایت می‌کند و این پروژه‌ها علاوه بر اشتغال‌زایی، باعث پیشرفت شهر، بالا بردن المان‌های شهری و زیباسازی شهر می‌شوند.

وی با بیان اینکه طی پانزده سال گذشته پرو‌ژ‌ه‌های عمرانی خاصی در شهر صورت نگرفته است، بیان کرد: پروژه‌های جدید شهرداری بندر امام خمینی(ره) به دلیل خاص بودن دغدغه، حاشیه‌ و نگرانی‌هایی برای مردم ایجاد کرده است.

رئیس نظام مهندسی بندر امام خمینی(ره) افزود: پروژه‌ها از لحاظ فنی راه و روش مهندسی دارند و هدف شهرداری در خصوص پروژه‌ی زیرگذر نفررو، عبور ایمن افراد از بازار کوی شهید مطهری(بلوکی‌ها) به سمت بازار شهید صدوقی است و طبیعی است زمانی که شهرداری و شورای شهر پروژه‌ای را تعریف می‌کنند بودجه آن را در نظر گرفته‌ که کار متوقف نشود. 

بحث‌های فضای مجازی قابل استناد نیست

جوادیان‌فرد در خصوص بحث‌های فضای مجازی در مورد قابل اجرا نبودن پروژه‌های شهرداری، بیان داشت: فضای مجازی آزاد است و شهروندان می‌توانند اظهار نظر کنند ولی بحث‌های فضای مجازی قابل استناد نیست و شهروندان دقت داشته باشند و اجازه بدهند پروژه‌ها در شهر تعریف و اجرا شوند.

رئیس نظام مهندسی بندر امام خمینی(ره) با اعلام موافقت با اجرای پروژه‌های شهرداری، اظهار داشت: از لحاظ نظام مهندسی، کلیه پروژه‌ها قابل اجرا و انجام شدن هستند و شش سال پیش برای شهردار وقت سه نقطه مشخص کرده و پیشنهاد دادم که زیر‌گذر نفررو اجرا شود. 

وی افزود: پل‌های هوایی با وجود مکانیزه بودن جوابگو نبوده و مورد استقبال قرار نمی‌گیرند و باید با ایجاد جاذبه از طریق فضای دیدنی و یا بازار از طریق زیرگذر انجام شود و با اجرای پروژه زیرگذر انتظار می‌رود مورد استقبال شهروندان قرار گیرد. 

جوادیان‌فرد در پایان گفت: انتظار می‌رود در خصوص پروژه‌های شهری جلسات کارشناسی بیشتری برای بررسی موضوعات مختلف انجام شود تا با کمترین هزینه و تلفات پروژها انجام شود.
انتهای پیام/ن

R41468/P1361/S6,57/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۱۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گل محمدی از فضای سبز شهری قم

به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، پیام جوادیان،مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم اظهار کرد: در چند سال اخیر مدیریت شهری و سازمان سیما، منظر در راستای استفاده از ظرفیت‌های موجود علاوه بر اینکه کاشت درختان مثمر مانند زیتون و پسته در عرصه‌های جنگلی را آغاز کرده، گونه‌های سودمند مانند گل محمدی را نیز در عرصه‌های مناسب مدنظر قرار داده است.

به گفته وی، از روز گذشته برداشت گل محمدی از چهار هکتار از عرصه ۱۱ هکتاری بوستان گل محمدی واقع در کمربندی امام علی (ع) آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود که در هر هکتار دو تن گل محمدی برداشت شود.

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم ابراز کرد: سیاست ما استفاده از این ظرفیت‌ها در راستای توسعه و استفاده از گونه‌های مثمر است که امیدواریم این روند در سال‌های آتی ادامه داشته باشد.

وی عنوان کرد: دو عرصه بزرگ کاشت گل محمدی در شهر قم در بوستان غدیر و بزرگراه امام علی (ع) واقع‌شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • آغاز برداشت گل محمدی از فضای سبز شهری قم
  • پیشرفت ۴۰ درصدی رمپ خروجی پل امام خمینی (ره)
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است
  • توسعه و گردشگری از اهداف اصلی شهرداری بندرعباس است
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی