Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اراک - ايرنا - سرپرست شبکه دامپزشکي شهرستان شازند گفت: هفت هزار و 200 کيلوگرم فرآورده هاي خام دامي غير بهداشتي امسال در اين شهرستان کشف و از چرخه مصرف انساني خارج شد.

«رضا معيني مقدم» روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اين محصولات در جريان بازديد از سه هزار و 311 مورد واحدهاي توليدي، نگهداري و عرضه فرآورده هاي خام دامي شهرستان شازند کشف و معدوم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: 12 پرونده افراد و مراکز متخلفدر جريان اين بازرسي ها به مراجع قضايي معرفي شدند.
سرپرست شبکه دامپزشکي شهرستان شازند يادآور شد: 321 هزار راس دام سبک و سنگين امسال براي مقابله با بيماري هاي دامي و مشترک بين انسان و دام از جمله تب مالت، شاربن، تب برفکي و طاعون نشخوارکنندگان کوچک با همکاري بخش خصوصي و دولتي در اين شهرستان واکسينه شدند.
معيني مقدم افزود: 2 هزار و 987 مجوز براي حمل بهداشتي گوشت تازه و منجمد، مرغ، تخم مرغ خوراکي و نطفه دار، ماهي، آلايش خوراکي دام و طيور از ابتداي سال جاري تا کنون در اين شهرستان صادر شد.
وي ادامه داد:53 فقره پروانه دامداري کوچک روستايي نيز امسال در راستاي افزايش اشتغال، درآمد اقتصادي و جلوگيري از مهاجرت به شهرها در شهرستان شازند صادر شده است.
سرپرست شبکه دامپزشکي شهرستان شازند گفت: يک ميليون و 700 هزار قطعه جوجه ريزي در سال جاري با نظارت و مجوز بهداشتي اين شبکه در واحدهاي مرغ گوشتي، پولت تخمگذار و بوقلمون و چهار هزار و 600 قطعه تخم چشم زده ماهي قزل آلا در استخرهاي اين شهرستان انجام شده است.
يک واحد مايه‌کوبي، 2 داروخانه دامپزشکي، 2 واحد درمانگاه تمام وقت، يک کشتارگاه صنعتي طيور و 2 کشتارگاه دام بخش خصوصي تحت نظارت دامپزشکي در شهرستان شازند فعاليت دارند.
60 واحد پرورش طيور شامل 2 واحد مرغ تخمگذار و 58 واحد پرورش مرغ گوشتي در شازند فعال است و اين شهرستان از نظر شمار واحدهاي پرورش طيور رتبه نخست را در سطح استان مرکزي دارد.
استان مرکزي با 12 شهرستان و يکهزار و 539 روستا، داراي 622 واحد مرغداري صنعتي، 491 واحد گاوداري صنعتي و 191 واحد کارگاه پرورش آبزيان است.
1955/6013/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۱۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • ارائه خدمات رایگان دامپزشکی طیور روستائیان وعشایر در جرقویه
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • پلمب کارخانه خوراک دام و طیور متخلف در سبزوار
  • جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست
  • شناسایی یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • شناسایی و توقیف یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • توقیف محموله بزرگ تخم‌مرغ غیربهداشتی در مازندران