Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@17:11:32 GMT

نامزدهای جوایز انجمن بین‌المللی مستند اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۰۱۳۹۵

نامزدهای جوایز انجمن بین‌المللی مستند اعلام شد

انجمن بین‌المللی مستند (IDA)، فهرست نامزدهای سی‌وچهارمین دوره جوایز خود را برای سال ۲۰۱۸ منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، انجمن بین‌المللی مستند پس از بررسی ۷۰۰ اثر مختلف از ۳۹ کشور جهان در نهایت نامزدهای جوایز سال ۲۰۱۸ خود را اعلام کرد و در بخش بهترین اثر مستند بلند ۳۱ فیلم به رقابت خواهند پرداخت. 

«فارنهایت ۱۱/۹» (مایکل مور)، «زن اسیرشده» (برنادت توزا ریتر)، «آمریکا» (اریک استول و چیس وایت‌ساید)، «وان حمام در برادوی» (آماندا اسپین و سوزان لیتنبرگ)، «بیسبی ۱۷» (رابرت گرینز)، «فرودگاه مرکزی THF (کریم آینوز)، «شهر افسون» (ماریلین نس)، «جنایت+مکافات» (استفن ماینگ)، «پول سیاه» (کیمبرلی رید)، «صورت فلکی دور» (شوان میزراهی)، «سولوی آزاد» (الیزابت شای واساریلی»، «خانواده جهانی» (آندرس کولر)، «منطقه هیل، امروز صبح، امشب» (رامل راس)، «بچه‌های بسیار، یک میمون و یک قلعه» (گوستاو سالمرون)، «MATANGI / MAYA / M.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

I.A» (استیو لاوریج)، «مراقب شکاف باش» (بینگ لو)، «از پدران و پسران» (تلال دِرکی)، «بیش از حد» (مارتا پروس)، «طفره روندگان» (سندی تان)، «آسمان و زمین» (تالیا تیبون و جاشوا بنت)، «طعم سیمان» (زیا کالتوم)، «پارس دور سگ‌ها» (سایمون ویلموت)، «قاضی» (اریکا کوهن)، «پادشاه» (یوجین جارکی)، «روی دیگر همه چیز» (میلا تورالیچ)، «سکوت دیگران» (آلمودنا کارسدو و رابرت باهر)، «غریبه» (نیکل نیلسون هورانی)، «سه غریبه مشابه» (تیم واردل)، «اسکیت‌های متحد» (دایانا وینکلر و تینا براون)، «خویشاوندن وحشی» (جومانا مانا) و «همسایه من نمیشوی؟» (کارین کاپوتوسو)؛ آثار مستند هستند که در بخش بهترین آثار مستند بلند سال ۲۰۱۸ نامزد کسب جایزه شده‌اند. 

سال گذشته «دینا» به کارگردانی «آنتونی سانتینی» و «دان سیکلز» جایزه بهترین مستند سال این رویداد سینمایی را از آن خود کرد.

مراسم پایانی سی‌وچهارمین دوره جوایز انجمن بین‌المللی مستند روز ۸ دسامبر (۱۷ آذر) در لس‌آنجلس برگزار می‌شود. 

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۱۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان؛ میزبان اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای

رئیس انجمن هسته‌ای کشور با اشاره به برگزاری کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای به صورت بین‌المللی در کشور از ۱۷ اردیبهشت گفت: این کنفرانس بستر مناسبی برای دانشجویان و اساتید است که از صنعت ما و از آخرین دستاوردهای همدیگر آگاهی پیدا کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، نشست خبری اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای 2024 در اصفهان با حضور اهالی رسانه و جواد کریمی ثابت؛ رئیس انجمن هسته‌ای کشور و قاسم بی‌نیاز؛ مدیر‌کل دیپلماسی عمومی و اطلاع‌رسانی انرژی‌ اتمی در هتل‌ عباسی اصفهان برگزار شد.

رئیس انجمن هسته‌ای کشور در این نشست با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درخصوص اشتراکات فناوری با کشورهای هم‌سوی این سازمان گفت: این یکی از موضوعات بسیار مهمی بود که در انجمن هسته‌ایی و سازمان انرژی اتمی کشور هدف‌گذاری شد و از سوی دیگر هم جامعه هسته‌ایی ما در این 50 سال به بلوغ خیلی خوبی رسیده است. انجمن هسته‌ایی بعد از 29 دوره که کنفرانس ملی برگزار کرده بود، فضا، محتوا، امکانات و ظرفیت را مناسب دید که اولین کنفراس بین المللی علوم و فنون را در اصفهان برگزار کند‌.

جواد کریمی‌ثابت در خصوص استقبال از این کنفرانس بین‌المللی افزود: استقبالی که از داخل و خارج از کشور برای مشارکت در این کنفرانس شده بود، بسیار فراتر از انتظار برگزارکنندگان این کنفرانس بود. در حال حاضر بیش از 500 مقاله برای کنفرانس ارسال شده است که با کیفیت بسیار بالایی ارائه شده‌اند. هم‌چنین بیش از 50 دانشگاه کشور در فرایند داوری مقالات مشارکت داشتند و 420 مقاله به صورت مقالات قابل ارائه در کنفرانس پذیرفته شده‌ است.

رئیس انجمن هسته‌ای کشور تصریح کرد: 16 میزگرد فنی یا پنل‌های تخصصی که بتواند تمام ابعاد دستاوردهای هسته‌ای یا فناوری هسته‌ایی را پوشش بدهد تدارک دیده شده است. در حدود 100 سخنران از مقالات انتخاب شده که بیش از 80 سخنران علمی داریم.

وی تاکید کرد: این کنفرانس بستری شده است برای حضور دانشجویان و اساتید از صنعت هسته‌ای کشور که تعداد زیادی با ما همکاری داشتند.

کریمی ثابت در خصوص جزئیات برگزاری این کنفرانس در اصفهان نیز گفت: کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ایی2024 برای اولین بار در کشور و به مدت 3 روز، از 17 اردیبهشت برگزار خواهد شد. مراسم افتتاحیه با حضور گروسی؛ رییس آژانس بین المللی و اسلامی؛ رییس سازمان انرژی اتمی کشور برگزار خواهد شد، هم‌چنین این کنفرانس بستر مناسبی برای دانشجویان و اساتید است که از صنعت ما و از آخرین دستاوردهای همدیگر آگاهی پیدا کنند و در واقعیت یکی از فلسفه‌های برگزاری این کنفرانس نیز همین موضوع است‌.

رئیس انجمن هسته‌ای کشور با اشاره به ساختارهای این کنفرانس افزود: در چهار بخش، محتوای 13 گانه داریم که همه این موارد را عرضه می‌کنیم؛ یکی از این بخش‌ها ارائه سخنرانی‌های علمی است که در این بخش 100 سخنرانی داریم که از این 100 سخنرانی تعداد بسیار زیادی پژوهشگران و سخنرانان خارجی هستند. بخش دوم میزگردهای تخصصی است که بسیار خوب هستند که در این میزگردها بیش از 80 سخنران علمی داریم که با مشارکت پژوهشگران خارجی صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه موضوعات در کنفرانس متفاوت است اما تغییرات اقلیمی از سرفصل‌های اصلی این کنفرانس خواهد بود، تاکید کرد: برای این سه روز در 4 سالن برنامه گذاشتیم، یعنی تقریبا می‌توان گفت این موضوع برای مجموعه‌ هسته‌ای کشور از نظر محتوا بی‌سابقه است و صادقانه بگویم این اتفاق نشانی از بلوغ فناوری هسته‌ای هم در صنعت ما و هم در دانشگاه ماست.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • رتبه اول اردبیل در مدیریت ورزشی
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • اعلام اسامی راه‌یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه انجمن سینمای جوان
  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید
  • اعلام اسامی راه‌یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه انجمن سینمای جوانان ایران
  • اعلام اسامی راه یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه
  • بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است
  • اصفهان؛ میزبان اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • «هات داکس» جایزه بهترین مستند بین‌المللی را به فیلم هندی داد