Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@20:26:50 GMT

کاهش ۷۵ درصدی تولید پسته در استان به دلیل سرمازدگی

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۰۱۵۳۵

کاهش ۷۵ درصدی تولید پسته در استان به دلیل سرمازدگی

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با اشاره به خسارت‌های واردشده به محصولات باغی و زراعی استان یزد از کاهش 75 درصدی تولید پسته در استان یزد خبرداد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یدالله جوادپور در گفتگو با یزدرسا، در خصوص محصول پسته استان بیان داشت: سطح زیر کشت پسته در سال 96 بالغ بر 45 هزار هکتار بوده که از این رقم بالغ بر 33 هزار هکتار از سطح زیر کشت به میزان 76 درصد از آمار کل بارور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کاهش قریب به 75 درصدی تولید محصول پسته در استان افزود: سال گذشته میزان تولید پسته در استان 47 هزار تن بوده که این میزان در سال جاری به 12 هزار تن رسیده است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد در مورد عوامل کاهش تولید پسته در استان ابراز داشت: عدم تامین نیاز سرمایی، گرمازدگی، سرما زدگی بهاره، عدم مدیریت نا مناسب تغذیه و وجود آفات مانند آفت پسیل از جمله مواردی است که در این کاهش تولید نقش موثری داشته است.

جواد پور اظهار داشت: بیشترین سطح زیر کشت مربوط به شهرستان خاتم و کمترین سطح نیز مربوط به شهرستان بهاباد می باشد.

وی در خصوص فصل بردابرداشت پسته در استان اذعان داشت: فصل برداشت محصول پسته از اواخر شهریور ماه شروع و تا اواخر مهرماه ادامه دارد و به ترتیب ارقام فندقی، کله قوچی، احمد آقایی و اکبری برداشت می شود. اکبری، احمد آقایی، کله قوچی، فندقی و حاج عبداللهی مهمترین ارقام تولیدی پسته در استان هستند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با بیان اینکه روش های نگهداری پسته در انبارها با استاندارد مناسب و به روز صورت می گیرد، گفت: میزان نگهداری پسته در انبارها بالغ بر 2 هزار تن است. 

جوادپور در خصوص صادرات محصول پسته استان بیان داشت: هر کیلو پسته بطور متوسط بین 13 تا 14 دلار به کشورهای چین، ترکیه، اسپانیا و آمریکا صادر می شود.

وی در پایان با اشاره به جایگاه مهم صنایع تبدیلی در خصوص افزایش ارزش افزوده پسته عنوان داشت: با ایجاد صنایع تبدیلی برای محصول پسته و تهیه محصولاتی نظیر خلال پسته، شور پسته و خامه پسته می توان به ارزش افزوده بیشتری دست یافت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۱۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد همرسانی «دایان» رویدادی با محوریت توسعه بازار و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان است که توسط طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) برگزار می‌شود.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان فرصت را مغتنم شمرده و در حضور بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی در بخش‌های خصوصی و دولتی، بشرح زیر به تشریح نیاز‌ها یا قابلیت‌های محصولات دانش‌بنیان می‌پردازند.

 موضوعاتی از جمله استراتژیک بودن و حیاتی بودن محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده (نقش محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده در تقویت اقتصاد مقاومتی و کاهش واردات محصولات خارجی، ارائه ویژگی‌های فنی محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده، عارضه، نقیصه، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربرد‌های محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها،  نقش محصول یا محصولات دانش بنیان تولید‌شده در تولید پایدار از محورهای این رویداد به شمار می رود.

همچنین ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها؛ کاهش مصرف آب و انرژی؛ تولید انرژی‌های پاک؛ کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ایی، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات؛ بهبود تعمیر و نگهداری؛ افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات؛ هوشمندسازی؛ استفاده از هوش مصنوعی؛ تحول دیجیتال؛ حفاظت از محیط‌زیست، ارتقای سطح ایمنی و بهداشت، از جمله موضوعات محوری قابل‌طرح در این رویداد برای شرکت‌های دانش‌بنیان، خواهد بود.

 رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه خارجی (در صورت بومی‌سازی و وجود رقبای خارجی: قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی)، سهم فعلی از بازار کشور و بازار فرامرزی و طرح پروژه‌هایی که از محصولات دانش‌بنیان استفاده کرده‌اند نیز از جمله محوریت‌های دیگر این رویداد است.

موضوعات محوری دیگری که قرار است در این گردهمایی دانش‌بنیان‌های معدن، مطرح شود  بازخورد و رضایت پروژه‌ها یا صنایع بهره‌مند از محصولات دانش‌بنیان در مورد قابلیت‌ها و ارزش‌های حاصل‌شده از کاربرد محصول یا محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، طرح نیاز‌های مختلف از قبیل نیاز به مشارکت مالی یا بهبود و توسعه‌ی محصول، آینده و افق پیش‌روی استفاده از محصول تولید‌شده بر اساس بازارپژوهی بعمل‌آمده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان یا گزارش‌های بازارپژوهی و آینده‌پژوهی مراجع معتبر داخلی یا خارجی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید ۱۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی در اردبیل
  • پیش بینی قیمت الکترود در سال ۱۴۰۳
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب را تهدید می‌کند
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب خراسان رضوی را تهدید می‌کند
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند