Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه ورزش: از میان فدراسیون های ورزشی، هستند فدراسیون هایی که در یک ساختمان متمرکز هستند. از جمله این ساختمان ها، ساختمان «پانیذ» است که محل استقرار ۹ فدراسیون ورزشی به حساب می آید. 

این ساختمان حدود یک دهه پیش با هزینه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش برای ورزش خریداری شد و بعد از آن با انجام ساخت و سازهای لازم و طی شدن مراحل آماده سازی، در اختیار برخی فدراسیون ها قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش مالکِ اصلی ساختمان پانیذ در بلوارس فردوس به حساب می آید و به همین دلیل برخی از شرکت های وابسته به این صندوق هم در این ساختمان مستقر هستند اما محل استقرار بخش های اصلی صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش ساختمان «صداقت» در بلوار آفریقا است. این ساختمان پیش از این و قبل از ادغام سازمان ملی جوانان و سازمان تربیت بدنی وقت برای تشکیل وزارت ورزش و جوانان، در اختیار سازمان ملی جوانان بود و در حال حاضر وزارت ورزش متولی آن به حساب می آید. 

به همین دلیل و با توجه به شرایط اقتصادی موجود و به خصوص لحاظ کردن اجاره و شارژ ماهانه ای که باید توسط فدراسیون های مستقر در بلوار فردوس به صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش پرداخت شود، تصمیم گرفته شده تا در راستای صرفه جویی اقتصادی جابه‌جایی‌هایی انجام شود. براین اساس فدراسیون‌های ساختمان پانیذ در بلوار فردوس به ساختمان صداقت در بلوار آفریقا نقل مکان کنند و در مقابل صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش هم به طور کامل در ساختمان متعلق به خودش (ساختمان بلوار فردوس) مستقر شود. 

به گزارش مهر، شمشیربازی، اسکی، اسکیت، ورزش های همگانی، بیماری های خاص، اتومبیلرانی و موتورسواری، گلف، اسکواش همراه با بولینگ و بیلیارد و بولس فدراسیون های مستقر در ساختمان بلوار فردوس هستند. این دسته فدراسیون ها بابت استقرار در این ساختمان، قراردادی بابت پرداخت اجاره با صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش دارند. مبلغ این قراردادها بر اساس تعداد واحدهای در اختیار فدراسیون ها و متراژ آنها، متغیر است اما گفته می شود که حداقل ۳ میلیون تومان برای هر واحد می باشد.

البته ظاهرا اجاره بهای فدراسیون ها بابت استقرار در ساختمانِ بلوار فردوس توسط وزارت ورزش و از محل بودجه خودِ آنها در اختیار صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزشی قرار می گیرد اما این صندوق ماهانه مبلغی حدود ۶۰۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان به عنوان شارژ ماهانه از خودِ فدراسیون ها دریافت می کند. 

این هزینه ها، بار مالی سنگین و به نوعی اضافه ای را به  ورزش تحمیل کرده است که با انجام جابه جایی موردنظر می‌توان شاهد از بین رفتن یا کمتر شدن آن بود. به همین دلیل موضوع آن در وزارت ورزش مطرح و موافقت ابتدایی با آن اعلام شده است. 

کد خبر 4426246 زینب حاجی حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان فدراسیون های ورزشی وزارت ورزش و جوانان اربعین ۹۷ تیم فوتبال پرسپولیس بازی های پاراآسیایی تیم فوتبال استقلال تهران دوومیدانی تیم ملی فوتبال ایران السد قطر کشتی آزاد کشتی فرنگی مسابقات قهرمانی جهان تیم فوتبال السد قطر لیگ برتر فوتبال ایران برانکو ایوانکوویچ لیگ قهرمانی فوتبال آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۲۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در زمان اشتباه سرمربی پرسپولیس شدم!

آفتاب‌‌نیوز :

نلو وینگادا یکی از بزرگ‎‌ترین نام‌ها در زمینه تحول فوتبال پرتغال است و بسیاری او را از دوران حضورش در فوتبال ایران به عنوان سرمربی پرسپولیس، دستیار تیم ملی ایران و مربی تیم ملی امید به یاد دارند. 

این مربی پرتغالی گفتگویی مفصل با Conselho de Estadio انجام داده که در آن خاطرات جالبی را از حضورش در راس تیم ملی عربستان و همچنین حضور در ایران و کارلو کی‌روش مطرح کرده است که بخش‌هایی از آن را با هم می‌خوانیم.

حضور در عربستان‌

نمی‌توانم بگویم که حضورم در این کشورم با شوک فرهنگی همراه بود، چون پیش از آن هم در سال ۱۹۸۹ با تیم ملی زیر ۲۰ سال پرتغال به این کشور رفته بودم، اما حضور در این جامعه کاملا متفاوت بود، چون این که شما برای یک رقابت به کشوری بروید، تا این که در آنجا اقامت داشته باشید متفاوت است. 

ما توانستیم قهرمان جام ملت‌های آسیا شویم که حتی برای من هم غافلگیرکننده بود. بازیکنان خوبی داشتیم، اما فکر می‌کردم ایران قوی‌تر از ماست، چون بازیکنانی مانند علی دایی، مهدی مهدوی‌کیا یا باقری را داشت که در آن زمان در بوندسلیگا بازی می‌کردند. هرچند ما هم دروازه‌بانی فوق العاده به نام محمد الدعایه داشتیمم که یکی از بهترین بازیکنانی است که در طول عمرم با او کار کردم.

در مرحله انتخابی جام جهانی ۱۹۹۸ بودیم با ایران هم‌گروه بودیم و همه چیز خوب بود و با پیروزی می‌توانستیم به جام جهانی عربستان راه پیدا کنیم. باید بگویم که شاهزاده عربستان که رئیس فدراسیون فوتبال و وزیر ورزش هم بود، قبل این مسابقات با من دیدار کرد، اما دیگر دیداری نداشتیم. من در بازی برابر قطر تصمیم گرفتم سامی الجابر که مهم‌ترین بازیکن این تیم است را بیرون بگذارم...

در آن زمان بود که بین دو نیمه پیامی به دستم رسید که شاهزاده گفته است باید الجابر به زمین برود. مشخصا پاسخ من منفی بود. تلفنی که روی نیمکت همراهم بود بی‌وقفه زنگ می‌خورد و حدود دقیقه ۶۰ بود که بازیکنی را به زمین بردم و او گل پیروزی را زد. فردا به فدراسیون فراخوانده شدم و به من گفته شد که به دلیل سرپیچی از دستور شاهزاده اخراج شده‌ام. 

پرسپولیس

یکی از دلایل موفقیت من در کشور‌های متفاوت این است که اهل سازش و گوش دادن هستم. اما در دو جایگاه پیچیده دیگر هم بودم که یکی از آن‌ها ایران بود، چون در باشگاهی بسیار بزرگ به نام پرسپولیس کار می‌کردم و در زمان اشتباهی در آنجا قرار گرفتم که باعث شد طلبم را پس از شش سال از این تیم بگیرم.

همکاری با کارلوس کی‌روش

ساختار و سازماندهی به وجود آمده در موفقیت‌های ما کمک بسیاری کرد، اما نباید از ظرفیت بالای کی‌روش هم گذشت. فدراسیون فوتبال پرتغال هم حمایت بسیاری از ما کرد. من گاهی می‌گفتم که ما مثل دو تکه یک پازل هستیم که به خوبی در کنار هم قرار می‌گیریم. شاید رنگ متفاوتی داشته باشیم و حتی از نظر سیاسی با هم فرق کنیم، اما او بهترین دوست من است و رابطه ما طوری است که انگار از یک خانواده هستیم. 

من معتقد هستم که او شایستگی موفقیت بیشتر را به خاطر دانش و توانایی‌هایش داشت. من مدتی پیش در قطر بودم و حریفان را بررسی می‌کردم تا به او کمک کنم، اما اتفاقی رخ داد و او تصمیم به جدایی گرفت. اما دیدگاه او به فوتبال شایستگی موفقیت‌های بیشتر را داشت، هرچند او باید به دوران فوتبالش افتخار کند. الگوی فوتبال پرتغال به لطف دیدگاه او به آینده تغییر کرد.

منبع: ورزش سه

دیگر خبرها

  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی مردمی حمایت از اقدام سپاه پاسداران علیه رژیم صهیونیستی
  • احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته سال‌های اصلاح شد
  • ساماندهی و اصلاح نقاط حادثه خیز در میبد
  • در زمان اشتباه سرمربی پرسپولیس شدم!
  • هاشمی: از میزبانی هندبال ایران حمایت می‌کنیم
  • کاهش دامنه نوسان باید ادامه یابد / سهامداران از اقدام هیجانی پرهیز کنند
  • هاشمی: از میزبانی مسابقات هندبال قهرمانی آسیا حمایت خواهیم کرد
  • کیومرث هاشمی: از میزبانی مسابقات هندبال قهرمانی آسیا حمایت خواهیم
  • تجمع شطرنجی‌ها مقابل وزارت ورزش برای حمایت از پریدر/ قول اسبقیان به معترضان
  • تجمع شطرنجی‌ها مقابل وزارت ورزش