Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور، گفت: در مراسم اربعین باید رفتار و گفتار همه ما مناسب و دقیق باشد چرا که دشمنان دنبال اختلاف‌افکنی بین ایران و عراق هستند و علاوه بر این اختلاف شیعه با سنی و نیز شیعه با شیعه را دنبال می‌کنند و با توجه به این اهداف چند وجهی‌شان باید دقت بیشتری کنیم.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، حسین ذوالفقاری در همایش یاوران رسانه‌ای اربعین که صبح امروز در وزارت کشور برگزار شد، گفت: در مراسم اربعین سال ۹۳ مراجعات مردمی نسبتا کمتر بود، اما بطور یکباره در سال ۹۴ شاهد رشد چند برابری حضور مردم در این مراسم معنوی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور افزود: از سال ۹۵ و بعد از مراسم اربعین تمام یافته‌های بخش‌های مختلف را جمع‌آوری کردیم و نقاط ضعف و قوت آن احصا شد و مبنای سیاست‌گذاری برای برگزاری مراسم اربعین در سال‌های بعد شد.

رئیس ستاد اربعین کشور تاکید کرد: در سال ۹۶ با کمک همه دستگاه‌های اجرایی در سراسر کشور و لایه‌های اجتماعی کار اجرای این مراسم جلو رفت و شاهد سامان‌بخشی بیشتری در این مراسم بودیم، اما باز هم روند ارزیابی را انجام دادیم و به ۱۱۷ مورد اشکال در این مراسم رسیدیم که سعی شد همه این موارد در مراسم امسال برطرف شود.

وی با اشاره به سه راهبرد اصلی در سطح ملی برای انجام مراسم معنوی اربعین گفت: این اقدامات شامل: ۱- برگزاری جلسه راهبردی برای انجام سیاست‌گذاری‌های کلان، ۲- برگزاری جلسات ستاد مرکزی اربعین که کار اجرا و برنامه‌ریزی این مراسم را انجام می‌دهد، ۳- جلسات مربوط به برگزاری همایش بین‌المللی اربعین تا آخر امسال که در سطح کشوری برگزار می‌شود.

ذوالفقاری با اشاره به برگزاری جلسات مشترک با مسئولان عراقی برای برگزاری مراسم اربعین سال ۹۷ تصریح کرد: یکی از موضوعات مهم در این دیدار‌ها تنظیم یک سند قانونی با دولت عراق بود تا براساس آن مراسم معنوی اربعین در سال‌های آینده را برگزار کنیم که چنین امری در سال‌های گذشته محقق نشده بود و توافقنامه‌های موقتی بسته می‌شد.

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور با توجه به اقدامات زیرساختی ستاد مرکزی اربعین نیز افزود: نسبت به سال قبل خیلی از اشکالات در حوزه زیرساخت برطرف شده و مهم‌ترین پروژه که اتمام جاده ایلام به مهران بود تقریبا پایان یافته و ساخت ۴ تا ۵ کیلومتر آن باقی مانده است، اما مشکلات مربوط به حوزه آب و برق و سایر راه‌های دیگر مرتفع شده است.

رئیس ستاد اربعین کشور یادآور شد: وزارت ارتباطات ایران و عراق روز گذشته یک توافقنامه امضا کردند همچنین در زمینه حمل و نقل، تامین امنیت، بهداشت و سایر امور نیز کار‌های فراوانی انجام شده است.

وی با بیان اینکه تمام افراد شاغل در ستاد اربعین برای زائران کار می‌کنند و هیچ منافعی ندارند گفت: همه تلاش ما این است که در برگزاری مراسم معنوی اربعین تسهیل‌گری کرده و هزینه‌ها را کاهش دهیم.

ذوالفقاری با اشاره به اقدامات ستاد مرکزی اربعین برای لغو هزینه‌های روادید زائران ایرانی در این مراسم گفت: با شفافیت عرض می‌کنم خواهان لغو روادید بوده و هستیم و یکی از موارد اصلی در تمامی دیدار‌ها با مسئولان عراقی بررسی همین موضوع بوده است.

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور تاکید کرد: پیوند و علاقمندی عمیقی بین دولت ایران و عراق وجود دارد، اما تاکنون طرف عراقی به دلایل خاصی که برای خود دارد لغو روادید در مراسم اربعین را نپذیرفته است. امیدواریم در آینده مسئولان عراقی با این اقدام موافقت کنند.

رئیس ستاد اربعین کشور یادآور شد: دولت عراق هزینه روادید را از طریق دلار با ما حساب می‌کند. امسال آن‌ها ۱۰ دلار به عنوان گردشگری اضافه کردند که این مبلغ به ۴۰ دلار قبلی اضافه شد، ولی برای مراسم اربعین ۹ دلار آن را کاهش دادند که برخی به اشتباه در داخل فکر می‌کردند این هزینه از ابتدا ۳۱ دلار بوده است. متاسفانه مشکل ما در داخل کشور این است که بعضی از دوستان بدون داشتن اطلاعات دقیق، و شاید از سر دلسوزی مطالب نادرستی را مطرح می‌کنند.

وی درباره بیمه زائران مراسم اربعین نیز گفت: سال گذشته برای تعداد ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار زائر ویزا صادر شد که تنها ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از آن‌ها هزینه بیمه را پرداخت کردند. اما امسال برای این که همه زائران هزینه بیمه را پرداخت کنند تا در کشور عراق مشکلی نداشته باشند، تمام شرکت‌های بیمه‌ای را به سیستم سماح متصل کردیم.

ذوالفقاری عنوان کرد: بیمه زائران در مراسم اربعین امسال بسیار جامع است و هزینه آن تنها ۲۰ هزار تومان است، اما خدمات بسیار زیادی را ارائه می‌کند. شرایط کارگزاری و بیمه نسبت به شرایط عادی به میزان یک سوم کاهش یافته است.

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور با بیان اینکه همه دستگاه‌های اجرایی در مراسم اربعین هزینه‌کننده هستند و در آمدی کسب نمی‌کنند، اظهار داشت: وزارت بهداشت و نیرو‌های نظامی هرسال مبلغ ۲۰ میلیارد برای این مراسم هزینه می‌کنند. سال قبل نیرو‌های مسلح برای مراسم اربعین مبلغ ۱۰ میلیارد تومان هزینه کردند که یک ریال آن به ارتش، سپاه، ناجا و وزارت بهداشت و سایر دستگاه‌های همکار، بازپرداخت نمی‌شود.

رئیس ستاد اربعین کشور با اشاره به ۷ محور مهم در نظر گرفته شده برای خدمات‌رسانی در مراسم اربعین نیز گفت: ۱- ترویج فر
هنگ اربعین ۲- برقراری نظم و امنیت ۳- رعایت سنت‌ها و ارزش‌های دولت و ملت عراق ۴- مردم‌محوری به معنای واقعی ۵- تسهیل‌گری ۶- مدیریت انتظارات ۷- انجام هماهنگی‌های لازم

وی با بیان اینکه بخش اعظمی از فعالیت‌ها و خدمات ارائه شده در مراسم اربعین از سوی بخش مردمی ارائه می‌شود گفت: در هر وعده غذایی صبح، ظهر و شب از تعداد ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر زائر پذیرایی می‌شود که هزینه ۹۰ درصد آن را مردم می‌پردازند و بقیه آن را سایر دستگاه‌های اجرایی پرداخت می‌کنند.

ذوالفقاری با اشاره به خط خبری دشمنان در مواجهه با مراسم اربعین گفت: آن‌ها با سه محور ۱- بایکوت خبری مراسم اربعین ۲- تقلیل و تخفیف آن ۳- تحریف در رسانه‌های خود اقدام می‌کنند؛ لذا اگر فعالان رسانه‌ای ما این سه محور را در نظر بگیرند مسیر حرکت تا حدود زیادی برایشان روشن می‌شود.

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور با توجه به برخی فضاسازی‌های منفی و جهت‌دار اخیر برای برهم زدن رابطه مردم ایران و عراق مبنی بر آتش زدن ساختمان کنسولگری ایران در بصره و نیز شایعات مربوط به زائران عراقی در ایران گفت: در مراسم اربعین باید رفتار و گفتار همه ما مناسب و دقیق باشد چرا که دشمنان دنبال اختلاف‌افکنی بین ایران و عراق هستند و علاوه بر این اختلاف شیعه با سنی و نیز شیعه با شیعه را دنبال می‌کنند و با توجه به این اهداف چند وجهی‌شان باید دقت بیشتری کنیم وگرنه ضرر‌های زیادی خواهیم کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ذوالفقاری وزارت کشور ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۲۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی پایانه برکت مهران هزینه شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام عصر روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه در نشست ستاد ویژه اربعین‌حسینی در مهران که با حضور جبلی رییس رسانه ملی برگزار شد، گفت: اوج معرفت‌افزایی زوار در اربعین و متحول شدن زیرساخت‌ها در دولت سیزدهم بود.

وی افزود: مردمان این استان، متدین، مومن و غیرتمند و سلحشور، دل‌داده به نظام و انقلاب هستند و برای دفاع از مرزهای استان همه حضور یافتند.

نماینده عالی دولت در استان ایلام خاطرنشان کرد: مردم ایلام نگین مقاومت و ایثار هستند و در هشت سال جنگ تحمیلی، مقاومت و ایستادگی کردند و اکنون میزبان زوار عتبات عالیات هستند.

وی یادآورشد: استان ایلام در دوران دفاع مقدس خوش درخشید و بعد از دوران دفاع مقدس، قطب فرهنگی کشور و پایتخت زوار عتبات عالیات است.

وی با بیان این‌که مردم استان ایلام مردمی غیور و پشتیبان نظام و انقلاب هستند، افزود: این غیرت و ولایت‌مداری در دوران هشت سال دفاع مقدس و در خادمی زوار اربعین‌حسینی به منصه ظهور رسیده است.

استاندار ایلام با اشاره به این‌که این استان محور مقاومت در برابر رژیم بعثی بود، ابراز کرد: مردم ایلام در دوران جنگ تحمیلی علاوه بر این‌که دیار خود را ترک نکرده بلکه پذیرای مهاجران دیگر استان‌های درگیر جنگ بودند.

بهرام‌نیا بیان داشت: در سالی که گذشت ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار زائر از مرز مهران تردد کردند، در صورتی که جمعیت استان ایلام ۶۰۰ هزار و جمعیت شهر مهران کمتر از ۲۰ هزار نفر است و خدمات‌رسانی و فراهم شدن زیرساخت برای این زوار کار بزرگی است.

استاندار ایلام بیان کرد: ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در این دولت هزینه شد که حدود ۵ هزار میلیارد تومان در حوزه‌های راه‌های استان بود. سال گذشته ۸۴۰ سرویس بهداشتی ساخته شد و هم‌اکنون بیش از ۲ هزار چشمه سرویس بهداشتی در مسیرهای منتهی به پایانه مرزی مهران وجود دارد.

وی تصریح کرد: طی دو سال گذشته پایانه برکت خط‌کشی و لاین‌بندی شده و چندین مجموعه سرویس بهداشتی در آن ساخته شد و طی دو سال گذشته بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان برای پایانه برکت هزینه شد.

استاندار ایلام بیان داشت: استان ایلام ۵۹۰ روستا دارد و تراکم جمعیت شهری ۶۸ و تراکم جمعیت روستایی ۳۲ درصد و دارای ۴۳۵ کیلومتر مرز مشترک با سه استان کشور عراق است‌.

بهرام‌نیا اضافه کرد: در استان ایلام بیش از ۵۰۰ پزشک و ۱۹۳ سالن ورزشی و تعداد ۳۷ هزار ورزشکار سامان‌دهی شده وجود دارد.

وی با بیان این‌که سال گذشته ۳۲۰ هزار تن گندم در استان تولید شده است، گفت: با توجه به نزولات جوی، امسال تولید گندم به ۴۰۰ هزار تن خواهد رسید.

استاندار ایلام به نقش‌آفرینی صدا و سیما در اربعین و انتخابات اشاره کرد و گفت: صدا و سیمای مرکز ایلام در انعکاس معرفت‌افزایی اربعین و حضور پرشور مردم در انتخابات، نقش‌آفرین بود.

بهرام‌نیا با اشاره به این‌که ایلام و مهران امروز نگین معنویت و فرهنگ در کشور است، یادآور شد: سال گذشته استان ایلام به عنوان پدیده نوظهور گردشگری در کشور معرفی شد که صدا و سیما و رسانه‌ها با هم‌افزایی در معرفی نقاط بکر و گردشگری نقش مهمی داشتند.

استاندار ایلام با تاکید بر این‌که یکی از افتخارات دولت سیزدهم از لحاظ کمی و کیفی این است که راه ۱۵ ساعته که در سال‌های گذشته زوار از ایلام تا مهران با وجود ترافیک سنگین طی می‌کردند، امروز با چهار بانده شدن به حدود یک ساعت رسیده است، گفت: بیش از ۶۴ هزار میلیارد ریال در دولت سیزدهم هزینه زیرساخت‌های استان ایلام به ویژه حوزه راه‌ها و زیرساخت‌های اربعین‌حسینی شده است.

وی تصریح کرد: صدا و سیما و رسانه‌ها در راستای انعکاس خدمات دولت و نظام اسلامی برای اقشار مختلف مردم و زوار اربعین‌حسینی و معرفت‌افزایی زوار، نقش به‌سزایی ایفا کردند.

کد خبر 6100803

دیگر خبرها

  • ۵ هزار میلیارد تومان در حوزه راه‌های ایلام هزینه شد
  • برنامه ریزی صدا و سیما برای پوشش مطلوب مراسم اربعین ۱۴۰۳
  • ۴۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی پایانه برکت مهران هزینه شد
  • محمد حسین صفار هرندی: اختلاف داخلی زمینه‌ساز نفوذ دشمن است
  • مرحله اول قرارگاه رسانه‌ای اربعین در مرز مهران افتتاح شد
  • رئیسی: با عملیات وعده صادق، سایه جنگ از کشور برداشته شد/ عده‌ای فکر می‌کردند با موشک می‌شود معامله کرد/ همه باید به قانون حجاب پایبند باشند/ دشمن به دنبال حیازدایی از جامعه است
  • در جنگ نابرابر رسانه‌ای قرار داریم/ دانشجویان نشریات دانشجویی، خط قرمزها را کنار بگذارند
  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت
  • واکنش معاون فرهنگی وزارت ارشاد به تحریف شخصیت حسن صباح در «حشاشین» + فیلم