Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست نهاد کتابخانه‌های عمومی گیلان گفت: برنامه‌های این مجموعه از حالت سنتی به سوی اجرای برنامه‌های فرهنگی خانواده محور سوق پیدا می‌کند. ۱۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۲ استانها گیلان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، پریسا کرمی صبح امروز در دیدار را اعضای انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان ماسال اظهار داشت: آسیب‌شناسی کتابخانه‌ها یکی از اصلی‌ترین وظایف اعضای انجمن‌های کتابخانه‌های عمومی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست نهاد کتابخانه های عمومی استان گیلان با بیان اینکه مشکلات حوزه‌های فرهنگی بدون هم‌افزایی دستگاه‌های عضو انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان‌ها حل نمی‌شود افزود: تمام دستگا‌های ذی ربط باید در رفع مشکلات حوزه کتابخوانی تلاش کنند.

کرمی با اشاره به فرا رسیدن روز خانواده به نقش نهاد خانواده در بروز عادت کتابخوانی در کودکان اشاره کرد و عنوان داشت: نهاد کتابخوانه‌های عمومی اصلی‌ترین بستر برای تحقق این امر است. 

وی با تاکید بر اینکه برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی گیلان با رویکرد خانواده محور برگزار می‌شود تصریح کرد: برنامه‌های این مجموعه از حالت سنتی به سوی اجرای برنامه‌های فرهنگی خانواده محور سوق پیدا می‌کند.

سرپرست نهاد کتابخانه های عمومی استان گیلان با اشاره به وجود 84 کتابخانه عمومی در سراسر استان گیلان خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان کتاب می‌توانند با عضویت در کتابخانه‌های عمومی استان از منابع تمام کتابخانه‌های عمومی استان استفاده کنند.

کرمی با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ کتابخوانی در میان دانش‌آموزان اظهار داشت: هم‌افزایی آموزش و پرورش ‌و نهاد کتابخانه‌ها سبب ترویج فرهنگ کتابخوانی در میان دانش‌آموزان می‌شود.

وی با اعلام اینکه در تلاش هستیم تا فعالیت‌های نهاد کتابخانه‌ها را در اماکنی مانند مساجد، مدارس و مهدهای کودک برگزار کنیم تصریح کرد: کتابداران سفیران کتابخوانی در شهرستان‌ها هستند.

فرماندار ماسال نیز در این جلسه با تاکید بر لزوم جذاب‌سازی فرهنگ کتابخوانی برای جذب کودکان ک نوجوانان اظهار داشت: کتابخوانی و توجه به مطالعه در فرهنگ ایران جایگاه والایی دارد.

محمد جواد عامر با اعلام اینکه در دین اسلام تاکیدات فراوانی بر علم‌آموزی و مطالعه شده است خاطرنشان کرد: اصلی‌ترین پیام قیام سیدالشهدا(ع) آزاده بودن است.

وی با تاکید بر اینکه انسان بدون آگاهی و تفکر نمی‌تواند آزاده باشد عنوان داشت: انسان آزاده همواره در حال تدبر و تفکر است و مطالعه کردن بهترین راه برای رسیدن به آزادگی است.

فرماندار ماسال با انتقاد از نامناسب بودن شاخص‌های مطالعه در شهرستان ماسال خاطرنشان کرد: شهرستان ماسال برای بهبود شاخص‌های مطالعه خود نیازمند کتابخانه مستقل است.

انتهای پیام/م

R7877/P1486/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۲۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود گفت: طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از برنامه‌های ترویجی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های هر شهر که در زمینه ترویج کتابخوانی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تدوین و با امضای شهردار، فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شود، قابلیت شرکت در طرح پایتخت کتاب ایران را دارد.

روحی، اهداف این برنامه را کمک برای دستیابی به توسعه پایدار و عدالت فرهنگی، تقویت و انسجام‌بخشی به توسعه فعالیت‌های اجتماعی محور فرهنگی در شهرها با محوریت کتاب و کتابخوانی، کشف، جذب، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های مادی و معنوی برای ترویج کتابخوانی، تقویت برنامه‌ریزی و نگاه به آینده و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه مشارکتی و جهادی در حوزه ترویج کتابخوانی عنوان کرد.

وی افزود: تناسب فعالیت‌ها با آئین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، طراحی برنامه‌ها به طور ویژه برای پایتخت کتاب ایران، تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، مشارکت مردمی و پشتیبانی شرکت‌های تجاری و دستگاه‌های اجرایی، نوآوری در محتوا و شیوه اجرا و استفاده از فضای مجازی از ویژگی‌های کلی برنامه‌های ارسالی شهرها به دبیرخانه این جشنواره است.

روحی، با تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اجرای برنامه‌های کتابخوانی و شبکه‌سازی گفت: مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و فکری موضوعی است که در انتخاب پایتخت کتاب ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 6097248

دیگر خبرها

  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • افتتاح کتابخانه در روستای بیوران شهرستان سردشت
  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه سیار بهاباد اهدا شد
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • رشیدپور همچنان دنبال جایی برای انتشار «ساعت صفر» است