Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ترکیه و تروریست‌های وابسته به گروه «ارتش آزاد» سوریه پس از تسلط بر شهر «عفرین» در شمال غرب سوریه، دست به اقدامات مخربی علیه این منطقه و ساکنان آن زده‌اند.

گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» گزارش داد که مقامات ترکیه و «شوراهای محلی» وابسته به تروریستهای فعال در ریف عفرین درختان زیتون را قطع کرده و در تلاشند که جاده‌ای بین عفرین و منطقه «لواء اسکندرون» (=هاتای در خاک ترکیه) ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لواء اسکدرون در خلیج اسکندرون و در غرب و شمال غرب استان حلب و ادلب و شمال استان لاذقیه قرار دارد.

فرانسه در زمانی که سوریه را اشغال کرده بود، آن را به ترکیه واگذار کرد و این کشور سال 1939 آن را به خود منضم کرد و نام استان هاتای بر آن نهاد.

ولید المعلم وزیر خارجه سوریه اوایل شهریور ماه گذشته تأکید کرد که این منطقه را از ترکیه بازپس خواهند گرفت.

دیدبان اعلام کرد که هدف از ایجاد این جاده، عبور کامیونهای تجاری و انتقال زیتون و سایر مواد دیگر از سوریه به ترکیه است.

منابعی که دیدبان آنان را موثق می‌خواند نیز خبر دادند که طی 24 ساعت گذشته اقدامات مربوط به ایجاد گذرگاه زمینی که عفرین را به لواء اسکندرون وصل می‌کند، به پایان رسیده است.

این گروه در ادامه تأکید کرد که احتمالا تا چند روز آتی به صورت رسمی خبر ایجاد این گذرگاه اعلام خواهد شد و شاید جایگزین گذرگاههای «باب الهوی و اطمه» شود.

نیروهای ترکیه برای ایجاد این جاده صدها درخت زیتون را با همکاری شوراهای محلی قطع کردند.

دیدبان با بیان اینکه چپاول محصولات کشاورزان و مزارع زیتون از سوی نیروهای تُرک و شوراهای محلی ادامه دارد، به نقل از منابع آگاه می‌گوید که «شورای محلی جندیرس» با صدور قراری از صاحبان مکانهای روغن‌گیری زیتون خواسته است که 10% از میزان تولید خود را به این شورا اختصاص دهد.

بر اساس گفته این منابع، این شورا همچنین تأکید کرد که برداشت و روغن‌گیری زیتون فقط باید با یک نامه رسمی از شورای محلی جندیرس صورت گیرد.

در این گزارش آمد است که عناصر ارتش آزاد از طریق تسلط بر 75% از مساحت مزارع زیتون در عفرین، توانسته‌اند بر منابع اقتصادی این شهر تسلط یابند.

بر اساس این گزارش، گروههای وابسته به ارتش آزاد «بدون هیچ ترسی از گروه دیگر یا سلطه حاکم یا هیچ بازدارنده‌ای دست به سرقت، چپاول داراییهای شهروندان و انبارها و مغازه‌های آنان می‌زنند».

ارتش ترکیه به همراه عناصر ارتش آزاد عملیات خود موسوم به «شاخه زیتون» را از 30 دی 1396 در عفرین واقع در ریف شمال غربی استان حلب آغاز کرده و توانستند بر این شهر مسلط شودد.

دیدبان چندی پیش نیز گزاریشی از جنایات ترکیه و تروریستها علیه شهروندان عفرین منتشر و تأکید کرد

پس از تسلط ارتش ترکیه بر عفرین، شهروندان این شهر که حاضر نبودند محل زندگی خود را ترک کنند، توسط نیروهای تُرک و عناصر ارتش آزاد بازداشت شدند و تا به امروز بیش از 2338 غیر نظامی در عفرین بازداشت شدند که هم اکنون 835 نفر هنوز بازداشت هستند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۳۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران رسالت جهاد کشاورزی را تولید دانست و افزود: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابلسر، علیرضا مهاجر معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران اظهار داشت: بحث افزایش بهره وری از اراضی کشاورزی به عنوان یک استراتژی مطرح است و هم اکنون میانگین سرانه زمین در کشور 3.2 هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم با کاهش بهره وری در اراضی مواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه در واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان  خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان انجام می‌شود تصریح کرد: بلافاصله پس از پرداخت وجه به کشاورزان  اجازه واردات به  شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است  و اگر می‌خواهیم به بهره وری دست یابیم به صورت پهنه بندی اراضی باید مدیریت شوند.

وی، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی راهی بر افزایش بهره وری مزارع به شمار می‌آید.

مهاجر اظهار کرد: نیاز داریم در مازندران  کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

این مسئول در ادامه تصریح کرد: درباره شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی آن تامین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم بوده که باید بر اساس رسالت اصلی عمل کنند.

بابک مومنی رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران هم در این جلسه رسالت جهاد کشاورزی را تولید دانست و افزود: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می شود.

وی خاطرنشان کرد: امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

مومنی همچنین افزود: تامین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • هشدار زرد هواشناسی خوزستان درخصوص سامانه بارشی جدید
  • شهادت ۱۳ نیروی ارتش سوریه در حمله داعش به استان حمص
  • ادعای وزیر دفاع ترکیه درباره حضور پ ک ک در داخل مرزهای ایران
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • حمله هوایی دشمن صهیونیستی به حومه دمشق
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • ادعای ترکیه مبنی بر کشتن ۴۳ تروریست در یک هفته
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد