Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@18:43:39 GMT

نشانه های عفونت ادراری در مردان

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۰۵۸۴۷

نشانه های عفونت ادراری در مردان

در عفونت مثانه باکتری ها به مثانه نفوذ کرده و در آن رشد می کنند. گاهی باکتری ها در کلیه ها یا لوله هایی که ادرار را از کلیه ها به مثانه منتقل می کنند، باقی می مانند. این شرایط عفونت دستگاه ادراری urianary tract infection یا UTI نامیده می شود که در زنان بیشتر از مردان است.

در اکثر مواقع عفونت دستگاه ادراری به راحتی و با مصرف آنتی بیوتیک درمان می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




نشانه های عفونت ادراری در مردان
نشانه های عفونت دستگاه ادراری ناگهان بروز می کنند و عبارتند از:

ادرار دردناک و احساس سوزش
نیاز به دفع مکرر ادرار
نیاز ناگهانی به خالی کردن مثانه
احساس درد در قسمت مرکز و پایین شکم، درست بالای استخوان لگن
مشاهده خون در ادرار
نشانه های عفونت ادراری زمانی که کلیه ها درگیر می شوند، علاوه بر نشانه های بالا عبارتند از:

درد در پهلوها یا پشت که با تغییر وضعیت هم تغییر نمی کند
تب و لرز
تهوع و استفراغ
برخی نشانه ها که علاوه بر نشانه های ذکر شده ظاهر می شوند، نشان می دهند که به عفونت پروستات مبتلا شده اید، این نشانه ها عبارتند از:

تب
لرز
خستگی شدید
مشکل در دفع ادرار
درد در ناحیه لگن یا بین روده و کیسه بیضه یا اسکروتوم scrotum


علت عفونت ادراری در مردان


در اکثر موارد عفونت داراری توسط باکتری Escherichia یا E.coli ایجاد می شود که به طور طبیعی در بدن وجود دارد. این باکتری از طریق مجرای ادرار وارد دستگاه ادراری می شود. مجرای ادرار لوله ای است که ادرار را از طریق آلت تناسلی از مثانه خارج می کند.

عفونت ادرار در زنان رایج تر از مردان است، زیرا مجرای ادرار زنان کوتاهتر است و باکتری ها برای رسیدن به مثانه فاصله کوتاهتری را طی می کنند. احتمال اینکه یک مرد از طریق رابطه جنسی دچار عفونت ادراری شود، ضعیف است، زیرا عامل عفونت معمولا باکتری است که تقریبا در دستگاه ادرار انسان وجود دارد.

عفونت ادراری در مردان در سنین بالا رایج تر است. یکی از علل آن این است که مردان در سنین بالا بیشتر دچار بزرگی غیر سرطانی پروستات می شود که هایپرپلازی خوش خیم پروستات benign prostatic hyperplasia نامیده می شود. پروستات در اطراف گردن مثانه قرار می گیرد، جایی که مجرای ادرار به مثانه متصل می شود. بزرگ شدن پروستات می تواند گردن مثانه را ببندد و حرکت ادرار سخت تر می شود. اگر مثانه به طور کامل خالی نشود، باکتری هایی که به طور طبیعی با ادرار خارج می شوند، در مثانه باقی می مانند.

دیگر عواملی که احتمال بروز عفونت ادراری را افزایش می دهند، عبارتند از:

عدم تحرک برای مدت طولانی
عدم نوشیدن مایعات کافی
جراحی سیستم ادراری که به تازگی انجام شده
دیابت
ختنه نکردن
بی اختیاری مدفوع
برقراری رابطه مقعدی که مجاری ادرار را در معرض باکتری های بیشتری قرار می دهد


درمان عفونت ادراری

اگر به عفونت ادارای مبتلا هستید، نیاز به مصرف آنتی بیوتیک دارید. بسته به نوع آنتی بیوتیکی که پزشک تجویز کرده، این داروها را یک یا دو بار در روز و به مدت 5 تا 7 روز یا بیشتر مصرف می کنید.

به علاوه لازم است مایعات کافی بنوشید. ممکن است به علت بروز ناراحتی و درد در زمان دفع ادارار از نوشیدن مایعات زیاد اجتناب کنید، اما ادرار کمک می کند باکتری ها از سیستم اداراری خارج شوند. در زمان مصرف آنتی بیوتیک ها به بدن خود آبرسانی کنید و زیاد به دستشویی بروید.


دوره بهبود عفونت ادراری
زمانی که شروع به مصرف آنتی بیوتیک ها می کنید، ممکن است طی دو تا سه روز به طور قابل توجهی احساس بهبود کنید. اگر علائم بعد از مصرف آنتی بیوتیک ها بهبود پیدا نکرد، به پزشک مراجعه کنید.

لازم است تمام آنتی بیوتیک های تجویز شده را مصرف کنید، حتی اگر احساس بهبود می کنید. قطع مصرف آنتی بیوتیک منجر به رشد باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک های رایج می شود. در حقیقت کامل نکردن دوره درمان با آنتی بیوتیک باعث از بین رفتن باکتری های ضعیف شده و باکتری های قوی تر و مقاوم تر را رها می کند.

پیشگیری از عفونت ادراری در مردان

برای پیشگیری از عفونت ادراری لازم است احتمال ورود و تهاجم باکتری ها به دستگاه ادراری را کاهش دهید. برای جلوگیری از ورود باکتری ها به دستگاه ادرار می توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

- در هنگام نیاز حتما به دستشویی بروید و ادرار خود را نگه ندارید

- مایعات کافی بنوشید، اکثر افراد زمانی که تشنه هستند یا در هنگام غذا خوردن نوشیدنی یا آب می نوشند. در هوای گرم و زمانی که فعالیت دارید، آب بیشتری بنوشید. تمام نوشیدنی ها در میزان تعادل می توانند آبرسان باشند، از جمله نوشیدنی های بدون گاز، قهوه و چای.

- در دستشویی خود را از جلو به عقب بشویید.

- ناحیه آلت خود را تمیز و خشک نگه دارید.

آیا می توان عفونت ادراری را در خانه و بدون مصرف آنتی بیوتیک درمان کرد؟
درمان عفونت ادراری در خانه و بدون مصرف آنتی بیوتیک توصیه نمی شود. اکثر مواقع عفونت ادراری بدون مصرف انواع آنتی بیوتیک درمان نمی شود و تاخیر درمان عفونت ادراری منجر به بروز پیامدهایی مانند عفونت کلیه و سپسیس* یا عفونت خون sepsis می شود. اگر فکر می کنید به عفونت ادراری مبتلا هستید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید و آزمایش های لازم را انجام دهید.

عفونت خون یا سپسیس Sepsis :بیماری است که به آن مسمومیت خونی یا باکتری در خون هم گفته می‌شود که به علت مواد سمی تولید شده توسط عوامل عفونی مثل باکتری، ویروس یا قارچ‌ها و یا به دلیل سیستم دفاعی ضعیف بوجود می‌آید.   منبع: سیمرغ 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: عفونت عفونت ادراری سلامت مردان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۵۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت

ویتامین B12 در گوشت قرمز، محصولات لبنی و مکمل های مختلف برای عملکرد بهتر مغز و جلوگیری از کم خونی وجود دارد و همچنین می تواند آلوده کننده های پوستی، باکتری ها و التهاباتی مثل جوش ها را از بین ببرد و باعث تغییر در فعالیت باکتری هایی می شود که روی سطح پوست ایجاد خواهند شد. 

همانطور که می دانید آکنه ها فقط مخصوص جوانان و نوجوانان نیستند. در حقیقت بیشتر ما در برهه ای از زندگی با آن درگیر می شویم. تخمین زده شده است که 80 درصد از مردم دنیا بین سنین 11 تا 30 سال ، با این آکنه ها مواجه می شوند.

بدترین قسمت قضیه اینجاست که بسیاری از افراد در دهه 40 و 50 زندگی می کنند، هنوز هم با آکنه ها درگیر هستند. از آن جایی که این آکنه ها کاملاً طبیعی هستند اما افراد اصلاً دوست ندارند که آن ها را تحمل کنند و همچنین دانشمندان نیز هنوز نمی دانند که علت اصلی ایجاد آکنه چیست و چگونه می توان از آن پیشگیری کرده و یا آن را درمان کرد.

به گزارش نمناک، طبق مطالعاتی که نتایج آن را در این بخش می خوانید مشخص شد که اثر التهابی ویتامین B12 بر روی همه افراد مشابه و به یک میزان نیست و بلکه حتی ممکن است برای برخی افراد موجب رفع آکنه نشود.

ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت 

هویینگ لی یک مولکول شناس در دانشگاه لس آنجلس کالیفرنیا همراه با تیمش تصمیم گرفتند که روی سطح بالای ویتامین B12 تمرکز کنند و تحقیقات خود را بر مبنای تجربیات شش دهه گذشته قراردادند و مواردی را در این شش دهه مورد بررسی قرار دادند.

تقریباً تعداد زیادی از افرادی که ویتامین B12 مصرف می کردند، با آکنه روبه رو بودند . اولین چیزی که به تشخیصش پرداختند، بررسی راه عبوری مولکول هایی بود که ویتامین B12 در پوست تولید می کردند و باعث ایجاد آکنه می شدند.

سپس این راه های عبوری مولکولی را بین افرادی که پوست سالم داشتند و افرادی که مستعد آکنه بودند، مقایسه کردند . آن ها به این نتیجه دست یافتند که ترکیب های زیستی ویتامین B12 در افرادی که مستعد آکنه هستند، نمی تواند تنظیمات خوبی را در مسیر عبور این مولکول ها فراهم کند اما افراد با پوست سالم به خوبی از پس این کار بر می آیند .

در مرحله بعد تصمیم گرفتند که روی تاثیر افزایش مصرف ویتامین B12 از منابع بیرونی بر روی سطح ویتامین B12 تولید شده در باکتری پوست تحقیق کنند. آن ها 10 نفر داوطلب با پوست سالم برای این تحقیق را انتخاب کردند و خواستند که تزریق ویتامین B12 را انجام دهند.

 در این آزمایش ، جنیفر عبسی گزارش کرد که محققان به اثبات رساندند که مکمل B12، مسیر عبور مولکول هایی که درگیر ترکیب سازی ویتامین هستند را سرکوب می کند. در حقیقت این ژن ها در افرادی که آکنه بیشتری دارند ، کمتر یافت می شود و بنابراین به نتیجه رسیدند که مصرف بالای ویتامین B12 می تواند باعث افزایش باکتری در پوست شود و تولید مولکول های مقابله گر را کاهش دهد و نا تعادلی را در پوست ایجاد کند که باعث ایجاد آکنه خواهد شد. 

طبق مطالعاتی که در مجله های علمی چاپ شده است، یکی از شرکت کننده ها توانست بعد از گذشت یک هفته از تزریق ویتامین B12 با ناپدید شدن آکنه ها روبرو شود.

زمانی که هویینگ لی و تیم او به آزمایش ژن های ایجاد کننده مسیر عبوری مولکولی در این فرد پرداختند، به این نتیجه رسیدند که افراد دیگر هم چهارده روز بعد از تزریق با از بین رفتن آکنه هایشان مواجه شدند. این تیم تمام ژن ها را در آزمایشگاه ها مورد بررسی قرار دادند. 

باکتری ها از طریق تولید ترکیباتی به نام پورفیرین پاسخ می دهند که باعث افزایش انواع التهاب می شود و ظاهر آکنه را بدتر خواهد کرد.

خانم لی گفت:

جالب اینجاست به این نتیجه رسیدیم که ارتباط پنهانی بین ویتامین B12 و تولید باکتری توسط پوست وجود دارد اما قبل از این که تصمیم به کنار گذاشتن مکمل ها و هر ماده غذایی که سرشار از ویتامین B12 می باشد ، مثل ماهی، گوشت قرمز، تخم مرغ و غیره بگیرید ، باید به یاد داشته باشید که این تحقیق در وسعت کمی انجام شده و هنوز اثباتی برای این قضیه وجود ندارد.

در آخر علاوه بر رعایت تمام نکات بالا، برای کاهش اکنه می توانید چندین نکته را در نظر بگیرید.

عبارتند از :  قرار نگرفتن مداوم در برابر نور خورشید  استفاده از کرم ضد آفتاب  کاهش استرس و اضطراب  خودداری از غذاهای چرب  کاهش مصرف قند و شکر کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟