Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روز‌ها به هر عرصه‌ای که در جامعه نگاه می‌کنیم رد پای جوانان دهه شصتی را می‌بینیم که با ورود به بخش‌های مختلف توانسته اند، خوش بدرخشند. جوانانی صاحب ایده که با علم و توانایی سعی در نقش آفرینی موفق و موثر در جامعه را دارند.

دانیال عبادی هم یکی از همان دهه شصتی‌های موفقی است که نه تنها در حرفه اصلی خود یعنی بازیگری توانسته جایگاه قابل دفاعی را کسب کند و کارنامه بسیار درخشانی دارد بلکه در سایر حوزه‌ها هم ورود کرده و در عرصه ورزش و اجرا هم دستی بر آتش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که در حال حاضر دانشجوی مقطع دکتری رشته بازرگانی است، پیش از آنکه خود را یک بازیگر بداند اذعان می‌کند که از کودکی ورزش را دنبال کرده و در برخی رشته‌ها مثل کاراته به صورت حرفه‌ای فعالیت کرده است.

دانیال عبادی بیشتر به واسطه نقش آفرینی‌هایی که در فیلم‌های سینمایی داشته در ذهن مخاطب جا باز کرده و این شب‌ها با یک مسابقه تلویزیونی مهمان مخاطبان سیماست. به بهانه اجرای مسابقه «هفت درسه» که از قاب جادویی تلویزیون پخش می‌شود به سراغ دانیال عبادی رفتیم و با او به گفتگو نشستیم.

چگونه برای اجرای مسابقه «هفت درسه» انتخاب شده اید؟

با آقای بای تهیه کننده و کارگردان مسابقه «هفت درسه» از قدیم آشنایی داشتم وسال‌های قبل قرار بود با هم یک فیلم سینمایی کار کنیم که به دلایلی این اتفاق نیفتاد تا اینکه در مرحله پیش تولید «هفت درسه» با من تماس گرفتند و پیشنهاد همکاری دادند تا کار اجرا انجام دهم. با توجه به سابقه حضورم در عرصه‌های ورزشی و اطلاع جناب بای از این موضوع و اینکه از نظر من این کار یک مسابقه کاملا اکتیو با شور و هیجان بالابود این همکاری حاصل شد.

 اولویت این روز‌های شما اجرا است؟

واقعیت این است که من ادعایی در حوزه اجرا ندارم و مجری نیستم. من فقط همه تلاشم را انجام می دهم  تا به عنوان یک بازیگر، به خوبی اجرا کنم. من یک بازیگرم ودر هر پروژه‌ای نقشی را ایفا می‌کنم و این جا هم بنا دارم که  اجرا را بازی کنم و قراردادی هم که برای من نوشته شده مجری – بازیگر است.

بسیاری از منتقدان حوزه سیما به ورود بازیگران به اجرا نقد‌های جدی وارد می‌کنند و به آن معترض هستند، شما هم با این  انتقاد‌ها روبرو بوده‌اید؟

بسیاری از مجریان خوش‌نام سیما از دوستان خوب من هستند و بعد از پخش قسمت های اول مسابقه با من تماس گرفتند و انرژی‌ خوب به من منتقل کردند و  بیشتر از جانب اهالی رسانه تشویق شدم هنوز نظرات منفی و منتقدانه دریافت نکرده ام و با راهنمایی‌های به جا و سنجیده دوستانم هر بار تلاش کردم بهتر از قبل مسابقه را اجرا کنم.

من تنها سعی کرده‌ام طبق قرارداد نقش مجری را بازی کنم البته سختی‌هایی هم دارد که امیدوارم از پس آن بر آیم و در نهایت اتفاقی که باب طبع مخاطب باشد، رخ بدهد.

اجرا را در این مسابقه تجربه می کنید؟

دقیقاً. انسان به هر زمینه‌ای که ورود می‌کند باید به هوش باشد و پله‌پله از تجربیاتش پند بگیرد.قدم اول در هر کاری پر از آزمون و خطا است و برای رسیدن به موفقیت محض، هر کس باید از آموخته‌های علمی و تجربی‌اش به بهترین نحو بهره بگیرد.

من معتقدم یک بازیگر و یا مجری حرفه‌ای هر بار که جلوی دوربین می‌رود نکات تازه‌ای را می‌آموزد و بدون شک هنری که امروز ارائه می‌دهد با آنچه دیروز ارائه داده متفاوت است. حالا من در نقطه‌ای ایستاده‌ام که تجربه می‌کنم و اگر سابقه ۱۰ اجرا را داشته باشم برای اجرای یازدهم از آن ده بار استفاده خواهم کرد.

تا چه اندازه از این تجربه رضایت دارید؟

خدا را شکر من و همه گروه «هفت درسه» تمام تلاشمان را انجام می‌دهیم و برای موفقیت و دیده شدن برنامه از هیچ چیزتلاشی مضایقه نمی کنیم. «هفت درسه» یک مسابقه مهیج تلویزیونی است که بیننده را پای تصویر می‌نشاند و اینطور نیست که کسی بخواهد محتوای برنامه را با گوش کردن به آن متوجه شود.

در میان برنامه‌ها و مسابقات زیادی که از صدا و سیما پخش می‌شود، حُسن بزرگی است که یک مسابقه به معنای واقعی مسابقه تلویزیونی باشد و به گونه‌ای ساخته شود که تنها با تماشای آن بشود در جریان روند مسابقه قرار گرفت و از این رو ارتباط تصویری با مخاطب برقرار کرد.

منظور از برقراری ارتباط تصویری خوب با مخاطب چیست؟

«هفت در سه» تمام آمادگی بدنی، جسمانی، فیزیکی و ذهنی شرکت کنندگان را محک می‌زند و به چالش می‌کشد. متأسفانه در عصر حاضر همه چیز به سمت فضای مجازی کشانده شده و بیشتر آدم‌ها پشت کامپیوترها، تبلت‌ها و تلفن همراهشان هستند. افراد پشت این دستگاه‌ها می‌نشینند و کار می‌کنند و درس می‌خوانند و حتی سفارش غذا می‌دهند و تفریح می‌کنند. تحرک و پویایی به تدریج کمرنگ شده و متاسفانه  این خطر به مرور حتی فراموش می شود. حدیثی از معصومین داریم که می‌فرمایند«عقل سالم در بدن سالم است».

من به شخصه منکر این فضای مجازی نیستم اما حرف من این است که باید در کنار آن آمادگی جسمانی و ورزش هم جایگاه خودش را حفظ کند گاهی شرکت کنندگانی داریم که به لحاظ ذهنی فکر می‌کنند، می‌توانند همه مراحل را به سرعت پشت سر بگذارند، اما وقتی پا به میدان می‌گذارند، می‌بینند این طورنیست. چون این ذهن آن‌ها است که فکر می‌کند آمادگی دارد اما به لحاظ جسمی متاسفانه بدن آنها این توانایی را ندارد و این دقیقا همان نقطه قوت مسابقه «هفت در سه» است همان تلنگری که به افراد می‌زند و می‌گوید آمادگی ذهنی دلیلی برای آمادگی فیزیکی نیست و لطفا به دنبال آمادگی فیزیکی و جسمانی خود بروید. این موضوعی است که در قالب مسابقه به بیننده ارائه می‌شود و می‌تواند با وی ارتباط برقرار کند.

خلاصه‌ای از مسابقه و مراحل آن را بفرمایید؟

«هفت در سه» سه مرحله دارد.مرحله اول، مرحله مقدماتی است در این مرحله یک تونل با نور‌های بلک لایت تعبیه شده که برخی موانع و سکو در آن قرار دارد و ۳ شرکت کننده در هر قسمت وارد آن می‌شوند و باید با حرکات ورزشی و پارکور از آنها عبور کنند. لازمه عبور از این مرحله آمادگی جسمانی است و اگر کسی نتواند از موانع عبور کند تیراندازانی هستند که به هوگو آنها شلیک می‌کنند. اگر تیری به شرکت کنندگان برخورد نکند وارد مرحله دوم که مرحله اصلی مسابقه است، می‌شوند.

در این مرحله هفت درب با هفت اتاق و هفت بازی متفاوت خواهیم داشت. هر اتاق سه جایزه مخصوص دارد که دو جایزه آن قطعات و پازل است و اگر هر شرکت کننده بتواند هفت اتاق را پشت سر بگذارد و جایزه را به دست بیاورد و پازل را کامل کند، می‌تواند به فینال راه یابد.

در نهایت هشت فینالیست، دو به دو با هم به رقابت می‌پردازند و دست آخر یک نفر برنده جایزه ۵۰ میلیونی مسابقه خواهد بود و هر یک از این مراحل آمادگی بدنی، ذهنی، غافلگیری، تمرکز و دقت بالایی را می‌طلبد.

شرکت کننده‌ها را چگونه انتخاب می‌کنید؟

هدف ما از همان ابتدا این بود که از همه اقشار جامعه در برنامه حضور داشته باشند.از سلبریتی‌های سینمایی، ورزشی، و موسیقی گرفته تا سایر افراد با هر علم و دانش و از هر طبقه‌ای از جامعه.

دوربین مسابقه «هفت درسه» به سطح تهران و شهرستان می‌رود و افرادی را برای حضور در برنامه هر هفته از مردم عادی انتخاب می‌کند این هم یکی دیگر از ویژگی‌های متمایز «هفت درسه» با سایر برنامه‌هاست و فیلمی که از شرکت کننده‌ها ضبط شده در تیتراژ ابتدایی به بیننده‌های برنامه نشان می‌دهیم.

«هفت درسه» مقید به چه استاندار‌هایی دانست؟

مسابقه ما به صورت سوال و جواب نیست که من به عنوان مجری از یک تعداد شرکت کننده سوالاتی را بپرسم که فقط شرکت کنندگان را درگیر چالش ذهنی کنم، مسابقه «هفت در سه» علاوه بر سوال و جواب پایبند به استاندارد‌های مشخصی است که از جمله آنها می‌توان به آمادگی جسمانی، ذهنی و تمرکز و غافلگیری شرکت کنندگان آن اشاره کرد همچنین مراحلی که طبق نظر کارگردان و اتاق فکر برنامه طراحی شده قالب مشخصی دارد که کار را به لحاظ بصری در درجه بالایی از کیفیت قرار می‌دهد که  این چیز کمی نیست.

در فاز دوم «هفت درسه» هم حضور خواهید داشت؟

هنوز هیچ چیز مشخص نیست. اول باید ببینیم فاز دوم ساخته می‌شود یا نه که  اگر این اتفاق بیفتد با عوامل صحبت خواهیم کرد.

بازخورد‌هایی که از مردم ومخاطبان برنامه گرفتید، چطور بوده است؟

لطف مردم همیشه شامل حال من بوده و به مرور نظرات خوبی را از آنها و از همکاران خودم گرفته‌ام هر چند همان طور که اشاره کردم هنوز در اجرا در حال تجربه کردن و یاد گرفتن هستم.

 فیلم اکران نشده دارید؟

بله. چهار فیلم سینمایی به نام‌های«عطر شیرین، عطر تلخ»،«فرمول ۱۳»، «دویدن در شب» و«زن پری»هست که هنوز اکران نشده و در حال حاضر دو پیشنهاد دارم که صحبت‌های اولیه انجام شده و یکی از آنها را انتخاب خواهم کرد که بعد از اتمام مسابقه «هفت درسه» در آن حضور خواهم داشت.

درحوزه نمایش خانگی پیشنهادی نداشتید؟

پیشنهاد داشتم، اما هر کدام به دلایلی اتفاق نیفتاده است اخیراً قرار بود در یکی از سریال‌های  نمایش خانگی که منتشر شده حضور داشته باشم که به دلیل عدم هماهنگی این امر محقق نشد.

 به  ایفای نقش در شبکه نمایش خانگی علاقه دارید؟

 ما بازیگر هستیم و مهم نیست چه کاری انجام می‌دهیم بلکه آنچه اهمیت دارد این است که کارمان را تمام و کمال و به درستی اجرا کنیم.

من هم از این قاعده مستثنی نیستم و تلاش می‌کنم بهترین کار را ارائه دهم و به طبع پیشنهادی را که دوست داشته باشم، می‌پذیریم و سر کار می‌روم.

اینکه بعضی از کار‌های سینمایی‌تان اکران نشده را به حساب بدشانسی می‌گذارید؟

به هیچ وجه. من معتقدم حتماً قسمت و حکمتی هست و هیچ وقت هیچ چیز را به حساب بخت و اقبال نمی‌گذارم.

چرا از سینما فاصله گرفته‌اید؟

من مدتی از سینما دور بودم و علت اصلی آن هم تحصیل و دانشگاه بوده است و در حال حاضر دانشجوی دکترای رشته بازرگانی هستم.

برای سریال‌های تلویزیونی و نمایش‌های تئاتر پیشنهاد دارید؟

همان طور که عرض کردم اگر کار خوب باشد آن را می‌پذیرم و در آن ایفای نقش می‌کنم. حالا چه در سینما باشد، چه در تئاتر و چه در تلویزیون.

وضعیت سینمای امروز را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

به نظرم خوب است.

سال‌ها پیش در مصاحبه‌ای گفته بودید سینما جلوی ستاره شدن بازیگران را می‌گیرد

من گفتم سیاست‌های سینما جلوی ستاره شدن را می‌گیرد و نه خود سینما.از طرفی من راجع به وضعیت فعلی سینما صحبت می‌کنم و می‌گویم خوب و قابل قبول است. امروز سینما را نمی‌شود با گذشته آن مقایسه کرد چرا که هر چیزی مقطعی دارد. فیلمی را سراغ دارید که در یکی دو سال گذشته توانسته باشد ۴ میلیارد به فروش برود، در حالی که امروز فیلم‌هایی هستند که ۳۵ میلیارد هم فروش می‌روند پس نمی‌شود امروز را با دیروز مقایسه کرد البته این موضوع ربطی به بالا رفتن دلار و شرایط اقتصادی ندارد چرا که گرانی و شرایط اقتصادی چند ماه است که به این شکل درآمده اما ما در سال گذشته هم شاهد فیلم‌هایی بودیم که فروش ۲۰ میلیاردی داشتند.

چرا همیشه سینما در نوسان است و پیرامون آن اتفاقات ریز و درشت رخ می‌دهد؟

کل تاریخ سینما فصل‌های مختلفی دارد زمانی بهترین فیلم‌های سینما فیلم‌های فارسی بود اما در مقطعی شاهد فیلم‌های ضد قهرمان مانند قیصر و گوزن‌ها بودیم. در مقطعی هم سینمای بدنه روی کار آمد و زمانی هم تئاتری‌ها در سینما حضور موفقی داشتند که این نشان می‌دهد فصل به فصل تاریخ سینما سلایق مختلفی را تجربه کرده و این امر بر شیوه کار و فعالیت بازیگران هم تأثیر گذاشته است.

به طور کل می‌توانم بگویم زمانی که سینما خوب می‌فروشد و فیلم‌ها یکی پس از دیگری در فروش رکورد می‌زنند یعنی حال سینما خوب است.

سینما یک صنعت است هر صنف کاری که صنعت دارد پشت آن ترنول مالی است و زمانی که چرخه مالی به جریان می‌افتد یعنی حال آن صنف خوب است.زمانیکه تهیه کنندگان برگشت مالی خوبی دارند می‌توانند دوباره فیلم بسازند و عوامل و بازیگران بی‌وقفه دعوت به کار می‌شوند یعنی چرخه ادامه دارد و شرایط سینما قابل قبول است.

شاهد فیلم‌هایی روی پرده سینما هستیم که رضایت بخش نیستند و به لحاظ فنی و کیفی در سطح پایینی قرار دارند

نباید با نگاه صفر و صدی به فیلم‌ها امتیاز دهیم. اینکه بگوییم یک فیلم خوب و یک فیلم بد است اشتباه است. هر فیلمی به ذائقه طیفی از مخاطبان نزدیک و از  سلیقه برخی دیگر دور است.فیلمی که فروخته نمی‌شود با سلیقه مخاطبان فاصله دارد وگرنه فیلم بدی نیست.

در ضمن اگر فیلم‌ها با کیفیت‌های پایین ساخته می‌شوند باعث می‌شود که فیلم‌های درجه یک بیشتر بدرخشند و مورد توجه واقع شوند.

با توجه به مشغله‌هایی که دارید، فیلم هم می‌بینید؟

بله. اکثر فیلم‌هایی که ساخته می‌شوند را می‌بینم و حتی اگر در جشنواره و سینما موفق نشوم فیلم را ببینم در خانه تماشا می‌کنم.

حضور بازیگران جدید را چطور ارزیابی می‌کنید؟

بازیگران با سواد و موفقی پا به عرصه سینما گذاشته‌اند. این روز‌ها نوید محمدزاده بسیار خوش می‌درخشد و به زعم من یک اتفاق است.

در فضای مجازی فعالیت دارید؟

خیلی اهل فضای مجازی نیستم، اما بد هم نیست به هر حال در هر دوره‌ای یک چیز‌هایی اجبار می‌شود و می‌بینی که معیار انتخاب‌ها به آن سو می‌رود. پس اگر از این معیار‌ها عقب بمانی لطمه می‌خوری و از فضای کار دور می‌مانی به همین دلیل فضای مجازی را در حدی که شغلم ایجاب می‌کند، دنبال می‌کنم.

کامنت‌ها و نظرات بازیگران و سلبریتی‌ها در فضای مجازی روی اذهان مردم تأثیر زیادی دارد در این خصوص بفرمایید؟

به نظر من باید این نظرات را تفکیک کرد، برخی نظراتی که سلبریتی‌ها می‌دهند در واقع دلی است یعنی آنچه را که در جامعه اتفاق می‌افتد یا هر اتفاقی که پیش می‌آید نسبت به آن در لحظه واکنش نشان می‌دهد و آن را به اشتراک می‌گذارند که در این مورد نظرات نباید زیاد تبعاتی را در نظر گرفت و تبعاتی ندارد اما برخی نظرات هم هست که از روی سناریو از قبل تعیین شده داده می‌شود و درپی آن واکنش‌ها را پیش بینی می‌کند وبرای آن جوابیه دارد، به همین دلیل نباید همان لحظه نسبت به آنها واکنش نشان داد البته با توجه به هجمه آدم‌های مختلف و طرز تفکرات گوناگون در فضای مجازی این طور نیست که همیشه همه با نظر شما موافق یا مخالف باشند.

نظرتون درباره اسامی که نام می‌برم بفرمایید؟

شهاب حسینی: یکی از شریف‌ترین آدم‌هایی است که در زندگی دیده‌ام و خیلی دوستش دارم. جا دارد همین جا از محبتی که به من داشت برای ورودم به عرصه سینما یاد کنم.

بهرام رادان: بسیار حرفه‌ای و کار بلد است.

محمدرضا گلزار: دوست خوبی است.

تهمینه میلانی: از بهترین دوستان من در سینماست

 کریمی: از انسان‌های با شرافت روزگار است و من در سینما خود را مدیون ایشان می‌دانم.

ارتباطتان با اهالی رسانه چگونه است؟

دوستان رسانه‌ای پر تلاشی دارم که اگر زحمت این عزیزان نباشد کار ما انعکاسی نخواهد داشت.

چه سوژه‌هایی در سینمای امروز بیشتر جواب می‌دهد؟

ما در جامعه سینمایی‌ تهیه کننده‌ها و کارگردانان باهوشی داریم که نیاز جامعه را به درستی تشخیص می‌دهند و فیلم‌ها را بر اساس همین نیاز می‌سازند. شایدالان در شرایط فعلی جامعه بیشترین و مهمترین خواسته مردم ما خنده و شادی و سرگرمی باشد از این رو می‌بینیم فیلم‌های کمدی مورد توجه هستند و آثاری که ساخته می‌شوند چون منطبق با نیاز مردم است خوب می‌فروشد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: جامعه ذهن تلویزیون فیلم سینمایی بازی رسانه دوربین شکر صدا و سیما فضای مجازی تلفن رقابت موسیقی علم و دانش تئاتر دلار گرانی شرایط اقتصادی صنعت شادی بازیگر سینما و تلویزیون دانیال عبادی مجری تلویزیونی هفت در سه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۶۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه‌ می‌کشند ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟   هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.   قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بارها شنیده شده و نمودهای عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.   ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیازهای واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض‌ جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...   اینها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.   در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه‌ می‌کشند ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟   در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟   در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟   مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند! کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • شوخی محمدرضا گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی
  • در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • شوخی گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی
  • روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • خبر قدرت پهپادی ایران دنیا را برد، سلبریتی‌ها را خواب/ لسانی: ساختمان برند سلبریتی‌ها از هنجارشکنی شکل می‌گیرد
  • مهیج‌ترین هفته فصل لیگ برتر را دیدیم
  • افزایش آمار این عمل زیبایی ۳۰۰ میلیونی!
  • تاکید بر مشارکت مردمی در اجرای طرح عفاف و حجاب
  • عربستان ۴ سلبریتی جنجالی‌اش را نقره‌ داغ کرد