Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان استاد حوزه و دانشگاه، امروز ۱۸ مهرماه در همایش یاوران رسانه‌ای اربعین اظهار داشت: حضرت سیدالشهدا (ع) با شهادت پیام اسلام را رسانه‌ای کرد، زیرا کربلا و عاشورا از جنس رسانه است.

وی با بیان اینکه اقدام حضرت زینب (س) پس‌از واقعه عاشورا یک‌فعالیت رسانه‌ای بود، گفت: امروز اهالی رسانه وظیفه خطیری دارند؛ چرا که باید پیام اجنماع بزرگ پیاده‌روی اربعین را به جهانیان ‌منعکس ‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استاد حوزه و ‌دانشگاه خاطرنشان کرد: غریب‌ترین پدیده بزرگ عالم عاشورا و هم‌اکنون این غربت در اربعین است. حماسه اربعین هنوز انتقال پیدا نکرده و بهترین اقدامات ما در ادبیات بوده است که البته هنوز جهانی نشده است.

حجت‌الاسلام پناهیان با اشاره به نحوه انعکاس اربعین گفت: جهان غرب تشنه شنیدن داستان اربعین است، اما متاسفانه این امر هنوز برای بسیاری از مسؤولان کشور هم شناخته شده نیست؛ چه برسد به مردم کشورهای غربی. متأسفانه دین ما به خوبی معرفی نشده است. اگر ما طلبه‌ها درست وظیفه خود را انجام داده بودیم تلقی افراد از عزاداری امام‌حسین (ع) فعالیت و ‌عزاداری در شأن آن حضرت بود.

وی با بیان اینکه دین‌ ما دین اشاره است، افزود: هر قدم پیاده‌روی به سمت امام حسین (ع) ثواب حج را دارد. برخی منتظرند اربعین شرعا واجب شود که باید گفت این افراد دین‌ و اصل دین را نفهمیده‌اند. زیارت امام حسین (ع) از واجبات است.

حجت‌الاسلام پناهیان با انتقاد از پرداخت حق بیمه برای ویزای اربعین گفت: دولت باید لیاقت داشته باشد افرادی که در این راه مجروح می‌شوند به صورت رایگان درمان کند و نباید نیازی به داشتن بیمه باشد. اگر ترویج اربعین نباشد فلسفه حاکمیت دینی چیست؟ برخی می‌گویند هزینه‌های مرز را برای توسعه مرزها می‌گیریم، اما مگر دولت گداست که این پول را از مردم بگیرد. من می‌دانم وزیر کشور از طرفداران اربعین است. اما دولت به چه دلیل برای زلزله‌زدگان باید هزینه کند؟ برای نجات خلق و رشد معنوی کشور. پس برای اربعین که مقدمه آن است نیز باید هزینه شود.

وی افزود: کجا قرار است کار فرهنگی صورت گیرد که به اندازه اربعین ثمر داشته باشد؟ آیا دولت بودجه فرهنگی ندارد؟ نهادها و دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه باید بودجه فرهنگی خود را برای اربعین صرف کنند، اما برای زائران اربعین کم‌تر از مسافران آنتالیا هزینه می‌کنیم.

حجت‌الاسلام پناهیان به لزوم هزینه‌کرد برای ترویج دین اشاره کرد و گفت: دولت باید برای توسعه دین و معنویت هزینه کند. ما نباید طوری عمل کنیم‌که قوانین خودساخته و عقب‌مانده غرب در پیاده‌روی اربعین پیاده شود، بلکه باید به‌ فکر نوآوری باشیم.

وی به افزایش هزینه اربعین اشاره کرد و افزود: امام صادق (ع) درباره زیارت امام حسین (ع) می‌فرمایند: اگر مردم بدانند چقدر خیر در زیارت اربعین است با شمشیر جنگ ‌می‌کنند برای رفتن به زیارت امام حسین (ع)، و اموال خود را می‌فروشند تا به این زیارت مشرف شوند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: پناهیان زائران اربعین حق بیمه صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۶۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی

سید علی موسوی مدنی گفت: هم‌اکنون به‌طور متوسط ماهانه ۵۰۰ میلیارد تومان توسط تامین اجتماعی استان در ۲ بخش بیمه‌ای و درمان قم هزینه می‌شود.

مدیرکل تامین اجتماعی قم عنوان کرد: علی‌رغم چالش‌های موجود در وصول منابع بیمه‌ای، با تدابیر اتخاذ شده در پرداخت تعهدات کوتاه‌مدت و بلندمدت تامین اجتماعی در قم تاخیر نداشته‌ایم که این مساله یک گام بزرگ در راستای ارائه خدمات به‌موقع است.

موسوی مدنی با اشاره به این‌که سازمان تامین اجتماعی یک سازمان درآمد هزینه است و بدون دریافت حتی یک ریال از سوی دولت اداره می‌شود، ادامه داد: وصولی به‌موقع، ضامن پرداخت به‌موقع تعهدات بیمه‌ای و درمانی و به‌خصوص پرداخت مستمری به بازنشستگان، از کارافتادگان کلی و بازماندگان است.

به گفته موسوی مدنی، خدمات‌رسانی به جامعه هدف سازمان تامین اجتماعی در قم از طریق چهار شعبه اصلی، ۲ شعبه اقماری و پنج واحد کارگزاری انجام می‌شود.

جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قم افزون بر ۸۴۸ هزار نفر می‌رسد که از این تعداد، ۲۶۱ هزار و ۱۹ نفر بیمه شده اصلی و ۶۴ هزار و ۲۷۲ نفر مستمری‌بگیر اصلی هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ارز حج ۱۴۰۳ تأمین شد
  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است
  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی در حوزه زیرساخت های اربعین
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • درآمد پیش‌کش؛ کارت خبرنگاری بدهید!
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی