Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار مراغه گفت: با استفاده از ظرفیت‌های گردشگری و سرمایه گذاری بخش خصوصی در این شهرستان می‌توان مراغه را به قطب گردشگری و اقتصادی شمال‌غرب کشور تبدیل کرد. ۱۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۰ استانها آذربایجان شرقی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مراغه، حمیدشکری امروز درنشست گردشگری این شهرستان که با حضورسرمایه گذاران این بخش برگزار شد با تاکید برضرورت استفاده از ظرفیت‌های گردشگری و طبیعی در این شهرستان اظهار داشت: شهرستان مراغه دارای 530 اثرتاریخی و گردشگری ثبت شده است که می‌توان با استفاده از این پتانسیل مراغه را به قطب گردشگری در شمالغرب کشور تبدیل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وجود آثار تاریخی وطبیعی در این شهرستان زمینه را برای ایجاد منطقه گردشگری در شمالغرب کشور فراهم کرده و در این راستا برای رسیدن به این هدف بزرگ که موجب رونق اقتصادی و گردشگری در این شهرستان خواهد شد همه دستگاه‌های اجرایی باید همکاری‌های لازم را باسرمایه گذاران بخش خصوصی داشته باشند.

فرماندار مراغه در ادامه با اشاره به نقش مهم بخش خصوصی در توسعه زیرساخت‌های گردشگری در این شهرستان اظهارکرد: با استفاده از ظرفیت‌های مهم بخش خصوصی و سرمایه گذاران می‌توان این شهرستان را در منطقه به یک شهر گردشگری تبدیل کرد.

وی تصریح کرد: ایجاد مراکز گردشگری و اسکان برای مسافران یکی از مهم‌ترین برنامه‌های مدیریت شهری این شهرستان در حوزه گردشگری بوده و باید دستگاه‌های اجرایی در راستای تبریز 2018 اقدامات لازم را انجام دهند.

شکری ادامه داد: کارگروه‌های تخصصی در این شهرستان می‌تواند با استفاده از حرکت‌های غیردولتی و غیرانتفاعی زمینه را برای توسعه بخش گردشگری با جذب سرمایه گذار و به دنبال آن ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان جویای کار در این شهرستان را فراهم کند.

وی اضافه کرد: بکارگیری رویکرد پروژه محور در این کارگروه‌های تخصصی و انجمن‌ها موجب تقویت سرمایه گذاران به مشارکت در طرح‌های گردشگری این شهرستان می‌شود.

توسعه گردشگری در مراغه نیازمند مشارکت مردم و بخش خصوصی است 

حمید شکری در ادامه با اشاره به تدوین طرح جامع گردشگری با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و میراث فرهنگی در این شهرستان اظهارکرد: طرح جامع گردشگری با هدف شناسایی نقاط مهم گردشگری و ایجاد و احداث مراکز خدماتی برای گردشگران در مراغه تدوین می‌شود.

وی گفت: تدوین طرح جامع گردشگری، تعریف طرح‌های اولویت دار در این بخش توسط هیئت امنا و کارگروه گردشگری در مرکز حمایت از سرمایه گذاری روند جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی را در این بخش تسریع می‌کند.

فرماندار مراغه در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های مهم گردشگری در این شهرستان گفت: شهرستان مراغه دارای 530 اثر تاریخی و گردشگری بوده و توسعه آن نیازمند مشارکت مردم و کلیه دستگاه‌های اجرایی است.

انتهای پیام/ ت

R7887/P1336/S6,47/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۶۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سراب سفره کوه سلسله

ایسنا/لرستان سراب زز یکی از زیباترین سراب‌های شهرستان سلسله که همواره پذیرای گردشگرانی از سراسر کشور است.

سراب زز در روستای جوانمرد در پنج کیلومتری شهر الشتر در یک منطقه سرسبز و دیدنی قرار دارد.

این سراب یکی از مناطق گردشگری پربازدید شهرستان سلسله محسوب می‌شود که از کوه سفره سرچشمه گرفته و پس از مشروب کردن قسمتی از زمین‌های اطراف وارد رودخانه هنام می‌شود.

مردم روستای جوانمرد به‌واسطه آب گوارای سراب زز اغلب زمین‌های خود را به کشت خیار اختصاص داده‌اند و خیار خوش‌طعم جوانمرد در اغلب بازارهای فروش لرستان و حتی استان‌های دیگر کشور طرفداران خاص خود را دارد.

عطا حسن‌پور مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان در خصوص این سراب می‌گوید: با توجه به آب‌وهوای لرستان و پراکندگی جغرافیای طبیعی این استان، در فصول مختلف سال پذیرای گردشگران هستیم.

وی افزود: با توجه به این گستردگی و حجم بالای مسافران و گردشگران، باید توسعه متوازن در خدمات‌رسانی به اماکن گردشگری انجام شود.

این مسئول گفت: از این‌رو با برنامه‌ریزی انجام شده توانسته‌ایم خدمات گسترده‌ای را در اغلب مراکز گردشگری طبیعی استان ارائه کنیم.

وی ادامه داد: جهت رفاه حال گردشگران و به‌منظور مدیریت مناطق گردشگرپذیر، تأسیسات زیربنایی از قبیل آب آشامیدنی، راه دسترسی، سرویس بهداشتی، سکوهای پیک‌نیکی و ... در مناطق گردشگر پذیر ایجاد شده است.

او اضافه کرد: سراب زز نیز به‌عنوان یکی از پرمخاطب‌ترین جاذبه‌های گردشگری طبیعی در شهرستان سلسله و با فاصله کمی از مرکز استان واقع شده است.

او گفت: در همین راستا و به‌منظور بهره‌برداری بهینه از جاذبه‌های گردشگری سراب زز در سال‌های اخیر، تأسیساتی از قبیل سرویس بهداشتی، نمازخانه، سکوی گردشگری، آلاچیق و محوطه‌سازی احداث شد.

حجت اله عباسیان معاون گردشگری لرستان نیز از اقدامات گسترده برای توسعه گردشگری متوازن در همه نقاط استان خبر داد و گفت: شهرستان سلسله به دلیل آب‌وهوا و طبیعت بکر، از نقاط گردشگر پذیر در فصل تابستان است.

وی افزود: در این شهرستان، علاوه بر سراب زز، سراب کهمان نیز به‌عنوان مقصد گردشگری میزبان گردشگران زیادی از سراسر استان و سایر استان‌ها است.

او اضافه کرد: برای رفاه حال گردشگران در سراب کهمان سلسله، آبخوری جهت رفاه حال گردشگران احداث شده است.

عباسیان تصریح کرد: همچنین برای رفاه حال گردشگران و مسافران در ورودی شهر الشتر (مرکز شهرستان سلسله) نمازخانه و سرویس بهداشتی احداث شده و برای توسعه اقتصادی و رونق صنایع‌دستی این شهرستان، غرفه‌های صنایع‌دستی احداث شده است.

این مسئول اضافه کرد: همچنین در تپه شهدا سلسله نیز سرویس بهداشتی پیش‌ساخته ۱۰ چشمه‌ای احداث شده است.

ناظر پروژه بهسازی سراب زز نیز در این باره گفت: با هدف ارائه خدمات به گردشگران، زیرساخت‌های گردشگری در این منطقه ایجاد شده است.

رامین ابراهیمی افزود: در این فصل از اقدامات عمرانی به‌منظور رفاه حال گردشگران و بازدیدکنندگان جاذبه گردشگری سراب زز در شهرستان سلسله؛ بهینه‌سازی سرویس‌های بهداشتی، آب‌رسانی و تأمین آب شرب و تکمیل محوطه‌سازی تأسیسات موجود در دستور کار قرار دارد.

او اضافه کرد: در سنوات گذشته در این مجموعه گردشگری این اداره سرویس بهداشتی، نمازخانه، سکوی گردشگری، آلاچیق، محوطه‌سازی و... احداث شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شمیرانات در هفته فرهنگی میزبان گردشگری مقاومت می شود
  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • مجتمع‌های گردشگری در شهرهای شهرستان شهرکرد راه‌اندازی شود
  • سراب سفره کوه سلسله
  • سرمایه گذاری در حوزه‌ گندم‌ به یک فرهنگ اقتصادی در کردستان تبدیل شود
  • بیجار قطب تولید گندم در کشور است / لزوم رفع مشکلات مردم
  • رونمایی از کتاب تذکره الشعرای مراغه
  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است