Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز،  مسابقات جهانی کاراته در حالی از ۱۵ تا ۲۰ آبان ماه به میزبانی مادرید اسپانیا برگزار خواهد شد که تیم ملی بانوان کاراته ایران برای سومین بار در پیکار‌های جهانی حضور خواهند داشت. به همین دلیل با تصمیم مسئولان فدراسیون کاراته رقابت‌های انتخابی تیم ملی بانوان بزرگسال روز (دوشنبه ۱۶ مهرماه) در سالن شهید کبگانیان تهران برگزار شد و در نهایت رزیتا علیپور و فاطمه چالاکی جواز حضور در رقابت‌های جهانی اسپانیا را کسب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانوان کاراته قرار است در ۵ وزن راهی مسابقات جهانی اسپانیا شوند، اما روز گذشته تنها در ۲ وزن انتخابی برگزار شده و این موضوع باعث به وجود آمدن حواشی زیادی شده است. پیش از این سارا بهمنیار در وزن منهای ۵۰، پگاه زنگنه در وزن منهای ۶۸ و حمیده عباسعلی در وزن به اضافه ۶۸ کیلوگرم به عنوان نفرات اصلی این اوزان برای حضور در رقابت‌های جهانی اسپانیا معرفی شدند.

ترکش‌های برگزاری انتخابی عجیب و غریب تیم ملی کاراته بانوان گویا همچنان فدراسیون کاراته را درگیر کرده. شنید‌ها حاکی از آن است که پشت در‌های بسته فدراسیون و در غیاب نایب رئیس و سرمربی بانوان تیم ملی، یکی از مدیران حاضر در فدراسیون که همیشه برای کاراته بانوان تصمیم می‌گیرد، بازهم دست به کار شده تا ارنج تیم ملی بانوان را آن طور که دوست دارد و برحسب تراوشات ذهنی خود بچیند و کسی هم حق اعتراض ندارد! این قانون ماندگاری در بخش بانوان است، سکوت در مقابل حفظ پست!

موضوع از این قرار است، در روز انتخابی تیم ملی بانوان و در منهای ۵۵ کیلوگرم فاطمه چالاکی، طراوت خاکسار و آویشن باقری حضور داشتند که چالاکی با کسب ۳ پیروزی و ۲ تساوی جواز حضور در رقابت‌های جهانی را کسب کرد، حالا مدیری که همیشه در قالب سوم شخص و در پشت پرده تصمیم گیرنده واقعی است می‌خواهد، تغییراتی را در ارنج کومیته تیم و انفرادی ایجاد کند، چون دلش این طور می‌خواهد، چون او تصمیم گیرنده اول و آخر در فدراسیون کاراته است!

شنید شده مدیر مورد نظر طی روز‌های اخیر با برادر چالاکی که اتفاقا یکی از مربیان تیم ملی امید پسران نیز است، در فدراسیون کاراته و اتفاقا در پشت در‌های بسته جلسه‌ای را برگزار کرده و خواسته تا خواهر خود را مجاب کند در مسابقات جهانی اسپانیا در ترکیب کومیته تیمی مبارزه کند، چون مدیر مورد نظر این طور تشخیص داده که او در انفرادی خوب نیست! با تغییر ارنج احتمالی حالا باید چالاکی در مادرید در ترکیب کومیته تیمی روی تاتامی برود و طراوت خاکسار در انفرادی مبارزه کند!

حال این سوال پیش می‌آید که مدیر مربوطه معتقد است که خاکسار بهتر از چالاکی است (قطعا با رزومه‌ای که خاکسار دارد نشان داده بهتر از حریف خود است، اما نتیجه آخرین انتخابی ملاک است) پس چرا روز دوشنبه انتخابی تیم ملی برای بانوان برگزار شده؟ آیا با این تصمیماتی که قرار است گرفته شود؛ بهتر نبود در این دو وزن هم مثل آن سه وزنی که بدون انتخابی نفرات آن فیکس تیم ملی مشخص شدند، انتخابی برگزار نمی‌شد؟

ضمن اینکه وقتی رئیس فدراسیون کاراته حکم سرمربیگری ستاره موسوی را ابلاغ می‌کند، یعنی او تصمیم گیرنده در مورد مسائل فنی است، کسی که صبح تا شب کنار ملی پوشان بوده و از عملکرد فنی آن‌ها مطلع بوده، اما وقتی مدیر مربوطه در مورد تمام مسائل فنی مردان و بانوان اظهار نظر می‌کند، قطعا خود را از لحاظ فنی بالاتر از سرمربی بانوان می‌داند، خوب اگر چنین اعتقادی دارد آیا بهتر نیست از مسئولیت خود استعفا داده و جای شهرام هروی و یا دیگر مربیان را بگیرد؟

به هر حال ماه گذشته خبر‌های در خبرگزاری‌های معتبر منتشر شد، مبنی بر اینکه یکی از مربیان مردان در حال تمرین به تیم ملی بانوان کاراته دستگیر شده و اتفاقا پس از چند روز حواشی بسیار زیادی را برای کاراته کشورمان به وجود آورد. حال این طور به نظر می‌رسد، مدیر مربوطه که در مورد بانوان به این اندازه با دقت نظر و ریز بینانه تصمیم می‌گیرد، شاید او نیز مداوم در اردو‌های تیم ملی بانوان حضور داشته که این طور برای نمایندگان بانوان تصمیم گیری می‌کند (حتی با اینکه برگ برنده را در اختیار دارد) که چه کسی در کومیته تیمی یا انفرادی در تاتامی اسپانیا مبارزه کند.

اما سخن آخر، گویا در کاراته بانوان با اخباری که اخیرا منتشر شده برخی از مربیان مردان در غیاب سرمربی تیم ملی مسئولیت تمرین آن‌ها را برعهده دارند. این مربی توسط کدام مدیر مجوز حضور در اردوی تیم ملی بانوان را کسب کرده و به آن‌ها در غیاب ستاره موسوی تمرین داده است؟! چرا در فدراسیونی که بانوان آن نایب رئیس و سرمربی دارد، باید پشت در‌های بسته و در غیاب این نفرات برای کاراته بانوان تصمیم گرفته شود؟ یادمان باشد، تیمی که با عدالت بسته نشود، نتیجه نخواهد گرفت.

انتهای پیام/س

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۷۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عاصمه قاسمی، مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در بازدید از مجتمع ابوالفتوح رازی(ویژه مادران) واحد یادگار امام خمینی شهرری با اشاره به نگاه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به موضوع اشتغال، تحصیل و تدریس زنان در این مجموعه، نقش بانوان را در تعلیم و تربیت اجتماعی تشریح کرد.

وی از مجتمع ابوالفتوح رازی واحد یادگار امام خمینی شهرری به‌عنوان تنها دانشکده مختص مادران در دانشگاه آزاد اسلامی یاد کرد و با تأکید بر نقش مهم بانوان در تعلیم و تربیت اجتماعی عنوان کرد: مدیریت کلان دانشگاه آزاد اسلامی به مسئله امور زنان و خانواده نگاه ویژه‌ای دارد و موضوع تعلیم و تربیت اجتماعی یکی از موضوعات مهم در دانشگاه است و یکی از پایه‌های آن بانوان هستند؛ بنابراین باید نقش خود را در پیشبرد تعلیم و تربیت اجتماعی به خوبی ایفا کنند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده افزود: زنان به‌خصوص زنان دانشگاهی در سه طیف دانشجویی، استادی و کارمندی باید علاوه بر اثرگذاری از طریق ارتباط صحیح و درست در ترویج سبک زندگی دینی تلاش کنند.

قاسمی با بیان اینکه خانواده موضوعی مهم و جدی در سطح جامعه است، ادامه داد: معتقدیم بهتر شدن شرایط زنان و شرایط خانواده موجب تغییرات مثبت در شرایط جامعه می‌شود.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه زنانی که در عرصه علم فعالیت دارند جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند، تأکید کرد: معلمان و استادان زن نقش بسیار مهم و سازنده‌ای در جامعه دارند. سهم بانوان استاد در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی، فرهنگ‌سازی، هویت‌بخشی به نسل نو، آینده‌سازی، مصونیت‌بخشی به جامعه در برابر همه آسیب‌های تهدید کننده و توسعه کشور بسیار مهم می‌باشد.  

وی خاطرنشان کرد: هویت زن امروز جامعه ایرانی فارغ از جنسیت، هویّتی مبتنی بر کرامت انسانی بوده و قرار است در چشم‌انداز سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و با تعریف این هویت، دوشادوش مردان در اثرگذاری اجتماعی، تربیتی و فرهنگی در دو نهاد خانواده و جامعه نقش‌آفرینی کند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با بیان اینکه بانوان علاوه بر خانواده در جامعه هم اثربخش هستند، اظهار کرد: بانوان می‌توانند هم خودآگاهی و هم آگاهی‌بخشی را افزایش دهند. زن ایرانی یک هویت اجتماعی سیاسی دارد که در کنش اجتماعی تأثیرگذار است و در طول این چند دهه شاهد یک انسجام اجتماعی بوده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همدان میزبان رقابت‌های انتخابی تیم ملی وزنه‌برداری
  • زن و مرد در رسیدن به مقامات معنوی برابر هستند/ دین اسلام؛ مدافع‌ اصلی حقوق زنان است
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • درخشش دختر سمنانی در مسابقات انتخابی تیم ملی کاراته
  • نگاهی بر خبر‌های ورزشی یازدهم اردیبهشت استان قزوین 
  • کیهان: ما محترمانه حجاب سر زنان می کنیم اما رضا شاه با ضرب و شتم حجابشان را برمی داشت
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • حسن یزدانی در المپیک پاریس برابر قاتل تیلور؛ اشتباه یا احترام؟
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند