Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز،   به طور معمول وزن افراد در زمستان اندکی افزایش می‌یابد. این موضوع ناشی از تغییر روش زندگی افراد در زمستان، تغییر در چرخه سوخت و ساز بدن، تغییر مدل غذایی، تحرک کمتر و عوامل دیگری است. از این رو یک متخصص تغذیه به نام «سوزی بریل» فهرستی از خوراکی‌ها و نوشیدنی‌هایی ارائه کرده که از افزایش وزن‌های زمستانی جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوزی بریل برای جلوگیری از افزایش وزن در زمستان خوردن میگو، لیمو، اسفناج و چای سبز را توصیه کرده و گفته که این خوراکی و نوشیدنی‌ها وزن افراد را ثابت نگاه می‌دارند.

 

میگو

میگو به عنوان غذایی معروف است که مقدار زیادی پروئین و مقدار اندکی کالری دارد. طعم خوشمزه و سبک آن نیز، میگو را نزد خیلی‌ها محبوب کرده است. با این حال باید دقت کرد میگوی سرخ کرده و یا میگویی که به همراه سس سفید یا ادویه‌جات سرو شد، مملو از چربی است و می‌تواند افزایش وزن به همراه داشته باشد.

 

لیمو

طعم خوشمزه لیمو، این امکان را فراهم کرده که آن را به هر غذایی افزود. لیمو مملو از ویتامین سی است و می‌تواند در کاهش شاخص گلوکز خوراکی‌های دارای کربوهیدرات را کاهش دهد. لیمو همچنین می‌تواند به همراه یک لیوان آب، ترکیب مناسبی باشد برای شروع یک روز پر طراوت.

 

اسفناج

این گیاه در صدر فهرست برگ‌های خوراکی از نظر غنای مواد غذایی قرار دارد. اسفناج مقدار قابل توجهی ویتامین سی و اسید فولیک دارد. «سوزی بریل» توصیه کرده اسفناج با روغن زیتون پخته شود تا عناصر غذایی آن به خوبی جذب شوند.

 

چای سبز

این نوشیدنی معروف، یکی از بهترین و مفیدترین روش‌ها برای کاهش وزن و افزایش سلامت بدن است. به گفته سوزی بریل «اگر می‌خواهد چربی‌سوزی بدن را افزایش دهید، بهترین کار این است که روزی چند فنجان چای سبز بخورید.»

 

خبرنگاران جوان

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: اضافه وزن گوناگون میگو چای سبز اسفناج لیمو جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۷۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم پایش سلامت و کیفیت روغن خوراکی از مبدأ ورودی روغن خام

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، با توجه به رهنمودهای رئیس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر ضرورت تامین امنیت غذایی و افزایش دسترسی آحاد جامعه به غذای سالم و با کیفیت و ارزان، موضوع سلامت و کیفیت روغن خوراکی به عنوان یک کالای اساسی در سفره مردم در دستور کار دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی قرار گرفت.

اولین جلسه کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت روغن‌های خوراکی در سال جدید در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار و تمامی اقدامات دستگاه‌های اجرایی ذیربط در زنجیره تولید و عرضه روغن خوراکی به ویژه واردات روغن خام و نگهداری آن در مخازن، تصفیه و پالایش روغن خام و تولید روغن در کارخانه بررسی شد.

در این جلسه  محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد: کیفیت و سلامت روغن خوراکی از مبدا ورودی روغن خام و کشت دانه‌های روغنی در مزرعه تا سفره آحاد جامعه باید به دقت پایش شود که یکی از مهم‌ترین اقدامات، ترخیص روغن خام وارداتی مناسب است.

وزارت بهداشت اعلام کرد که دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به منظور حفظ و ارتقای سلامت مردم، سلامت روغن خوراکی، برنامه آرد و نان کامل، برنامه شیر مدارس و پایش سلامت محصولات کشاورزی و همچنین وظایفی که هر یک از دستگاه های اجرایی ذیربط بر عهده دارند را در سال جاری با جدیت دنبال می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم پایش سلامت و کیفیت روغن خوراکی از مبدأ ورودی روغن خام
  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • آلرژی بهاری دارید؟ این مواد غذایی را بخورید
  • روزی بدون رژیم غذایی ؛ سالی یکبار آدم را نمی‌کشد!
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها