Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@10:07:48 GMT

۳ عضو شورای شهر رشت مانع انتخاب شهردار شدند

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۰۸۰۶۸

۳ عضو شورای شهر رشت مانع انتخاب شهردار شدند

فاطمه شیرزاد، بهراد ذاکری و رضا رسولی با ترک ناگهانی صحن شورا مانع از انتخاب شهردار رشت در جلسه امروز شورای شهر رشت شدند. ۱۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۲ استانها گیلان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، رضا رسولی صبح امروز در پنجاه و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر رشت که به صورت فوق‌العاده برگزار شد اظهار داشت: حضور اصحاب رسانه سبب می‌شود تا اعضای شورا با انگیزه بیشتری تصمیم‌گیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس شورای شهر رشت با اشاره به بیماری صعب‌العلاج یکی از کارکنان حوزه حمل و نقل بار و مسافر شهرداری رشت عنوان کرد: لازم است تا مبلغ 10 میلیون تومان جهت برطرف کردن مشکلات به وی اعطا شود.

رسولی پست شهرداری را جایگاهی سرنوشت‌ساز برای شهر رشت دانست و خاطرنشان کرد: امروز و در این جلسه به بررسی برنامه کاری سایر کاندیداهای تصدی جایگاه شهردار رشت می‌پردازیم.

بهراد ذاکری دیگر عضو شورای شهر رشت نیز در این جلسه با اعلام اینکه نصب دستگاه زباله‌سوز در شهر رشت بیشتر به مشکلات مردم اضافه می‌کند افزود: اجرای این امر خطرات فراوانی در پی دارد.

در ادامه جلسه سه کاندیدای باقی‌مانده تصدی جایگاه شهرداری رشت به ارائه برنامه‌های کاری خود پرداختند.

سینا مقدادی به عنوان نخستین نفر پشت تریبون شورای شهر رشت قرار گرفت و با تاکید بر لزوم همکاری شورای شهر رشت و سازمان نظام مهندسی گیلان افزود: این هماهنگی سبب کاهش مشکلات مردم در حوزه ساخت و ساز می‌شود.

وی مشکلات آسفالت را یکی از عمده‌ترین مشکلات شهر رشت دانست و خاطرنشان کرد: اجرای پروژه‌های آسفالت در شب می‌تواند از بروز ترافیک در شهر جلوگیری کند.

این کاندید تصدی جایگاه شهردار رشت با اشاره به لزوم احداث فضای سبز در شهر رشت تصریح کرد: اجرای پروژه‌های فضای سبز، سرانه فضای سبز رشت را افزایش داده و در جذب گردشگر موثر است.

مقدادی با اشاره به راهکار برطرف کردن معضل زرجوب و گوهررود عنوان کرد: نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری یکی از برنامه‌هایی است که در دستور کار من در صورت تصدی پست شهرداری قرار دارد.

وی تفکیک سازمان سیما و منظر از سازمان فضای سبز را یکی از برنامه‌های کاری خود عنوان کرد و بیان کرد: جذب سرمایه‌گذار و گردشگر بهترین راه برای ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری رشت است.

این کاندیدای تصدی جایگاه شهرداری رشت با بیان اینکه سرمایه‌گذاران جرأت نمی‌کنند در شهر رشت سرمایه‌گذاری کنند تصریح کرد: من از بروز هر گونه تبعیض در شهرداری جلوگیری می‌کنم.

مقدادی با بیان اینکه در عزل و نصب‌ها از انجام هر گونه لابی خودداری می‌کنم خاطرنشان کرد: قطعاً اگر شهردار رشت را بر عهده بگیرم عزل و نصب‌ها به بهترین شکل انجام می‌شود.

سیدمسعود موسوی دومین کاندیدایی بود که امروز و در این جلسه پشت تریبون شورای شهر رشت قرار گرفت و گفت: از تمام توانم برای خدمت به شهر رشت و مردم این شهر استفاده می‌کنم.

وی با بیان اینکه برای شهرداری رشت تاسف‌آور است که صرفاً دغدغه پرداخت حقوق کارکنان را داشته باشد عنوان داشت: نبود ساختار مناسب اصلی‌ترین مشکل شهرداری رشت است.

موسوی با اعلام اینکه می‌توانیم برای مدیریت شهرداری رشت از شیوه مدیریت استان‌‌ها یا کشورهای دیگر الگوبرداری کنیم اظهار داشت: وصول مطالبات شهرداری بخشی از مشکلات شهرداری را برطرف می‌کند.

این کاندیدای تصدی جایگاه شهرداری رشت با تاکید بر لزوم جذب سرمایه‌های ملی و بین‌المللی خاطرنشان کرد: باید فضایی ایجاد شود تا از ظرفیت منطقه آزاد انزلی به نحو مطلوب استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه شهرداری رشت برای جذب گردشگر و سرمایه‌گذار سناریو ندارد عنوان کرد: استان گیلان ظرفیت بالایی دارد اما از این ظرفیت به خوبی استفاده نشده و برای آن برنامه‌ریزی نمی‌شود.

بهزاد نیک‌فهم آخرین کاندید تصدی پست شهردار رشت بود که پشت تریبون شورای شهر رشت حاضر شد و با اشاره به مشکلات موجود در شهردار رشت افزود: ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان شهر رشت در اولویت کاری من قرار دارد.

وی با اعلام اینکه امروز باید برای برطرف کردن مشکلات شهر رشت با استراتژی دقیق و صحیح کار کنیم خاطرنشان کرد: امروز من آبروی جوانان رشت هستم و تلاش می‌کنم شهر را برای زندگی فرزندان این شهر مهیا کنم.

این کاندیدای تصدی جایگاه شهردار رشت ضمن تشریح چشم‌انداز ترسیم شده برای شهر رشت تا سال 1400 تصریح کرد: شهر رشت باید سرزنده، هوشمند و شهروندمحور باشد تا عدالت اجتماعی در آن برقرار شود.

نیک‌فهم ایجاد محلات ضعیف‌نشین و ثروتمندنشین را خطری برای شهر رشت دانست و عنوان داشت: سکونتگاه‌های غیررسمی و بازار رشت امروز از ناایمن بودن رنج می‌برد.

وی صنعت سرگرمی را راهکاری برای جذب گردشگر در شهر رشت دانست و اظهار داشت: احیای سنت تاریخی بازارهای هفتگی و توسعه گردشگری مذهبی سبب جذب گردشگر در رشت می‌شود.

این کاندیدای تصدی جایگاه شهردار رشت کاشت گونه‌های گیاهان بومی در خیابان‌های رشت را یکی از برنامه‌های کاری خود دانست و عنوان کرد: باید تلاش کنیم تا از بودجه‌های ملی در شهرداری رشت استفاده کنیم.

نیک فهم با بیان اینکه مشکلات امروز شهر رشت ناشی از مشکلات دوره‌های گذشته است خاطرنشان کرد: من به افرادی که برای انتصابات به من فشار بیاورند "نه" می‌گویم.

به گزارش تسنیم با وجود اینکه براساس اعلام قبلی قرار بود در این جلسه برای انتخاب پست شهرداری رشت رای‌گیری شود اما رضا رسولی، فاطمه شیرزاد و بهراد ذاکری به تدریج جلسه شورا را ترک کردند تا جلسه از رسمیت خارج شود.

امیرحسین علوی رئیس شورای شهر رشت با وجود این شرایط 10 دقیقه استراحت اعلام کرده و در هنگام خروج از جلسه اعضای باقی‌مانده را به اتاق خود دعوت کرد اما فرهام زاهد و احمد رمضانپور نرگسی خطاب به وی گفتند که به‌زودی باید منتظر عزل خود از جایگاه ریاست شورا باشد.

پس از 10 دقیقه امیرحسین علوی وارد صحن شورا شد و ضمن اعلام پایان جلسه شورای شهر بیان کرد که جلسه آینده به صورت عادی در روز دوشنبه برقرار می‌شود.

اسماعیل حاجی‌پور پس از پایان جلسه با فرماندار رشت تماس گرفت و خواست تا هر چه سریع‌تر بنا به ظرفیت‌های قانونی خود جلسه‌ای فوری در راستای انتخاب شهردار برگزار کند.

انتهای پیام/ح

R7877/P1357/S6,71/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۸۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر قربانزاده بعد از ظهر پنج شنبه در نشست خبری شهردار و اعضای شورای شهر پیربازار اظهار کرد: با روی کار آمدن مدیریت جدید شهری، کار عمرانی و زیرساختی در پیربازار جان دوباره ای به خود گرفت.

رئیس شورای اسلامی شهر پیربازار به تشریح برخی از اقدامات صورت گرفته در این شهر پرداخت و بیان کرد: استقرار پایگاه اورژانس، تخریب ساختمان انتظامی و ساماندهی و تعیین تکلیف این عرصه، پیگیری جهت تعویض لوله‌های فرسوده و ترمیم شبکه انتقال آب، بهسازی پیاده روها و پیگیری جهت بازگشایی محورهای منتهی به پیربازار تنها بخشی از اقدامات در این شهر بوده است.

قربانزاده از تصویب ۲۱ میلیارد تومان اعتبار برای بودجه شهرداری در سال جاری خبر داد و اضافه کرد: این مبلغ برای ادامه روند اجرای پروژه‌های زیرساختی و عمرانی پیربازار در صحن شورا به تصویب رسید.

وی با تاکید بر لزوم استقرار ادارات و نمایندگی‌های دستگاه‌های خدمات رسان در پیربازار افزود: تا استقرار کامل ادارات و نمایندگی‌ها، مدیریت شهری پیربازار برای رفاه حال شهروندان به مطالبات مردم از دیگر دستگاه‌ها رسیدگی می‌کند.

رئیس شورای اسلامی پیربازار از خرید ۳۰۰ لامپ روشنایی برای معابر این شهر خبر داد و اضافه کرد: اگر چه تهیه لامپ معابر بر عهده شهرداری نیست اما برای رفاه حال شهروندان زیباسازی شهری این اقدام توسط مدیریت شهری صورت گرفت.

قربانزاده با اشاره به اینکه توسعه زیرساخت‌های ورزشی پیربازار در دستور کار قرار دارد، گفت: احداث پارک و زمین ورزشی برای رفاه حال شهروندان به ویژه جوانان در پیربازار جزو برنامه‌های مهم مدیریت شهری است.

وی با اشاره به انسجام، همدلی و وفاق در مدیریت و پارلمان شهری پیر بازار افزود: مجموعه اعضای شورای شهر پیربازار تمام قد از عملکرد و فعالیت‌های شهردار جوان این شهر دفاع و حمایت می‌کند.

درب شورا و شهرداری پیربازار به روی همه باز است

«حسن دوستی» عضو شورای اسلامی پیربازار در این نشست با اشاره به فرصت ۱۰ ماهه مدیریت شهری در سال گذشته اظهار کرد: شهردار جوان پیربازار در سال گذشته کمتر از ۱۰ ماه فرصت داشت و در این بازه زمانی اتفاقات خوبی را برای شهر رقم زد.

وی با اشاره به مشکل آب شرب شهر پیربازار افزود: مدیریت شهری با کمک بسیج سازندگی سپاه اقدام مشترک مؤثری برای رفع مشکل اب شرب انجام دادند.

عضو شورای اسلامی پیربازار از تعویض ۲۰ کیلومتر لوله‌های فرسوده در این شهر خبر داد و اضافه کرد: گام‌های مثبتی برای رفع چالش آب شرب و ساماندهی شبکه آبرسانی پیربازار انجام شده و در حال انجام است.

دوستی با اشاره به وجود انسجام، وفاق و همدلی بین مدیریت و پارلمانی شهری پیربازار بیان کرد: مشارکت مردم، همراهی مسؤولان استان و شهرستان، نمایندگان رشت و همچنین نگاه تعاملی شهردار و اعضای شورای شهر رسیدگی به امورات شهری را تسهیل بخشیده است.

وی با بیان اینکه درب شورا و شهرداری پیربازار به روی همه باز است، افزود: شهروندان پیربازار هر زمانی اراده کنند می‌توانند با اعضای شورا و شهردار ملاقات و دیدار چهره به چهره داشته باشند.

این عضو شورای اسلامی شهر پیربازار از برپایی میز خدمات در شهرداری پیربازار خبر داد و اضافه کرد: مجموعه مدیریت شهری آماده برپایی میز خدمت برای سرعت بخشی به حل مشکلات شهروندان را دارد.

به گفته دوستی، اعضای شورای پیربازار یک دست و با قاطعیت حامی و پشتیبان شهردار توانمند و کاربلد این شهر برای انجام امورات شهری است.

توسعه شهری مهم‌ترین دغدغه مدیریت شهری است

«کمیل حسینی» نایب رئیس شورای اسلامی شهر پیربازار در این نشست با اشاره به قدمت و پیشینه این شهر اظهار کرد: پیربازار به دلیل سبقه تاریخی و همچنین همجواری با رشت می‌توانست خیلی زودتر به توسعه و پیشرفت دست یابد و یا اینکه به امکانات حداقلی برسد اما برخی کوتاهی‌ها در گذشته این توفیقات را از این شهر سلب کرده است.

وی با بیان اینکه توسعه شهری مهم‌ترین دغدغه مدیریت شهری است، افزود: استقرار اورژانس، آتش نشانی و تأمین برخی زیرساخت‌ها خیلی زودتر از اینها می‌توانست در پیربازار رقم بخورد اما نشد و با روی کار آمدن مدیریت جدید کارها گام گام به جلو پیش می‌رود.

نایب رئیس شورای اسلامی پیربازار با بیان اینکه بخش عمده‌ای از وقت شهرداری و شورا صرف تأمین زیرساخت‌های شهر شد، گفت: اگر زیرساخت‌های شهری در پیربازار در گذشته فراهم می‌شد قطعاً این روزها فکر و اندیشه مدیریت شهری روی برنامه‌های مهم‌تری معطوف می‌شد.

حسینی با بیان اینکه دبنال کالبد شکافی برای حل نشدن مشکلات نیستیم، اضافه کرد: اعضای شورا و شهردار به دنبال باز کردن گره مشکلات و موضوعات هستند.

افزایش ۴۵ درصدی درآمد شهرداری پیربازار

«مهرشاد پورنوروز» عضو شورای اسلامی شهر پیربازار هم در این نشست از درآمد ۱۴۰ میلیارد ریالی شهرداری پیربازار خبر داد و اظهار کرد: که نیمی از این میزان درآمد در بخش عمرانی و مابقی صرف هزینه‌های جاری شهرداری شد.

وی از افزایش ۴۵ درصدی درآمد شهرداری پیربازار در سال گذشته خبر داد و افزود: با توجه به عدم وجود درآمد پایدار برای شهرداری پیربازار جذب درآمد ۱۴۰ میلیارد ریالی رقم مثبتی به حساب می‌آید.

این عضو شورای پیربازار با تاکید بر لزوم اجرای پروژه‌های عمرانی و زیرساختی در این شهر بیان کرد: مدیریت شهری پیربازار در سال جاری دنبال رونق بخشی پروژه‌های عمرانی شهری هستند تا کم و کاستی‌ها در این بخش جبران شود.

پورنوروز با اشاره به اینکه ایجاد فضای تفریحی و تفرجگاهی در پیربازار مورد توجه است، گفت: احداث دو پارک تفریحی در شهر پیربازار جزو برنامه‌های مدیریت شهری در سال جاری است.

وی با تاکید بر لزوم مشارکت مردم در توسعه و عمران شهری افزود: چشم انداز روشنی برای شهر پیربازار ترسیم شده است که با مشارکت مردم و همراهی و همدلی شورا و شهرداری تحقق پیدا می‌کند.

کد خبر 6088445

دیگر خبرها

  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • جلسه شورای اسلامی اهواز برای سیزدهمین بار متوالی تشکیل نشد!
  • لغو سیزدهمین جلسه شورای شهر اهواز با موضوع برکناری شهردار
  • زمین احداث پارکینگ وسایل نقلیه سنگین در کرمانشاه تامین شد
  • جلسه شورای شهر اهواز برای سیزدهمین بارپیاپی تشکیل نشد
  • ‌اجرای طرح تأمین امنیت بوستان‌ها در محلات کم برخوردار شیراز
  • تاکید بر انتخاب شهردار پس از قطعی شدن حکم شهرداِر قبلی
  • جلسه شورای شهر اهواز با موضوع برکناری شهردار برای بار سیزدهم لغو شد
  • «مردم سلام» طرحی برای استفاده از نظرات شهروندان در اداره شهر است