Web Analytics Made Easy - Statcounter

در میان روشهای تراش و برش سنگ و به دست آوردن مسیر صحیح در عمق زمین که توسط استاد سنگبر و مقنی انجام می‌شده است، نتیجه آن آثاری است مانند نهر داریون و دهانه آب رسان بلیتی به عنوان بخشی از حلقه آبی تاریخی شوشتر که در حافظه میراث جهانی به ثبت رسیده است. ۱۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۳ اجتماعی محیط زیست سفر نظرات

به گزارش گروه اجتماهی خبرگزاری تسنیم، احسان احمدی نیا در سومین همایش بین المللی معماری دست کند با ارائه مقاله «امکانات معماری دست کند در توسعه و تکمیل فضاهای شهرهای تاریخی ایران (نمونه مطالعه شده: قلعه – شهر ایزدخواست)» گفت: نمونه مطالعه شده نشان می‌دهد که بهره گیری از معماری دست کند در کنار گونه دیگر معماری، به قابلیت اینگونه ساختار در امکان توسعه و تکمیل فضاهای شهری در شرایط خاص محیطی، زیستی و استراتژی‌های مترتب بر این دو عامل باز می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، قابلیت‌های مورد بحث در ایزدخواست این امکان را فراهم می کرده تا از این نوع ساختار در کنار سایر وجوه معماری توامان بهره برداری کنند. بر همین اساس می توان گفت معماری دست کند در تجربه معماری ایرانی بخشی جدایی ناپذیر از معماری شهری محسوب می شده است و نگاهی به نقشه پراکندگی آثار دست کند در ایران این فرض را قوت می‌بخشد.

در ادامه این نشست علی محمد چهارمحالی مقاله «همراهی دانش و تجربه، کلید یافتن مسیر درست در عمق زمین» را ارائه کرد.

وی گفت: در میان روش‌های مختلفی برای تراش و برش سنگ و به دست آوردن مسیر صحیح در عمق زمین توسط استاد سنگبر و مقنی انجام می‌شده است که نتیجه آن آثاری است مانند نهر داریون و دهانه آب رسان بلیتی به عنوان بخشی از حلقه آبی تاریخی شوشتر که در حافظه میراث جهانی به ثبت رسیده و همچنین قنات تاریخی باغ خان که تنها نمونه زنده از قنات‌های رودخانه ای و آب رسان است که به مدد دانش این انسانهای توانا و سخت کوش ساخته شدند.

در پایان این نشست نیز سجاد قربانی به بیان گوشه ای از مقاله معرفی معماری دست کند جزیره کیش با نگرشی بر ساختار شناسی این شیوه از معماری در استان هرمزگان پرداخت.

وی گفت: معماری دست کند در نقاط مختلف ایران قابل مشاهده است ؛جزیره کیش نیز بدلیل مرجانی بودن بستر اصلی و سبک معماری آن از این قاعده مستثنی نیست.

قربانی افزود: بر این اساس هدف اصلی مقاله پیش رو شناخت و بررسی گونه ای متفاوت از معماری دست کند در جزیره کیش است.

انتهای پیام/

R1014143/P1014143/S2,23,1416/CT12 واژه های کاربردی مرتبط گردشگری سازمان میراث فرهنگی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری سازمان میراث فرهنگی گردشگری سازمان میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۸۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات واژگونی لودر راهداری و فوت ۳ نفر در سیستان و بلوچستان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: شب گذشته سه نفر از کارکنان شرکت مجری پروژه راه‌آهن «زاهدان- خاش» در پی استفاده از لودر برای عبور از عرض رودخانه و به دلیل واژگونی لودر در آب رودخانه جان خود را از دست دادند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط روابط عمومی استانداری، مجید محبی اظهار کرد: شب گذشته تعدادی از کارکنان شرکت «نصر» مجری قطعه ششم پروژه راه‌آهن زاهدان خاش در منطقه کوهستانی مابین ایرندگان و کارواندر برای عبور از عرض رودخانه سوار یک دستگاه لودر شده‌اند که در ابتدا حجم آب رودخانه کم بود و هنگامی که لودر وسط رودخانه رسید، حجم آب آن در پی بارندگی افزایش پیدا کرده بود که موجب واژگونی لودر شد و بی‌احتیاطی افراد منجر به بروز این حادثه شده است.

وی افزود: در پی این حادثه سرنشینان لودر مفقود شدند که بلافاصله تیم‌های امداد و نجات هلال‌احمر و مردم محلی برای پیدا کردن مفقودان به جست‌وجو پرداختند که ساعت ۹ صبح امروز پیکر بی‌جان سه نفر از سرنشینان لودر در پایین دست رودخانه پیدا و احراز هویت شده‌اند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: تعداد سرنشینان لودر بیشتر بود و آنها قصد عبور از عرض رودخانه را داشته‌اند که این اقدام با توجه به هشدارهای قبلی ستاد مدیریت بحران و اداره‌کل هواشناسی استان از طریق رسانه‌ها و صدا و سیما و همچنان ابلاغ رسمی به تمام مجموعه‌ها، بی‌احتیاطی و رعایت نکردن اصول ایمنی لازم بوده است.

محبی بیان کرد: در پی صدور هشدار هواشناسی سطح قرمز در سیستان و بلوچستان و پیش‌بینی ناپایداری شدید جوی و دریایی در شهرستان‌های ساحلی، بارش شدید باران سبب بالا آمدن آب رودخانه‌های منطقه شد.

وی یادآور شد: در حال حاضر دستگاه‌های امدادی استان در آماده‌باش کامل به سر می‌برند و با توجه به آغاز فعالیت سامانه بارشی تعدادی از محورهای مواصلاتی از جمله دلگان- زهکلوت بر اثر طغیان رودخانه‌ها مسدود شده که امری طبیعی است و انتظار داریم با توجه به هشدارهای مکرر، مردم استان تا پایان زمان فعالیت این سامانه، جوانب احتیاط را رعایت کنند.

کد خبر 745136

دیگر خبرها

  • مسیر رسیدن به سرزمین های بهشتی ایران از کجاست
  • فرزند زنده‌جانl درباره مهران پوپل، پدیده تازه شعر افغانستان
  • بقیع تاریخ زنده است 
  • معماری شهر آفتاب بوشهر متناسب با نمای بومی اجرا می‌شود
  • ۴ مفقودی سیل استان کرمان زنده پیدا شدند
  • ناسا در مریخ با مشکلی بزرگ مواجه شد
  • ناسا در پی راه سریع‌تر و ارزان‌تر برای انتقال نمونه‌های مریخ به زمین
  • تنها پل قدیمی تهران با سازه آجری
  • جزئیات واژگونی لودر راهداری و فوت ۳ نفر در سیستان و بلوچستان
  • سیلاب جان ۳ نفر را در مسیر خاش - ایرانشهر گرفت