Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی به فرآورده‌هایی اطلاق می‌شود که به منظور تمیز کردن ،معطر کردن ، تغییر ظاهر، اصلاح بوی بدن یا محافظت و نگهداری اعضای خارجی بدن(اپیدرم ، مو ، ناخن، لب و ...)و یا دندان و اعضای دهانی آن‌ها در شرایط مناسب استفاده شود.
 
استفاده از لوازم آرایشی و مواد محافظت کننده پوست، از عادت‌های روزانه افراد زیادی است و در برخی از این افراد پس از چند بار و یا چند سال استفاده مشکلات و عوارضی ،بروز می‌کند که شدت و احتمال بروز عوارض ناشی از مصرف این مواد در مواد آرایشی تقلبی، بیشتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ایران سومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه
 
طبق آمارهای موجود ، ایران سومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه و هفتمین وارد کننده لوازم آرایشی در جهان محسوب می شود و دراکثر مواقع مصرف کنندگان غالبا زنان و دختران کم سن و سال هستند که اطلاعات کافی در مورد این فراورده ها ندارند.
 
در بازار انواع مختلفی از لوازم آرایشی موجود است که دارای کیفیت های متفاوتی هستند ، اما این که کدام بهتر یا بدتر هستند تنها بر اساس مسائل ظاهری قابل قضاوت نیست و نیازمند داشتن اطلاعات ویژه ای است.
فساد در کمین لوازم آرایشی قاچاق
 
علت اصلی مصرف گسترده از لوازم آرایشی تقلبی، ارزانی آن ها است و اکثر مصرف کنندگان به کیفیت مواد آن ها توجه نمی کنند. از آنجا که در تولید این گونه فرآورده ها از مواد اولیه نا مرغوب استفاده می شود، لذا اکثرا ارزان قیمت هستند. حتی گاهی یک محصول اصل خارجی نیز در صورتی که به صورت قاچاق وارد کشور شود به دلیل شرایط حمل و نقل نامناسب دچار درجاتی از فساد گردیده و استفاده از آن ممکن است ایجاد عوارض کند که لازم است به هنگام خرید این لوازم دقت فراوانی به خرج دهیم. عوارض عمده استفاده از محصولات آرایشی و بهداشتی تقلبی عبارتند از:
 
ایجاد عوارض آلرژیک و حساسیتی که با قرمزی پوست،خارش،التهاب، تورم و یا حتی تاول های پوستی همراه است. (شایع ترین عارضه)
کچلی
ایجاد و یا تشدید آکنه و جوش سر سیاه
مسمومیت های کبدی و کلیوی (ناشی از سم آفلاتوکسین موجود در مواد آرایشی غیر مجاز)
اثر ناخوشایند ناشی از زخم روی پوست و آسیب به سلول های پوستی
کم کاری غده فوق کلیوی
تغییر رنگ و صدمه به مو
تغییر رنگ و صدمه ناخن
حساسیت های تنفسی
اثرات مضر بر جنین
اثرات سرطان زا
همچنین می توان به مضرات فلزات سنگینی از جمله سرب که در برخی از فرآورده های آرایشی به خصوص رژلب یافت می‌شود؛ اشاره کرد از جمله:
 
ورود به بافت های نرم نظیر مغز و کلیه ودر نتیجه از کار افتادن کلیه و صدمه دائمی به بافت
جانشینی کلسیم در مغز استخوان و عدم تولید هموگلوبین
افزایش فشار خون در بزرگسالان
خطرات استفاده از لوازم آرایشی در کودکان
شایع‌ترین عوارض مصرف لوازم آرایشی
 
استفاده از هر نوع ماده شیمیایی از جمله رنگ روی صورت می تواند با عوارضی همراه باشد. شایع ترین این عوارض حساسیت پوستی است. به عنوان مثال اگر کودکی به نوعی رنگ حساسیت داشته باشد ممکن است در مرتبه اول استعمال آن روی پوست مشکل خاصی ایجاد نشود، اما در مرتبه دوم استعمال آن رنگ ، دچار قرمزی ، تورم و خارش پوستی می شود که می تواند عوارض ناخوشایندی را به همراه داشته باشد و در این شرایط مراجعه به متخصص پوست و مو ضروری است.
 
تحقیقات جدید نشان می دهد محصولات آرایشی مانند ریمل ها، سایه چشم و دیگر محصولات دارای مواد شیمیایی هستند که می تواند منجر به بیماریهایی مانند سرطان ، به هم ریختگی تعادل هورمونی و حتی ناباروری شود. پوست کودکان بسیار حساس تر از افراد بزرگسال بوده و به خصوص این مسئله در مورد کودکان مبتلا به آلرژی های پوستی و تنفسی (آسم) به طور شایع تر مشاهده می شود. همچنین امکان دچار شدن پوست کودکان به آکنه (جوش غرور جوانی) در سن پایین در صورت استفاده از لوازم آرایش و گریم بزرگسالان وجود دارد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: محصولات آرایشی بهداشتی تقلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۸۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از آبرسان چگونه پوست را روشن می‌کند؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دکتر فاطمه عندلیب متخصص پوست و مو در سایت خود اظهار داشت: به همان اندازه که داشتن پوست شاداب و شفاف نشانه سلامتی آن است، پوست خشک و شکننده، ظاهر شما را نازیبا می کند. یکی از مشکلاتی که بیشتر افراد با آن درگیر هستند، خشکی پوست است. این اتفاق معمولاً با افزایش سن و استفاده بیش از حد از محصولات آرایشی و شوینده های غیر استاندارد به وجود می آید. آبرسانی پوست یکی از مراحل روتین مراقبت از پوست است که منجر به از بین رفتن خشکی پوست و حفظ طراوت و شادابی آن می گردد.

بیشتر بخوانید: باورهای غلط درباره مراقبت از پوست

کرم آبرسان و مرطوب کننده به هیچ عنوان تنها به پوست خشک تعلق ندارند و در واقع هر تیپ پوستی برای سلامت بیشتر و حفظ بافت شاداب به آبرسانی نیاز دارد. به همین دلیل، قرار دادن یک کرم آبرسان خوب در روتین پوستی، منجر به مراقبت هرچه بیشتر از پوستتان خواهد شد. کرم آبرسان پوست محصولی محلول در آب، فاقد الکل و حاوی مواد مغذی است که به بازسازی آب بدن، حفظ رطوبت در پوست و رفع خشکی آن کمک می کند. کرم های آبرسان به سلول های پوست اجازه می دهند تا رطوبت و آب را جذب کنند و باعث درخشندگی پوست شوند.

آبرسان ها اغلب حاوی محصولات یا ترکیباتی تحت عنوان Humectants مثل هیالورونیک اسید، گلیسیرین و ترکیبات گلیکولی هستند که ازنظر ساختاری برای جذب مولکول های آب از پوست یا هوا طراحی شده اند. درواقع این محصولات ترکیباتی آب دوست هستند که باعث شکل گیری سریع مولکول های آب و هیدروژن می شوند. Humectants یا جاذب رطوبت ها نه تنها می توانند آب را از محیط اطراف بیرون بکشند بلکه می توانند آن را از لایه های عمیق تر پوست مانند درم به لایه های بالایی پوست بکشانند.

کرم آبرسان چیست؟

کرم آبرسان پوست حاوی مواد آبرسانی است که در جذب رطوبت و آب به سطح پوست مؤثر هستند. کرم های آب رسان، به دلیل بهره مندی از ترکیبات هومکتانت، نظیر گلیسیرین و هیالورونیک اسید، برای پوست های دی هیدراته یا کم آب کاربرد دارند. هومکتانت ها را می توان ترکیبات جاذب رطوبت نامید؛ چرا که از طریق جذب رطوبت هوا وارد عمل می شوند و در مواردی حتی از رطوبت لایه های عمقی تر پوست وام می گیرند.

چرا باید از کرم آبرسان استفاده کنیم؟

استفاده منظم از کرم آبرسان مناسب، باعث تقویت پوست می شود.

استفاده از این کرم، مهمترین قدم برای حفظ آب لایه اپیدرم پوست است.

به شفاف شدن پوست کمک شایانی کرده و به مرور لک ها را کمرنگ می کند.

کرم آبرسان، عمق چین و چروک ها را کم کرده و چروک های سطحی را از بین می برد.

درخشندگی را به پوست شما باز می گرداند.

مانند یک لایه محافظ، از نفوذ عمیق تر آلودگی های هوا به پوست جلوگیری می کند.

از گشاد شدن منافذ پوست جلوگیری کرده و پوست شما را صاف نشان می دهد.

از طریق کنترل PH پوست به کاهش جوش و آکنه پوستی کمک می کند.

چطور به بهترین شکل از کرم آبرسان استفاده کنیم؟

با شوینده مناسب پوست خود را بشویید. بهتر است هنگام شستشو از آب داغ استفاده نکنید.

با یک پارچه نخی پوست خود را خشک کنید اما بهتر است مقدار از رطوبت همچنان روی پوست بماند.

به اندازه یک نخود کرم آبرسان را برداشته روی دست خود بگذارید و بعد با ضربات آهسته آن را به صورت و پوست خود بمالید.

سپس جهت جذب بهتر به صورت دورانی صورت و پوست خود را ماساژ دهید.

آیا کرم آبرسان پوست من را روشن تر می کند؟

آبرسانی به پوست باعث شفافیت پوست شما شده و همین مورد تیرگی و لک های آن را به مرور زمان محو می کند. البته تمام این موارد در گرو آن است که آبرسان درستی را انتخاب و نحوه استفاده از آبرسان را بیاموزید.

تأثیر کرم آبرسان بر لک صورت

کرم های آبرسان به واسطه ترکیباتی که دارند به روشن تر شدن پوست کمک میکنند که در نتیجه آن کم رنگ شدن یا محو کامل لک پوستی را شاهد خواهیم بود. این محصولات با ایجاد یک لایه اضافی روی سطح پوست از ورود عوامل جدید و مخرب جلوگیری میکنند و در نتیجه اجازه بروز جوش، آکنه یا لک های جدید و … را نمیدهند.

استفاده از کرم آبرسان چه عوارضی دارد؟

هیدراته نگه داشتن پوست صورت برای تمام پوست ها واجب است و برای پوست ضرر ندارد. البته که استفاده از برند نامعتبر می تواند برای پوست شما مشکل ایجاد کند؛ اما به صورت کلی این کرم پوست شما را همیشه آبرسانی شده و مرطوب نگه می دارد و از خشک شدن آن و افتادن چین و چروک روی آن محافظت می کند.

منبع:سلامت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1229678 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • خواص درمانی آب سیب زمینی
  • استفاده از آبرسان چگونه پوست را روشن می‌کند؟
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب