Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت گفت: انجمن ارتوپدی به جای هزینه‌های گزاف برای شرکت های تامین کننده ایمپلنت‌های ارتوپدی و به جای حضور در هتلها و ایجاد هزینه برای حوزه سلامت، کنگرههای علمی خود را در مراکز آموزشی و دانشگاهها برگزار کنند. ۱۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۰ اجتماعی پزشکی نظرات

به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، دکتر رضا مسائلی در واکنش به تشویش اذهان عمومی رییس انجمن جراحان ارتوپدی ایران مبنی بر تغییر مارک برخی تجهیزات پزشکی چینی، اظهار داشت: در کشور 20 شرکت تولیدکننده تجهیزات ارتوپدی در زمینه تامین و تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی فعالیت دارند و تمام مواد اولیه این شرکت ها توسط وزارت بهداشت نظارت و تایید می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مشاور وزیر و مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت شایعه درج مارک ایرانی بر کالاها و تجهیزات پزشکی چینی را تکذیب کرد و گفت: اینکه گفته شده مواد اولیه چینی به کشور وارد شده و مارک ایرانی بر آنها درج می شود، مورد تایید وزارت بهداشت نیست. همچنین حق قانونی ما برای پیگیری‌های قانونی در مورد این خبرسازی ها محفوظ خواهد بود.

وی در ادامه تصریح کرد: متاسفانه انجمن ارتوپدی از تامین کنندگان ایمپلنت‌های ارتوپدی در نمایشگاهی که در کنگره ارتوپدی برگزار خواهد شد، هزینه های بسیار سنگینی را اخذ کرده و هر غرفه حدود 100 تا 150 میلیون تومان هزینه در برداشته است. همچنین شام شب افتتاحیه نمایشگاه نیز با هزینه ای بالغ بر حدود 70 میلیون تهیه می شود، این هزینه ها منجر به افزایش قیمت تمام شده محصولات می شود و به دلیل نظارت های فعال وزارت بهداشت بر قیمتها، طبعا شرکت‌های تامین کننده ایمپلنت های ارتوپدی نمی توانند مانند گذشته در این نمایشگاه حضور پیدا کرده و هزینه‌های گزافی که در این زمینه تحمیل می‌شود را تامین کنند.

مسائلی گفت: براین اساس، پیشنهاد می‌شود، انجمن ارتوپدی به جای اینکه هزینه‌های گزافی را برای شرکت های تامین کننده ایمپلنت‌های ارتوپدی درنظر بگیرد و به جای حضور در هتلها و ایجاد هزینه برای حوزه سلامت، کنگره های علمی خود را در یکی از مراکز آموزشی و دانشگاهی برگزار کنند، چراکه این مراکز محل مناسب تری برای انجام امور آموزشی و تحقیقاتی است و هزینه‌های اینچنینی برای حوزه سلامت قابل قبول نیست. 

مسائلی به تامین ملزومات بیمار در داخل بیمارستان اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات بسیار مهمی که در طرح تحول سلامت به انجام رسید، تهیه و تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی بیمار در داخل بیمارستان است. این اقدام در راستای فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه بیمار جز درد و رنج بیماری، رنج دیگری نداشته باشد، انجام شد، چراکه قبل از طرح تحول سلامت، بیمار برای تهیه ملزومات به خارج از بیمارستان اعزام می‌شد و بدون اینکه اطلاعات فنی در مورد کالاها و تجهیزات داشته باشد، به خارج از مراکز درمانی رجوع می کرد و هزینه‌های را متقبل می شد، لذا بعداز طرح تحول سلامت، ارجاع بیمار برای تامین ملزومات ممنوع شد و هزینه‌های مربوطه بعد از اینکه به لحاظ قیمت و کیفیت توسط وزارت بهداشت مورد بررسی قرار گرفت، در سامانه Imed.ir منتشر شده است. بیمه‌ها نیز براساس قیمت تعیین شده کارشناسی، نسبت به خرید ملزومات پزشکی برای بیمار اقدام می‌کنند و هزینه‌ها توسط بیمه‌ها تامین می شود. بنابراین جای تاسف است که رییس انجمن جراحان ارتوپدی این اقدام ارزشمند که در راستای حمایت مالی و معنوی مردم برنامه ریزی شده است را نادیده گرفته و اینگونه قضاوت کرده است که باید بابت آن عذرخواهی کند.

به گزارش وزارت بهداشت-وی در این خصوص افزود: علی رغم تنگناهای مالی دولت، تامین ملزومات و تجهیزات پزشکی برای مردم، نیازمندان و بیماران تداوم داشته و این اقدام ادامه خواهد داشت. 

مشاور وزیر و مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت درخصوص تحریم‌ها و تامین تجهیزات پزشکی خاطرنشان کرد: در این راستا برنامه ریزی‌های لازم انجام شده و دولت برای تامین تجهیزات، ملزومات ضروری پزشکی و دارو، 3 میلیارد و 500 میلیون دلار اختصاص داده است. در 6 ماه گذشته نیز تلاش شده تا با برنامه ریزی و نیازسنجی دقیق، در راستای تامین و تخصیص ارز دارو و تجهیزات پزشکی اقدام شود. البته علی رغم سختی‌ها و تنگناهای مالی در کشور، تامین ارز این حوزه ها به صورت دقیق و جدی انجام شده و تامین کنندکان ایمپلنت های ارتوپدی مانند سایر تامین کنندگان عمل خواهند کرد و در این زمینه مشکلی وجود نخواهد داشت.

انتهای پیام/

R1014143/P1014143/S2,24/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۸۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟

جزئیات مهم‌ترین طرح درمانی برای کودکان زیر ۷ سال که از ابتدای اردیبهشت امسال شکل اجرایی به خود گرفته است.

به گزارش همشهری‌آنلاین، شاید کمی بیشتر از یکسال طول کشید که طرح دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال (خدمات سرپایی و بستری) شکل اجرایی به خود بگیرد.

از اسفند ۱۴۰۱ که بسته درمان رایگان کودکان ابلاغ شد، تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که کودکان بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند. جزئیات اجرای این طرح به تمامی بیمارستان‌های مشمول طرح ارسال شده و باید تمام خدمات بدون دریافت هیچ هزینه‌ای ارائه شود، به جز یک مورد!

این گزارش را بخوانید تا بدانید، برای کدام خدمات، کودکان درمان ۱۰۰ درصد رایگان دریافت می‌کنند.

دو اظهارنظر متفاوت

با وجودی که وزیر بهداشت بار‌ها بر رایگان شدن درمان کودکان در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تاکید کرده، اما برخی خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که طی چند روز اخیر مجبور به پرداخت هزینه شده‌اند. از ۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان برای ویزیت و تجهیزات پزشکی و حتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای بستری‌های چند روزه.

نکته مهم این که در فاصله زمانی کوتاه دو معاون وزیر بهداشت در این باره اظهارنظر‌های متفاوتی کرده‌اند، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفته «پیش شرط درمان رایگان کودکان مراجعه از طریق نظام ارجاع است و این که خارج از چارچوب مراجعه کنند، شدنی نیست.»، اما سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت این نکته را تایید نکرده و گفته «گرفتن پول از کودک زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی تخلف به شمار می‌رود و درباره کودکان زیر هفت سال شرط نظام ارجاع وجود ندارد.».

اما در نهایت محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت ایران اعلام کرده که طبق این طرح کودکان زیر ۷ سال به صورت کاملا رایگان خدمات درمانی دریافت می‌کنند و شرطی برای پذیرش آن‌ها وجود ندارد.

توان مالی طرح را در نظر بگیرید

درمان رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان یکی از طرح‌های خوب در کشور مطرح می‌شود، اما ۲ چالش جدی هم درباره آن مطرح است و برخی کارشناسان معتقدند می‌تواند مراکز درمانی را هم با مشکلات زیادی مواجه کنند.

اولین چالش این که مراکز درمانی همین حالا هم با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن به موقع مطالباتشان از سوی سازمان‌های بیمه مواجهند و افزوده شدن این هزینه‌ها هم در صورت عدم پرداخت به موقع می‌تواند منجر به چالش در ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان شود. این در حالی است که اواخر سال گذشته بود که معاون درمان وزارت بهداشت، میزان بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی را حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

دومین چالش هم افزایش تقاضای القایی درباره درمان کودکان است و بهترین راهکار برای رفع این مساله را نظام ارجاع برای می‌دانند. این که نظام ارجاع در طرح رایگان کودکان به ویژه برای دهک‌های بالاتر جامعه رعایت شود تا هزینه‌های دولت از بخش تقاضای القایی افزایش پیدا نکند.

چند نکته درباره درمان رایگان کودکان

۱. ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات بستری و فوریت‌های پزشکی همچنین درمان‌های سرپایی و فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توانبخشی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شود.

۲. فقط یک خدمت درباره کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی دانشگاهی و دولتی رایگان نیست، هزینه دارو‌های سرپایی

۳. کودکان زیر ۷ سال دارای بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

۴. اجرای درمان رایگان کودکان با جمعیت حدود ۷ میلیون نفر ۲.۵هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

۵. تنها در یک بیمارستان کودکان در تهران هزینه ماهانه خدمات رایگان بستری کودکان زیر ۷ سال چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است.

۶. خانواده‌ها می‌توانند شکایت‌های خود را درباره تخلفات مراکز درمانی برای ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان از طریق ۲ سامانه ۱۹۰ (وزارت بهداشت) و ۱۶۶۶ (بیمه سلامت) گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • هزینه راه اندازی باشگاه بدنسازی در سال ۱۴۰۳
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • افشاگری از ماجرای حواله‌های خودرو، افزایش قراردادها، مشاوران ۴۰۰ میلیونی و برکناری مدیر سرشناس آکادمی/ هشدار به مالکان جدید استقلال
  • افشاگری از ماجرای حواله‌های خودرو،افزایش قراردادها، مشاوران۴۰۰ میلیونی و برکناری مدیر سرشناس آکادمی/ هشدار به مالکان جدید استقلال
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست
  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب