Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@14:23:54 GMT

در پنجاه و نهمین جلسه شورای شهر رشت چه گذشت؟

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۰۹۱۶۱

در پنجاه و نهمین جلسه شورای شهر رشت چه گذشت؟

پنجاه و نهمین جلسه شورای شهر رشت بصورت فوق العاده با محوریت ارائه برنامه‌های کاندیداهای تصدی سمت شهرداری و انتخاب شهردار برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، پنجاه و نهمین جلسه شورای شهر رشت بصورت فوق العاده امروز (چهارشنبه، ۱۸ مهر) با محوریت ارائه برنامه‌های کاندیداهای تصدی سمت شهرداری با یک ساعت و ۲۰ دقیقه تاخیر در عمارت شورا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا رسولی، نائب رییس شورای شهر رشت که با غیبت امیرحسین علوی، ریاست شورا را برعهده داشت با بیان اینکه شب گذشته سه نفر از کاندیداها برنامه‌های خود را ارائه کردند گفت: امروز سه کاندیدای باقی مانده سینا مقدادی، موسوی و بهزاد نیک فهم به ارائه برنامه‌های خود پرداختند.

 

* ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری اصلی بسیار مهم 

سینا مقدادی، کاندیدای شهرداری رشت در این جلسه با بیان اینکه همسو با اعضای شورا حرکت خواهم کرد گفت: معتقد به کار جمعی هستم.

 

وی ارتقاء کیفیت آسفالت و استفاده از نانو در آسفالت را از محورهای برنامه خود دانست و افزود: افزایش فضاهای تفریحی و سبز با استفاده از باغات درون شهری، استفاده از بسته‌های گردشگری در بسته سرمایه‌گذاری، رفع آلودگی رودخانه‌های گوهررود و زرجوب و نوسازی ناوگان حمل و نقل درون شهری از محورهای اصلی برنامه‌ام در صورت تصدی بر شهرداری است.

مقدادی بر بهره‌گیری از مسیر حمل و نقل رودخانه‌ایی جهت کاهش بار ترافیک تاکید و تصریح کرد: تفکیک سازمان‌های ادغام شده در شهرداری با عملکرد متفاوت و ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری اصلی بسیار مهم است.

 

وی پرداخت اضافه کار و حقوق هماهنگ پرسنل بدون تبغیص را از دیگر برنامه‌ها با محوریت نیروی انسانی اعلام و بیان کرد: می‌توان با کاهش حجم زباله به ورودی و با ایجاد دستگاه زباله‌سوز و احداث تصفیه خانه ارگانیک در جداره شیب‌ها، مسئله سراوان را ساماندهی کرد.

 

*همسو کردن سیاست‌های شورا با شهرداری کار سختی نیست

در ادامه جلسه، رسولی با دعوت از مسعود موسوی دیگر کاندیدای تصدی شهرداری رشت خواستار ارایه رئوس برنامه‌های اجرایی وی شد.

 

موسوی برنامه‌هایش را ساختارمحور اعلام کرد و گفت: مالی و سرمایه‌گذاری، گردشگری و میراث فرهنگی، انرژی های پاک، مدیریت شهری مسکن و فعالیت، رفتار دیپلماسی و افکار عمومی و رسانه محور اصلی برنامه‌هاست.

 

وی با تاکید بر ایجاد انضباط مالی گفت: باید شفاف سازی داشته و بدان عمل کنیم نه اینکه فقط حرف بزنیم.

 

موسوی با تاکید بر هدفمند بودن ساختار بودجه‌ای شهرداری گفت: چگونگی پرداخت حقوق به پرسنل شهرداری برای شهر رشت تاسف آور است.

 

وی ادامه داد: زیرساخت‌ها را به‌خوبی اجرا نکردیم تا برایمان نتیجه‌بخش باشد باید به گونه‌ایی حرکت کرده تا مردم با علاقمندی مطالبات را پرداخت کنند.

 

موسوی تاکید کرد: مدیریت وصول مطالبات باید یک اصل در برنامه‌های شهرداری باشد و به سمت تولید ثروت حرکت کنیم.

 

وی جذب سرمایه‌های ملی و بین المللی را یک اصل دانست و افزود: منطقه آزاد انزلی یک فرصت است و باید منابع را به سمت خود هدایت کرده ضمن اینکه ساز و کار لازم برای ورود مسافران فراهم کنیم.

موسوی تاکید کرد: همسو کردن سیاست‌های شورا با شهرداری کار سختی نیست و هیچ کاری نباید خارج از این ساز و کار باشد.

 

وی اضافه کرد: عدم سیاستگداری مشترک و  تعامل دوسویه بین شهرداری و شورا هیچ اتفاق خوبی در شهر نخواهد افتاد.

 

موسوی با بیان اینکه توسعه درون‌زاست و باید ثروت را هدایت سپس توزیع کنیم اظهار کرد: امروز شهر ما گرفتار نسق و مشکلات فراوان است.

 

وی در ادامه با تصریح اینکه ساماندهی عوارض امری مهم است که متناسب با فرهنگ مردم و وضعیت شهری نیست بیان کرد: خدمات باید به طور مناسب در همه شهر توزیع شود و همه مردم باید از خدمات بهره گیرند.

 

این کاندیدای شهرداری رشت با بیان اینکه ظرفیت گردشگری مذهبی بقعه خواهر امام مغفول مانده است افزود: باید سند جامع فرهنگی و اجتماعی در مبحث ترافیک تهیه و رینگ های شهر افزایش تا کاهش ترافیک را شاهد باشیم.

 

موسوی با تاکیر بر اینکه فاقد طرحی جامع برای مدیریت شهر هستیم گفت: هیچ ساختاری برای نیروی انسانی نداشته و عزل و نصب‌ها بر اساس شایسته سالاری باشد.

 

وی تاکید کرد: اعتمادسازی ابتدا باید در درون شهرداری اتفاق بیفتد تا بتوان نظام شایسته سالاری را اجرا کرد که منجر به ایجاد ثبات در چرخه فرآیند مدیریت منابع انسانی در مجموعه شهرداری شود.

 

 

* آغوش شهر را برای سرمایه گذاران باز کنیم

بهزاد نیک فهم دیگر کاندیدای شهرداری رشت نیز تغییر در امور شهر را هدف از کاندیداتوری خود دانست و بیان کرد: بنده با شناخت کامل از شهر رشت وارد میدان رقابت شدم.

 

وی با بیان اینکه رشت باید به سمت توسعه گام بردارد اذعان کرد: ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان در چارچوب استفاده بهینه، خلاقانه و مشارکت جویانه از منابع در دسترس و اسناد فرادست ملی است.

نیک فهم ادامه داد: بسیاری از طرح‌های ما در جهت تحقق عدالت اجتماعی نیست.

 

وی با تاکید بر اینکه به شهر ایمن فکر می‌کنم اذعان کرد: بازار، خیابان و ساختمان‌های شهر ما ایمن نیست. ایمنی زیستگاه انسانی است که در شهر تجلی می‌یابد.

 

نیک فهم به تعامل قومی در رشت اشاره و بیان کرد: پیاده محوری یک زیرساخت فرهنگی است که با تعاملات فرهنگی بین عابران محقق می‌شود.

 

وی با مطرح کردن صنعت سرگرمی که با گردشگری تنیده است افزود: توسعه گردشگری باید با رویکرد صنعت سرگرمی در کنار حداکثر بهره‌مندی از ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و مذهبی باشد.

 

نیک فهم با تاکید بر تقویت فرآیند برندسازی شهر رشت با تکیه بر ویژگی‌های متمایز فرهنگی، تاریخی و شب بیداری اظهار کرد: نیازمند فصاهای زندگی سرزنده در شهر هستیم.

 

 وی برندسازی محله محوری را یک اصل دانست و تاکید کرد: ساماندهی رودخانه های رشت نیازمند تشریک مساعی بین منابع دولتی بوده و باید توسط پیمانکاران توانمند و باتجربه اجرایی شود.

 

نیک فهم تصریح کرد: رودخانه ها لبه های شهری هستند و باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری را بر لبه رودخانه‌ها مستقر کرد.

 

وی با تاکید بر مشخص کردن مسیر توسعه شهر افزود: باید آغوش شهر را به سمت سرمایه گذاران باز کرد.

 

نیک فهم با تاکید بر احیا محور فرهنگی و تاریخی به عنوان سند شهر گفت: راه برون رفت از مشکلات شهر توانمند سازی است.

 

با پایان یافتن سخنان نیک‌فهم، امیر حسین علوی، رئیس شورا که با تاخیر سه ساعته(۱۳:۵۰) وارد صحن شده و ریاست جلسه را بر عهده گرفت اعلام تنفس ۱۰ دقیقه‌ایی برای انتخاب شهردار کرد که موجب اعتراض شده و چهار نفر از اعضای شورا صحن را ترک کرده و جلسه انتخاب شهردار لغو شد.

 

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: اردبیل سردار اشتری کانون های مساجد اربعین حسینی مجلس کانون های فرهنگی هنری مساجد اربعین همایش شهرداری رشت شورای شهر رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۹۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران از تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر تهران خبرداد. 

امین توکلی زاده که امروز برای ارائه گزارش اقدامات و برنامه‌های این معاونت به اعضای شورای شهر در صحن حاضر شده بود، گفت:پس از طی روند شاهد تشکیل سازمان گردشگری شهرداری تهران خواهیم بود.

معاون شهردار تهران، برگزاری پویش‌های متعدد از جمله تهران دوست‌داشتنی، روزه‌اولی‌ها، لشگر قدس، عید بندگی و ماه مهربانی، ویژه برنامه‌های نوروزی، کارناوال‌های شادی درشهر تهران، برپایی شهر شهدا، دهکده‌های ورزشی و جام جهانی، کنگره ۲۴ شهید تهران در فرهنگسرای خاوران، برپایی ویژه برنامه برای خانواده‌ها در برج میلاد، بوستان مشاهیر، اراضی عباس‌آباد و برپایی سفره‌های افطاری ساده و بازارچه‌ها و گذر گردشگری برای حضور شهروندان در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز را از جمله اقدامات معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران برشمرد.

در ادامه اعضای شورای اسلامی شهر تهران به گزارش معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در خصوص اقدامات انجام شده در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان واکنش نشان دادند.

سوده نجفی رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به این گزارش گفت: طرح‌هایی مانند ریحان شهر و کارآفرینی برای زنان سرپرست خانوار و ایجاد بازارچه‌های عرضه تولیدات زنان سرپرست خانوار از جمله احکام برنامه چهارم برای معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران است که انتظار می‌رود بر اساس برنامه تعیین شده در زمان معین اجرا شود. سوده نجفی افزود: در حکم ۸۵ به آموزش‌های شهروندی اشاره شده و در حکم ۹۰ به بهبود مراکز نگهداری سالمندان و فعال سازی پنج مرکز فرهنگی تأکید شده، سوال ما این است در این زمینه‌ها چه اقداماتی صورت گرفته است؟

جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا نیز از معاونت اجتماعی و فرهنگی خواست در کنار تلاش برای کیفیت بخشی به زندگی شهروندان در بخش‌های مختلف، درخصوص فرهنگ رفتاری از جمله فرهنگ ترافیکی و تربیت شهروند مسئولیت پذیر اقدام کند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران هم بر توجه به آموزش شهروندی در شهر تهران تاکید کرد.

ناصر امانی افزود: باید بازنگری مجدد در حوزه فرهنگی و اجتماعی صورت بگیرد و به جایگاه اخلاق در برنامه‌های شهرداری توجه ویژه شود تا شاهد ناهنجاری‌های اخلاقی در سطح شهر نباشیم.

رئیس کمیته نظارت و حقوقی شورای شهر تهران نیز بر نقش معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری در فرهنگسازی تاکید کرد.

مهدی اقراریان گفت: تهران بیش از ۹ میلیون جمعیت دارد و باید به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌ها توجه شود.

رئیس کمیته نظارت و حقوقی شورا همچنین گفت: تابلو‌های مزین به تصاویر شهدا شرایط خوبی ندارد و با این حجم از هزینه‌های گسترده در بخش‌های مختلف، شاید تغییر این تابلو‌ها هزینه چندانی نداشته باشد.

وی گفت:یادمان شهدا هم در مناطق وضع مناسبی ندارد و وقتی شهردار تهران خود را داعیه دار فرهنگ شهادت می‌داند نباید از توجه به شهدا و یادمان آنها غفلت شود.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا هم از برگزار نشدن برنامه‌های متنوع در شهر در روز زمین پاک انتقاد کرد و خواهان توجه به ورزش همگانی به ویژه در فصل بهار در بوستان‌ها شد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران نیز بر لزوم آسیب شناسی برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی شهرداری تاکید کرد.

نرگس معدنی پور گفت: ساختار معاونت فرهنگی و اجتماعی نیاز به بازنگری دارد و بودجه این معاونت نیز باید بازبینی شود.

در ادامه پرویز سروری نایب رئیس شورا هم توصیه کرد سال آینده در ایام نوروز معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری به موضوع گردشگری و جذابیت‌ها و ظرفیت‌های متعدد تهران توجه بیشتری کند و شهروندان و گردشگران را با جاذبه‌ها بیشتر آشنا کند.

رئیس کمیته عمران شورا هم بر لزوم تشکیل کارگاه‌های آموزشی برای مادران تاکید کرد. سید محمد آقامیری گفت: برخی از معضلات فرهنگی و اجتماعی به علت آموزش نادرست مادران است و اگر تمرکز ویژه‌ای بر این موضوع داشته باشیم از بسیاری از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری خواهد شد.

مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورا هم گفت: در سال‌های قبل در ماه رمضان اقدامات دینی با روش‌های نوین و جذاب چندان برگزار نمی‌شد و این اقدامات امسال انجام شد، اما باید در تابلو‌های شهری برنامه‌ها معرفی می‌شد تا مردم از برنامه‌های بیشتری بهره ببرند.

دیگر خبرها

  • کرمان باید متناسب با عنوان پایتخت مقاومت باشد
  • برنامه برای انضباط بخشی بیشتر در جهت روانسازی ترافیک
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • ‌اجرای طرح تأمین امنیت بوستان‌ها در محلات کم برخوردار شیراز
  • تشکیل شورای راهبردی سلامت با مصوبه شورا
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران رسید
  • تصویب ۱۸۹۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری بوشهر
  • تقدیر از عوامل برنامه‌های قرآنی ماه رمضان
  • بلاتکلیفی بودجه شهرداری کرمانشاه در ۱۷۵اُمین جلسه شورای شهر