Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس اداره پژوهش و فناوری حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: این حقابه  براساس نتایج حاصل از مطالعات چهارساله دانشگاهیان استان های اصفهان و چهارمحال بختیاری در قالب طرح تحقیقاتی تعیین نیاز آبی رودخانه زاینده رود و تالاب بین المللی گاوخونی براي استمرار کارکردهاي اکولوژيک آنها تعیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیوان نعمتی افزود: پهنه بندی حوضه گاوخوني بر اساس اطلاعات مختلف حاصل از مطالعات پايه و داده هاي مکاني، هيدرولوژي، اقليم و مطالعات زيست مندان، کيفيت آب بر اساس شاخص هاي زيستي، هيدرولوژيک، ريخت شناسي رودخانه، فرسايش و رسوب گذاري، منابع و مصارف آب، کاربري و پوشش اراضي حاشيه رودخانه و تغييرات آن از مراحل اجرای این برنامه تدوین شده  است.

وی گفت: بر اساس نتايج حاصل از روش ترکيبي، ميزان دبي جريان زيست محيطي در بالادست زاينده رود تا سد آبشار 10 مترمکعب بر ثانيه، سد آبشار تا ورزنه هفت  متر مکعب بر ثانيه و تالاب گاوخوني پنج ونیم متر مكعب بر ثانيه تعیین شده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: اصفهان خبرگزاری صداوسیما مطالعه حقابه زیست محیطی زاینده رود تالاب چهارمحال وبختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۹۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند

مهدی زارع خورمیزی در گفت وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: کارشناسان این اداره به صورت مستمر کلیه معادن موجود درحوزه شهرستان را پایش کرده و در صورت عدم رعایت الزامات زیست محیطی اخطارهای لازم به متولیان معادن ارائه می کنند.

وی با تاکید بر اینکه فعالیت تمامی معدن فعال به صورت منظم توسط کارشناسان محیط زیست رصد می‌شود، عنوان کرد: فعالیت‌های معدنی یکی از اصلی ترین تهدیدات محیط زیست است، از این رو متولیان معادن به منظور کاهش تبعات فعالیت معدنی خود باید الزامات زیست محیطی را رعایت کنند تا از تهدیدات و تخریب بیش از حد طبیعت جلوگیری شود.

کد خبر 6092179

دیگر خبرها

  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • چاره‌ای جز احداث تقاطع سپاه نداریم
  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • آبگیری بخشی از تالاب هامون و خوشحالی ‌مردم سیستان
  • خودنمایی آبشار فصلی در دل طبیعت روستای جنگل علی بهاباد + فیلم
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • آغاز مرحله دوم رها سازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر