Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: 365 فعالیت فناورانه که می‌تواند منشا تحول در کشور باشد، شناسایی شده است.

به گزارش چهارشنبه تارنمای وزارت صنعت، معدن و تجارت، «صادق نجفی» در آیین امضای تفاهمنامه همکاری سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران با سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران درباره آموزش، مشاوره و انتقال فناوری‌های پیشرفته، افزود: باید 31 هزار و 500 واحد صنعتی را تا سه سال آینده نوسازی و بهسازی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل سازمان صنایع‌ کوچک و شهرک های صنعتی ایران ادامه داد: بیش از 84 هزار واحد صنعتی در کشور وجود دارد که 92 درصد آن کوچک و متوسط است.
وی تاکید کرد جایی که بهره وری پایین، رقابت مشکل و هزینه تمام شده تولید بالاست، باید به سمت استفاده از فناوری های نوین رفت؛ زیرا 2.5 درصد از رشد اقتصادی باید در اثر بهره وری و فناوری ایجاد شود.
نجفی پیشنهاد کرد: به عنوان نمونه قطعات ماشین آلات و تجهیزات واحدهای تولیدی غیرفعال و راکد را می‌توانیم به دیگر کشورها بفروشیم و ارزآوری داشته باشیم.
به گفته وی، خسارت نقدینگی ایجاد شده در جامعه را تولیدکننده می دهد.

** استقرار 2 هزار کسب و کار نوپا (استارت آپ) در نواحی و شهرک‌های صنعتی
نجفی به استقرار 2 هزار کسب و کار نوپا (استارت آپ) در نواحی و شهرک‌های صنعتی برای سه سال آینده اشاره و تصریح کرد: برای استقرار شرکت های دانش بنیان درون شهرک های صنعتی تسهیلات ویژه ای با 60 ماه تقسیط در نظر گرفته شده است.
وی یادآوری کرد: حدود هشت هزار دانشجوی ارشد و دکترا به صورت عملی در واحدهای صنعتی در قالب طرح کارورزی مشغول به کارند.

** امضای تفاهمنامه آموزش، مشاوره و انتقال فناوری ها به صنایع کوچک و متوسط
به گزارش ایرنا، امروز (چهارشنبه) تفاهمنامه همکاری سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران با سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران با حضور رییسان 2 سازمان امضا شد.
هدف این تفاهمنامه آموزش، مشاوره و انتقال فناوری های پیشرفته به صنایع کوچک و متوسط است.
حمایت از شرکت های نوپا و دانش بنیان و ارتقای توان صنعتی از دیگر اهداف تفاهمنامه به شمار می رود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در این زمینه تصریح کرد: این گونه تفاهمنامه‌ها باید خروجی کاربردی داشته باشد که اهمیت این موضوع در شرایط خاص کنونی، دوچندان می شود.
مدیرعامل سازمان صنایع‌ کوچک و شهرک های صنعتی ایران تاکید کرد باید برای عملیاتی کردن این تفاهمنامه کارگروهی تشکیل شود.
نجفی افزود: در استان هایی مانند گلستان، مرکزی و آذربایجان شرقی واحدهایی را شناسایی کردیم که به عنوان نمونه می توانند در این تفاهمنامه مفید واقع شوند.

اقتصام*3061*1961*

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد صنعت و معدن شفافيت 97 شهرك صنعتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۱۰۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان با اشاره به وجود ١٦٣٤ واحد صنعتی در سطح ١٧ شهرستان شمال استان کرمان گفت: شهرستان‌های کرمان، سیرجان، رفسنجان، بم، زرند و شهربابک به ترتیب صنعتی‌ترین شهر‌های استان کرمان محسوب می‌شوند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، علی رضا رحمان نژاد، معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان در نشست خبری با اشاره به وجود ١٦٣٤ واحد صنعتی در سطح ١٧ شهرستان شمال استان کرمان گفت: شهرستان‌های کرمان، سیرجان، رفسنجان، بم، زرند و شهربابک به ترتیب صنعتی‌ترین شهر‌های استان کرمان محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه ١٥ درصد صنایع استان جزو صنایع بالادستی هستند افزود: طبق مصوبه شورای تامین استان، صنایع بزرگ استان باید ٥٠ درصد از نیاز‌های خود را از داخل استان خرید و تهیه نمایند و باید زنجیره تامین کالا بین شرکت‌های کوچک و بزرگ ایجاد شود.

او با بیان اینکه پارسال در خصوص این مصوبه به صورت تشویقی برخورد شد اظهار کرد: اما امسال با شرکت‌هایی که این اقدام را انجام ندهند، از سوی مراجع ذیصلاح به صورت ترک فعل برخورد خواهد شد؛ باید در این خصوص فرهنگ سازی شود.


رحمان نژاد به عملکرد سال ١٤٠٢ این نهاد اشاره کرد و گفت: پارسال در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته ایم و فقط حدود ٦٥ میلیارد تومان تسهیلات از طریق سه بانک ملت، توسعه تعاون و صنعت و معدن در قالب تبصره ١٨ طبق سهمیه تخصیص یافته، به صنایع پرداخت شده است.

 

*ارتقای میزان تحقق عملی شاخص‌های عملکردی

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان در ادامه از ارتقای میزان تحقق عملی شاخص‌های برنامه‌های این نهاد خبر داد و اعلام کرد: راه اندازی ١٥٤ واحد جدید التاسیس، ایجاد ارتباط بین ٩٠ واحد صنعتی کوچک با صنایع بزرگ، ایجاد ١١ هزار و ٩٠٠ شغل جدید در بخش صنعت، فعال نمودن ٤٤ واحد راکد و غیر فعال، پیگیری تامین ٩٠ مورد مواد اولیه صنایع، ایجاد و توسعه واحد‌های تولیدی با ٣٢ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری را از جمله اقدامات انجام شده می‌باشد.

وی تفویض اختیار تخصیص سوخت صنایع و روند صدور کارشناسی تا صدور پروانه بهره برداری به شهرستان‌ها را از دیگر اقدامات این نهاد برشمرد و افزود: پیگیری ایجاد کلینیک صنعت به منظور عارضه یابی واحد‌های صنعتی به منظور حل مشکلات صنایع نیز امسال در دبیرخانه کارگروه رفع موانع تولید امسال بطور کامل اجرایی می‌شود.

رحمان نژاد به برگزاری ٢٧ جلسه کارگروه رفع موانع تولید اشاره کرد و گفت: تا کنون ٥١ درصد از مجموع ٣٦٨ مصوبات آن، اجرایی شده، ١٥ درصد اجرا نشده و ٣٤ درصد در حال پیگیری است.

 

*ضرورت توسعه صنایع قطعه سازی

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان با اشاره به برگزاری همایش کرمان آیدکس ٢٠٢٤ کرمان طی اردیبهشت ماه سالجاری اعلام کرد: صنایع قطعه سازی و پلیمر از جمله صنایعی هستند که می‌توان به سرمایه گذاری روی آن‌ها در استان توجه کرد.

او در مورد برنامه‌های سال جدید نیز گفت: پیگیری اجرای پروژه درج قیمت تولید کننده و مصرف کننده روی کالا‌های تولیدی ٣٠٠ واحد تولیدی استان، انعقاد تفاهم نامه با چند بانک به منظور تامین سرمایه در گردش واحد‌های صنعتی کوچک از طریق انتقال حساب‌ها و گردش مالی حساب‌های صنایع بزرگ به استان، ارائه تسهیلات به صنایع راکد، نیمه فعال و تثبیت آمار تولید ١٣٠ واحد تولیدی از جمله این موارد است.

وی اظهار کرد: صنایع استان تا ٢٥ اردیبهشت فرصت دارند تا برنامه تولید و نیاز ارزی خود را از طریق سامانه جامع تجارت اعلام نمایند تا پس از بررسی و پایش مداوم، ارز مورد نیاز بصورت چند مرحله‌ای تخصیص یابد و از خروج ارز از مسیر اصلی تولید جلوگیری شود.

دیگر خبرها

  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • فعالیت پایانه صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی ازنا
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • آغاز رصد و پالایش صنایع پرخطر کرمان
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته